DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Fehér rendőrfilmet a fehér férfiaknak! - T. J. Hooker remake-et!

2012. szeptember 18. - csunderlik.péter

Új filmötletem van. Egy T. J. Hooker - remake-ben gondolkodom, egy egész estés mozifilmben, amely a négerbűnözést tematizálja és igazolja a rendőri erőszakot. Sok milliárd kéne hozzá, az utolsó vágás joga és olyan technika, amellyel megoldható, hogy még a főcím előtt kiírja egy zölden villogó kurzor, mintha csak a diszpécser monitorja lenne: "Mire ezt a mondatot elolvassa, újabb két nőt erőszakoltak meg a feketék Los Angelesben."

A szüzsé: Az agresszív Hooker új társat kap a fiatal, kriminológiát és szociológiát tanult Romano személyében, de Hooker bebizonyítja, hogy ezek az elméletek semmit se érnek az utcán. A cselekmény: Hooker és Romano egy néger férfit üldöznek, aki élelmiszert lopott. Mikor elkapják, Hooker a szart is kiveri belőle. Hookert eljárás alá vonják, de Romano végül hamisan tanúzik, hogy védje Hookert, és eskü alatt vallja, önvédelem volt. A kamera ekkor Romano arcába közelít, és míg emelkedő szintetizátorzene szól, harsonákkal, a film befejeződik. Romano férfivá érett.

Elég volt a néger Kojakből és a Miami Vice-ból. Fehér rendőrfilmet a fehér férfiaknak! Egy egész trilógiát akarok. Vagy legfeljebb négy részt. Ötöt nem, mert T. J. Hookerből nem csinálunk bohócot.

TJ Hooker.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr564784988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása