DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Miért nincs baloldali párt Magyarországon? - Beszélgetés a Tilos Rádióban

2013. október 26. - csunderlik.péter

Az értelmiség péntek este nem az osztályhatalomban tartózkodott, hanem a Tilos Rádió Régen minden jobb volt című műsorában. Édes Balázs műsorvezetővel, az Arroborit író Farkas Attila Márton egyiptológus-kulturális antropológussal, Filippov Gábor politológussal és Page not foundos szerzőtársammal, Pető Péter újságíróval beszélgettem arról, hogy Bajnai Gordon a szoborfejezős akcióban részvétellel az utolsó balos mítoszt, a technokrata szakértő mítoszát is odadobta, így nem maradt semmi a nem létező baloldalon. Nem mintha azt várnánk, hogy az identitás- és hagyománykeresésben Szanyi Tibor vegye elő Csizmadia Sándor 1897-es Proletár versek című kötetét. Miért nincs baloldali párt Magyarországon? A történelmileg így alakulás felvázolása egy órában egy kis felvezető zene után itt hallgatható:

Miért nincs baloldali párt Magyarországon? - Beszélgetés a Tilos Rádióban

Baja Ferenc.jpg

Telefonos kérdésünk pedig az volt, hogy leírhatjuk-e Baja Ferit? 

Örülünk, hogy még az amúgy apolitikusságával tüntető Marika lenyeli nevű tilosos chatelőt is sikerült megmozgatni politikai kérdésben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr665600039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása