DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

A "Megtörtént bűnügyek"-től a "Tűzvonalban"-ig - 10 magyar krimisorozat

2017. március 10. - csunderlik.péter

bodrogi_gyula.PNGA magyar krimisorozatok nagy utat jártak végig az ávós kinézető őrnagy elvtársaktól a modellek közül rekrutált szédítő rendőrnőkig, Kántor kutyától a mindent kidobó computerekig, a francia állampolgárságú rókalelkű disszidensektől a kapucnis cyberbűnözőkig és az aktatáskányi plutóniumot simogató Pindroch Csabáig. Történelmi rádióműsorunk, a Régen minden jobb volt legutóbbi adásában a magyar krimisorozatok történetét szaglásztuk végig, a 10 legütősebbet vagy legnyomorúságosabbat helyszíneltük a Megtörtént bűnügyektől a Tűzvonalbanig. Szokott filmes szakértőink mellé ezúttal napszemüveges interpolosok is érkeztek László Ferenc (Magyar Narancs) és Szűcs Gyula (Port.hu) személyében.

 Régen minden jobb volt a Tilos Rádió hátrafelé nyilazó történelmi műsora.

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr4112328941

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A 16 legjobb krimisorozat napjainkban 2017.03.11. 11:14:50

Aki krimit fogyaszt, rossz ember nem lehet. De attól még persze választhat rossz krimit. Mert vannak ezek az előrecsomagolt, főcímtől végefőcímig a cselekményt egy az egyben kibontó, karakterfejlődésre mit sem adó, 45 perces gyorsfogyasztásúak. Nincs...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2017.03.11. 16:12:40

azért a hacktion még hiányzik

Tehetséges ugandai buzi 2017.03.11. 23:32:28

Ó, nekem Kémeri-sorozat is hiányzott!

Tábori Nóra volt a Székhelyi József cickárnője, de nevezhetnénk sidekick-nek is, mert imitt-amott kapott konkrét információszerzési, megfigyelési feladatokat is. Mindig németül beszélt, emiatt Kémeri folyton pörölt véle:
- Ne mondja azt, hogy Ja!
- Ja!

hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%A9meri_(telev%C3%ADzi%C3%B3s_sorozat)
süti beállítások módosítása