DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Kicsit magamba költözöm

2008. október 20. - csunderlik.péter

Régóta tervezem, hogy rendbeszedem és átgereblyézem az itteni archívumot, meg egy kicsit az agyamat is. Lesz egy munka. Meg a szakkolim évkönyvébe is kell írnogatnom. A többiről nem is beszélve. Ha ezeket lerendeztem, akkor jelentkezem. Bár lehet, hogy előtte is jön valami könyves vagy filmes írás, mert ilyennel is lógok. Kedves leveleket, bonbonmeggyet addig is szívesen fogadok. Áldás, békesség. CsP

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr59722637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

herr 2008.10.30. 19:17:44

bonbonmeggyet ne egyél. szar az íze és egészségtelen!

feliccia 2008.10.31. 12:38:08

Monnyad tovább a magadét, határozottan élvezetes, a Kedvencekben van a blogod.

bela 2008.11.06. 16:09:23

Munka mi? Továbbra is ott vakarod majd a töködet föl-alá járkálva a Bürodban. A te kis Bűűűróódban. CsP ne vetíts itt össze-vissza mindenkinek, mert a Profi a töködre (szóismétlés)fog lépni.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2008.11.20. 02:14:58

A Radics Béla. Egyébként nem vetítek, tényleg sok mindennel lógok mindenhova. Bárhova nézek, a tökömre akarnak lépni. Ehhez képest néha annyira nem tudom felpörgetni magam, hogy csak ledőlök az ágyra, és a Pink Floyd-könyvből nézek magamnak hajakat. A Bürót nem kell baszogatni, se a hajkapszuláim vagy a legújabb barnító testápolóm. Na, lassan itt is felpörgetem magam.
süti beállítások módosítása