DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Meleg-e Usztics Mátyás?

2007. augusztus 29. - csunderlik.péter

Mondom az uramnak, Tibi.

Hetek óta még az orromból is a Magyar Gárda folyik. Sokakkal ellentétben én nem kiáltottam fasizmust, és úgy voltam vele, ha ez kell nekik, ám legyen. Szerveződjenek, aztán lapátoljanak szart, segédkezzenek árvizeknél, meg osztogassanak ingyen jojót, kotont és szaloncukrot, ha valóban ennyire fontos nekik a nemzet. Felőlem bohóckodjanak nyugodtan, mert demokratának lenni annyi, mint kefélni. Ha valaki fecskét húz, attól még nem fog repülni.

Csak az egyenruha miatt voltak kis aggályaim: mert ha ezek ide-oda masírozva, csapatostul megjelennek, akkor az öreg nénik, vén kommancsok, menten szívrohamot kapnak. Rosszul gondoltam. Ahogy az avatáskor elnéztem őket, ezek inkább tűnnek egy vasárnapi néptánccsoportnak, mintsem valami erőnek. Fekete mellény, fehér ing. Megannyi Bálint gazda. Úgy látszik a boltokból előttük már minden komolyabb jelmezt (Batman, Darth Vader, Gorbacsov stb.) kikölcsönöztek.

Fogatlan oroszlánok. Csak a filoxéra reszket tőlük, bár így összeállva azért tán Edgar Davidsot is megvernék, nemhogy engem. De attól ez még egy vicc.

Ez az érzés csak erősödött, mikor Vona Gábortól megtudtam, hogy egy óvodás is tag már, aki gondolom az első legójából is jurtát épített, továbbá, hogy, khümm, Wittner Mária a zászlóanya. A megbízott főparancsnok pedig nem más, mint Usztics Mátyás, a „magyar termék fogyasztási mozgalom” vezetője, mely csak meggy márkát iszik, és bojkottálja  a zöld kecsapot.

Kac-Kac. Usztics Mátyás, megbízott főparancsnok. A magyar Stratéga. A Férfi.

Mert ki más is lehetne, hisz ha beírom a Google-ba, hogy ’magyar’, akkor az ő nevét dobja ki elsőként, megelőzve Franco Nerót és Teller Edét. Mélymagyar.  A bal herémet rá, hogy a hűtője még mindig Lehel. Nem, inkább nem a balt, hanem a jobbot, mert az kisebb. Bár demokrataként én semmitől se félek.

De ha azt mondják nekem, hogy nagybetűs Ripacs, akkor is menten Usztics Mátyásra asszociálok. Volt ő Angyalbőrben, szerepelt az amerikai-magyar Sztálin-filmben, a Kisvárosban a viccbe hajló NATO-kompatiblis Hunyadi főtörzs szerepében szikrázott, de innentől mintha már hanyatlott volna a karrier, noha asszonynak öltözve még elsütött pár sistergős humorbombát két Sas-kabaré közt. Az utóbbi években már nem is láttam a tévében. Sokáig azt hittem, mostanság a kemény militarizmusba torkolló frusztráltsága vagy ebből a mellőzöttségéből fakad, vagy abból, hogy egy házaló askenázi egyszer átkúrta pancsolt Bánfi hajszesszel. De nem, nem. Rá kellett jönnöm, talán ennek mélyebb gyökerei vannak.

Erre egy most visszaolvasott, 2003. júliusi Hír TV-beli interjúja világított rá, ahol a következőket nyilatkozta a homoszexuálisokról:

"Az, hogy egy mai televízióban ekkora nyilvánosságot kaphat az például, hogy fölvonulnak ferdehajlamú - ez így jó? - betegek, torzak, s ez meglehetős visszhangot kap, az azonban letagadtatik, hogy Békés és Csongrád-megyében öngyilkosok lettek a sertéstenyésztők közül néhányan, mert kilátástalannak látják a helyzetüket. (…) Ez a buzerancia, homoszexualitás, nevezzük bárminek, ez megvolt az ókortól kezdve - látensen, vagy kevésbé, de végigkísérte az emberiséget, mert hát mindig is voltak selejtes dolgok. De az egy úri passzió volt ennek a gyakorlása, vagy ennek a véghezvitele, most már meg üzlet, s a sajtó ebben élen jár, hogy ezeknek a történéseknek helyt adjon..."

És itt elgondolkoztam.

Te Tibi, nem buzi ez véletlenül?

Mert azok szoktak a legharsányabb homofóbok lenni, akik titkon reszketnek attól, hogy tán mégis csak nagy buzik, és így akarják leplezni. Sőt, Usztics a saját kabaréiban lépten-nyomon nőnek öltözött, akárki tanúsítja, tehát talán nemcsak szimpla meleg, hanem egyenesen transzvesztita. És ki tudja, még miket csinálhat otthoni magányában ez a budoár-buzi. Forog a gyomrom.

Persze a nyilvánosság előtt megpróbálja elfojtani azzal, hogy előadja a mélymagyar, gumicsizmás militarista tahót, a kőkemény férfit, egykor szadista őrmestert, most vezénylő tábornokot, de mi átlátunk a szitán.

Márai Sándort idézném: „A magyarokkal az tenné a legnagyobb jót, ha valaki elhitetné velük, hogy akkorák, amekkorák.”  Nincs abban semmi szégyen.

Akárcsak abban, ha meleg vagy, te jégtörő Mátyás. Nem kell itt elfojtani semmit, pláne nem homofóbiával, vagy militarizmussal kompenzálni. Elfogadunk úgy, ahogy vagy, amennyiben másokra nem böfögsz.

Tudod, ez már  a huszonegyedik század. Európa.

Mondom az uramnak, Tibi.

*De összességében ez egy nagyon szomorú történet, hogy Usztics Mátyásból, aki gyerekkorom egyik kedvenc rajzfilmfigurájának, Roger nyúlnak zseniális szinkronja volt, egy ilyen békétlen, gyűlölködő, militarista figura lett. Sajnálom.

Itt pedig vitaindítóm a melegházasságról: Túl a barátságon

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr26151731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rolo tomasi · http://www.oriasi.blog.hu 2007.08.29. 07:44:45

Szerintem Usztics komoly method actor,nem bír kijönni a szerepből,kellett neki egy társulat.A legjobb amikor a Kisvárosban akciózik,be kell szarni:))

kispolgar:( 2007.08.29. 10:15:50

Kár erőltetni, hogyaszongya "Mert azok szoktak a legharsányabb homofóbok lenni, akik titkon reszketnek attól, hogy tán mégis csak nagy buzik, és így akarják leplezni.", ugyanis e freudista porhintést egyéb példákra alkalmazván kiviláglik, mekkora badarság is önmaga szerény valójában. Személyem a "budapest parádé" nevű gennyet látván is heveny hányingerrel fordultam el, pusztán azért mert nem szívlelem, ha alulöltözött véglények közösülnek fényes nappal az ország főutcáján. Nekem sajnos nem fér bele a világképembe. És igen, ha buzik csinálják ugyanezt - pávatollal a seggükben -, az még ennél is sokkal undorítóbb. És mégsem érzem magam látens biszexuálisnak (huhh, a logikádból ez következne? nehezen követhető). Sőt, adott esetben a halott csecsemőkkel fajtalankodókat is falhoz állítanám! Csucsuka kedves, te miképp vélekedsz az utóbbi témáról? Légy bátran őszinte, válaszod nyomán valószínűtlen, hogy Usztics Mátyás blogjában megfogalmazódik a vád, miszerint látens nekropedofil vagy. (Többek közt azért, mert a) józan ember nem blogol b) "ő nem olyan okos, hogy pszichoanalizáljon" hihi c) sosem hallott rólad, és valószínüleg nem is fog.)

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.08.29. 10:42:45

Jaj Csucsu..megértem liberális indulataidat...de azért te ennél jobbat is tudsz. Ez a Freudon edzett acélérv hogy minden homofób csipkés alsóneműt hord, ez olyan lejárt már mint a Riga robogó...már a hatvanas években is csak huszadrangú baloldaliak sütögettek ilyeneket...

Usztics egy ripacs aki komolyan veszi magát, de lehet hogy tényleg hazafi. Ilyen az élet. Mindenkiben van egy kis póz.
Ellentétben Szetey államtitkárral aki ripacs is és korrupt is, és véletlenül buzi is.

Ami a buzikat illeti, a fene se venné a fáradtságot hogy bántsa őket ha normálisan képesek lennének legalább felvonulni. De miért kell papi ruhában seggbe izélni egymást? És őket miért nem büntetik meg közszeméremsértésért?
Aki toleranciát akar először kezdje azzal hogy tolerálja mások beidegződéseit, stb.

Hafnek 2007.08.29. 10:46:54

Eza "Usztics", emmagyar név?! Nemkőne hazazavarni szláviába? A Jézuskátis utt álommerőjis zsidó vót, émmeg kerestyény vaok. A máttyáskiráj aplyais valami romániákus vagy szerbita vót, aszongyáka egy-két vezetőjink. Valami Janko Sibiani, hoddőgőnemeg! Vammá nemél? Asza rohatt Petőfiis csak beférgőzözz, arróis aszongyák hovvalami szerbvagy horwáth kémvót, eredettyibe Petró viccs. Elégetni mindenik írássát!!!!

- Egy iflyú Gárdista -

(Eszteta hétéves húg icámnak diktátammerő tud írni. Nekemmeg gondókodnom sekő, merara vannak a vezérjejink, oszmajők megmonnyák avéleményemet. Igyjó nekem, mekkényelmes.) (bocsika a heje sírásé - a hugi - )

travis 2007.08.29. 10:52:14

Usztics Mátyás főpondrológus az az ember akinek alteregóit tömegesen láttam pár éve, amikor még volt sorozás. Lefizettem a dokit, úgyhogy 2 óra alatt lement a tortúra, de már pusztán egy légtérben tartózkodni ilyen rendszermaradványokkal is elég nagy igénybevétel.
Pont az a típus. Ez a kicsi, tetőtől talpig egy büdös paraszt, és feszt üvöltözik.
De hát a magyar jobboldal olyan lenne Usztics nélkül, mint a vaníliás túróvarázs guár-gumi nélkül (by Uj Péter).

Hafnek 2007.08.29. 11:08:09

Ez a NEMZETI, meg MAGYAR, meg FŐPARANCSNOK (Vagy jurtafőnök?) (Kiváncsi lennék, az ősei mikor csapódtak a magyarokhoz.) Usztics atyánk egyszer alkotott maradandót: Szenzációsan szinkronizálta Roger nyulat.
Maradt volna a kaptafánál!
Most a nyilasokat szinkronizálja?!

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.08.29. 11:56:02

Magasra csapnak az anti-uszticsologizmus hullámai :)

De azért a nevét nem kell fikázni. A mai magyarság genetikai állománya szerint nagyrészt szláv és germán. (Az a sok Zsenák, Novák, Novicz, -er, és -ák és -ics)

A pusztai eredet az genetikailag már sehol nincs.
Számos szépen hangzó magyar név felvett, magyarosított...De mit számít? A kultúra a lélekben van nem a vérben.

Ha senki sem pózolhatna mélymagyarként szláv eredettel akkor Petőfi-Petrovicsnak se kellett volna megengedni...

Csucsuka · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.08.29. 12:45:44

Nem szeretem Usztics Mátyást, aztán ezért ráhúztam ezt az elméletet, melyben én se hiszek különösebben. Isten bocsássa meg nekem, de Usztics Mátyás határozottan idegesít, noha valóban hiányozna.

travis 2007.08.29. 12:51:20

Épp tegnap este néztük néhány sör mellett a kilencvenes évek legjobb sci-fijét, Csillagközi Invázió címmel. Azonnal eszembe jutottak a gárdások, ezek valahogy tényleg így képzelhetik el magukat (részlet a filmből):
www.youtube.com/watch?v=x7-PQIuWwLo
Robert A. Heinlein sokat tudott a modern társadalmak működési mechanizmusairól.
Ajánlom mindenkinek a műveit!

géjza 2007.08.29. 14:05:54

Üdv Csucsu, többiek! Nem hittem volna, hogy egyszer egy Usztics Mátyás-os témában fogok hozzászólni, mert mint fent(vagy lejjebb, attól függ, honnat nézzük) már említették, hogy tényleg nem ez volt a legjobb írásod....de most épp ráérek... Én sem vagyok oda a Kisvárosos akcióhősért, az Angyalbőr idején én meg még toltam a csattogós lepkét az úton, de halvány emlékeim szerint az se nagyon vágna most haza. Viszont a kabaréi egész jók voltak.... DE: én most elnézem neki ezt a közéleti aktívkodást, mert jobban örülök, ha egy színész, vagy egy orvos, vagy egy ilyesmi vállalja magára az amúgyis elkerülhetetlen közszereplést, és szervezést, mint egy géplakatos fradidrukker, aki szerint a honfoglalók is fradisták voltak. Akár azt is mondhatnám, hogy hitelesebb.... És higyjétek el, nem az a baj, hogy elindította a magor-üzletláncot, hanem az, hogy másnak nem jutott előbb eszébe (jó, Kossuthék is csináltak védegyletet...) és az, hogy nem igazán működik.... akinek van füle, hallja... Amúgy a Gárdáról is ugyanez a véleményem: ha valakinek nem tetszik, csináljanak jobbat, azt se bánom, ha kicsi szegfűkkel masíroznak, csak tennének valamit. Mert az, hogy valami tagadok, azzal még nem jutott előrébb semmi...tehát itt a feladat: a sok okostojás csinálja máshogy jobban, nekünk meg majd ha lesz miből választanunk, eldöntjük, hogy ki a májerebb.... más: nekem sem szittya nevem van, Szokolovszkinak hívnak, ami lengyel, de leglengyelebb esetben sem csörgedez bennem több lengyel vér, mint 1/64-ed :) "Nem az a lényeg édes öcsém, honnan jössz, hanem az, hova mész" És ebben a cikkben még mindig az a legszomorúbb, hogy ezalatt a csongrádi sertéstenyésztőknek semmivel sem lett jobb.... na ennyi, amúgy tetszik az oldal, főleg a 80-as amerikai akciófilm-kritikák.... :) üdv! g

travis 2007.08.29. 14:17:46

géjza, ez azért sántít, mert ez alapján csak az kritizálhatná a gárdát, meg minden egyebet, aki előbb csinál egy hasonlót.
Tehát szerinted ha vissza akarnám küldeni a felvizezett babgulyást a pincérrel, előbb bizonyítanom kéne neki, hogy én képes vagyok jobbat főzni. És ezt így hogy? Persze lehet azt mondani, hogy akkor nem kell "fogyasztani", de sajnos a gárda és Usztics a közbeszéd étlapjára került abban a pillanatban, hogy kiálltak a nyilvánosság elé.
Szóval továbbra is fenntartjuk magunknak a passzív elutasításhoz való jogot.

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.08.29. 14:57:30

Igazad van Travis. Utasítsátok el csak a Gárdát.
De utasítsátok el a korrupciót is! Utasítsátok el a rendőrterrort is! Utasítsátok el az antiszemitizmus- váddakkal való üzérkedést is meg a népnyúzást is!

És közben ne felejtsétek hogy a langyosokat a régi mondás szernt Isten is kiköpi a szájából.

Nekem kicsit ciki hogy nálunk Usztics Mátyás a legnagyobb szemét amikor Szetey, Gyurcsány, stb milliókat lopnak minden egyes nap, a pénzügymi. gengszter fiai meg maffiáznak...
De hát ez már csak egy olyan szép magyar szokás.

Csucsuka · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.08.29. 15:19:57

Usztics nem szemét, ez senki se mondta. Csak nevetséges, meg kissé ciki ember. Az ilyenek önmagukat diszkvalifikálják. A magyar gárdát nem utasítom el, mondom, felőlem lehet. Aki be akarja tiltani, az a fasiszta, nem ezek a legények, akik egyelőre semmi rosszat nem csináltak, csak bohóckodtak egyet a Várban. Én se vagyok oda a homoszexuálisokért, de ez van. És nagy tahóság őket egyszerűen "selejt"-nek nevezni, mert, ühüm, az írott történelem kezdetétől Alföldi Róbertig bezárólag azért sok olyan "selejt" művész volt, aki tízezerszer tehetségesebb, jobb, mint Usztics. Géza, neked meg örülök, csóválom a farkam, lengetem a színes a pávatollam, he, tízezer éve nem láttalak.

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.08.29. 15:36:54

Persze ez a selejtezés szomorú. A homokról annyit hogy nekem van két ilyen ismerősöm, soha semmi bajom nem volt velük, megjegyzem soha nem is csináltak politikát a hajlamaikból, és nem parédáztak az utcán.

Különben nem miattad fakadtam ki...
Csak kicsit olyan ez mint az iráni atombomba. Iráné még nincs kész de rettenetes. Észak-Korea baráti, demokrata vezérének van, de az senkit se izgat..

Egyébként meg szomorú hogy leszólod a mi Chuck Norriszunkat. :) Tudom, kicsi, szánalmas de nekünk ilyenre telik..mi azért mégse vagyunk egy USA!

géjza 2007.08.29. 16:32:44

Üdv!

ez a Chuck norrisos párhuzam tetszik...kicsit savanyú, kicsit kicsi, de a mienk! :)))

Amúgy Travisnek üzenem, hogy értem amit mondani akar, de amíg az illetők - és itt nem is a politikai vezetésről na feltétlenül szó, hanem akár magánemberekről is - abszolút semmit nem tesznek a közös ügy előremozdításában, akkor maradjanak csendben és figyeljenek. A vizes gulyáslevest vissza kell küldeni, de hogyha nem tudsz átmenni egy másik étterembe, akkor az már baj.... Amúgy meg mióta tényleg a közbeszéd elé került a dolog, és valahogy mindenkinek viszonyulnia kell hozzá, és én tiszteletben tartom mindenki álláspontját. De majd ha Győzike válóperéről csinálnak egy 200 részes sorozatot, akkor majd szépen lekerül a címlapról, és végre megtudjuk, hogy mit is tudnak valójában hős gárdistáink....

Nagyon kiváncsi vagyok!


ui: Csucsu, örülök, hogy ily örömet okoztam neked, mostanában tényleg nem ütköztünk, majd ha Pesten járok egyszer összeránthatnánk pár igaz arcot....
g

travis 2007.08.29. 16:35:47

Hendrick, elutasítom én azt is, ne félj! Nem volt még kormány a bögyömben annyira, mint ez a csürhe. Veresék nyírségi ámokfutásairól pedig személyes tapasztalataim is vannak, mivel a szüleim arrafelé laknak.
De megint ez a duplázás. Oké, hogy elutasítod, de akkor utasítsd el ezt is, meg azt is!
Horogkeresztet a vöröscsillag mellé a Heinekenen ennyi erővel!
A téma most nem a korrupció meg Veresék, hanem az egyik legízléstelenebb magyar közszereplő.
Ez kábé olyan, mint amikor hallom, hogy azt mondják jobber ismerőseim, hogy a kormány ne a buzik jogaival foglakozzon, hanem oldja meg a gazdák nehéz helyzetét! Baszki! Megint a szembeállítás! Mi köze a kettőnek egymáshoz? Usztics kritizálása nem azt jelenti, hogy baloldali szimpatizáns vagyok. Kikérem magamnak a jóízlés nevében! :)

travis 2007.08.29. 16:38:39

" vizes gulyáslevest vissza kell küldeni, de hogyha nem tudsz átmenni egy másik étterembe, akkor az már baj."

Tehát, ha nem tetszik valami, költözzek el az országból? Hát nem fogok. Ide születtem, itt akarok élni, és ha valami nem tetszik, továbbra is hangot fogok adni neki minden elérhető fórumon.

kispolgar:( 2007.08.29. 17:04:33

Ha esetleg félreérthető lettem volna, nekem csak a felvonuló buzikkal van bajom. Azért azt be lehet látni, hogy ők nem tom henkszek Philadelphiából, és amennyiben az ilyen jellegű aberrációjukat az utcára viszik, akkor a sörösüveg is túl finom megoldás.

Persze eljuthatunk mink is a \\\"21. századi Európába\\\", Hollandiában már bontogatja szárnyait a pedofil párt (tessék szépen utánanézni, tényleg politikai síkra szállnak...), Angliában is több százezerre becsült a hasonló férgek száma. Én ebből nem kérek. Egyébként utána lehet nézni, hogy a történelem miként bánt a \\\"felhígult\\\" kultúrákkal. Vajh\\\' miért csak acélcsöveket lát, aki felkapaszkodik az Akropoliszhoz, vagy miért nevezték Attilát a kortársak éppen Isten ostorának...

Márpedig a világ átalakulóban, és akinek úgy tűnik, hogy a liberális Európa expanziója köszönt reánk, az kihúzhatná a seggét elton john seggéből.

u.i.: Alföldi Róbertes résszel pedig teljesen komolytalanná tetted magad. Ő az, aki a \\\"struccal\\\" túlnőtt a világot jelentő deszkákon, és már a katódsugárcsövek segtségével is felveszi a harcot a magamfajtákkal, nem? Kabaré, ennyi erővel csonka picit is említhetted volna.

Egyébként a b-kategóriás akciófilmekkel foglalkozó posztjaid nagyon jók, de talán több figyelmet is szentelhetnél a méltán elhallgatott don \\\"the dragon\\\" wilsonra is.

szubbálint 2007.08.29. 17:28:58

hogy usztics mátyás buzi-e? - lásd Freud: Bevezetés a pszichoanalízisbe illetve Három értekezés a szexualitás elméletéről
a kulcsszó persze a híresneves elfojtás és a szublimáció
jawohl

travis 2007.08.29. 17:29:56

kispolgar, nekem sem tetszik a dagadt transzvesztiták vonaglása az Andrássy-n, mint ahogyan a Gárda léte sem, de eszembe nem jutna bármelyik betiltását kezdeményezni.

"amennyiben az ilyen jellegű aberrációjukat az utcára viszik, akkor a sörösüveg is túl finom megoldás"
Ez így ok, de akkor nem kell felháborodni, ha a Gárdát ugyanígy megkínálják egy ballisztikus ződüvegessel. 2007-ben bakancsban és nyilas-light egyenruhában masírozni ugyanis részemről hasonló aberráció, minek jussa ugyanaz.
Igazából ezt tényleg egy sör mellett kéne majd, srácok, úgy az igazi. Nagyon érik már egy blog-találkozó. ;)

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.08.29. 18:02:35

Jól van Travis ez oké. Én azért fakadtam ki mert egy: állandóan Magyar gárda most a téma kis médiánkban, kettő: olyanok sírnak miatta akik lásd Szdsz egyáltalán nem sírnak ha valakinek netán-tán kilőnék a szemét csak azért mert él a gyülekezési jogával.

Na ez nyitja ki nálam a bicskát.
Igaz, mióta az Szdszt figyelemmel kísérem kacor bicskám helyett vettem egy rugósat hogy mindig egy kattintásra kinyíljon, igy már lépést tartok az eseményekkel.

És hát igen Usztics Matyi kisnövésű. Nézzünk szembe vele. De most hazánk is kicsi. És a kisantant is csak kicsi szóval...
Minket magyarokat mindig kis emberek képviselnek. Igy szót bennem a szitty büszkeség, hej, amikor Orbánt megválasztották.
Aztán jött Gyurcsány Ferenc...

travis 2007.08.29. 18:22:33

Hendrick, ez a SZDSZ már csak ilyen, nyitogatja ám nekem is a T-34-est a zsebemben szorgalmasan, rendőröstől, fúrópajzsostól, hankookostól.
2 és fél év múlva pedig hajrá a 1,5%-ért, Kóka doktor!

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.08.29. 22:43:34

MOST HALLOTTAM, hogy az USA-ban letartóztattak egy homofób kirohanásairól ismert politikust, mert egy reptéri vécében szexuális ajánlatot tett egy férfinak, aki - mint utóbb kiderült -, rendőr volt. Ez az igazi szopás.

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.08.29. 23:14:54

Hmm...vicces. Ez a bűntett? Talán az volt a bűne hogy homofób volt aztán meg homó..

A kedvencem az a sztori amikor kb egy hónapja pedofilokat fogtak Angliában chaten keresztül a rendőrök. Megadták a hülyék nekik a ciműket amikor beígértek nekik pár kisgyermeket..

Elképzelem a bobbikat amint ott ülnek a gép előtt a hülye kalapjukban és tájpolják: Zsuzsi vagyok, 9 éves...:)

bazalt 2007.08.30. 10:00:01

És itt elgondolkoztam.

Te Csucsuka, nem hülye vagy véletlenül?

Mert azok szoktak a legharsányabb okostojások lenni, akik titkon reszketnek attól, hogy tán mégis csak nagy hülyék, és így akarják leplezni. Sőt, Csucsuka a saját beszólásában lépten-nyomon okoskának öltözött, akárki tanúsítja, tehát nemcsak szimpla hülye, hanem egyenesen skizofrén. És ki tudja, még miket csinálhat otthoni magányában ez a piszoár-hülye. Forog a gyomrom.

Persze a nyilvánosság előtt megpróbálja elfojtani azzal, hogy előadja a nagyokos, áljópofis megmondó tahót, a kőkemény férfit, de mi átlátunk a szitán.

Márai Sándort idézném: „A magyarokkal az tenné a legnagyobb jót, ha valaki elhitetné velük, hogy akkorák, amekkorák.” Nincs abban semmi szégyen.

Akárcsak abban, ha hülye vagy, te pisztrángvadász CsuCsuka. Nem kell itt elfojtani semmit, pláne nem okoskodással, vagy megmondóember-játszással kompenzálni. Elfogadunk úgy, ahogy vagy, amennyiben másokra nem böfögsz.

Tudod, ez már a huszonegyedik század. Európa.

Mondom neked, Csucsuka.

Balazs 2007.08.30. 10:13:58

Ugyan en sem viseltetek rul nagy rokonszenvvel a melegek irant, de ugyanolyan emberek mint mi. Ennelfogva akkor mennek az utcara amikor akarnak, es ez ellen senki semmit nem tehet. Ha nem tetszik, nem megy oda. En se megyek oda, mikor a melymagyar erzuletuek karszalagoznak meg uszticsoznak. Ilyen egyszeru. Ezeknek is joguk van az utcap bohockodni meg azoknak is. Szabad orszagban elunk vagy mi a banat. Nem?

azta 2007.08.30. 10:22:32

mindig is foglalkoztatott az a kérdés, hogy ha AKKOR éltem volna, felismertem volna e azt, hogy AZOK ott a barna, meg fekete meg akármilyen ruhában masírozó bohócok veszélyesek? (amíg csak masír volt) és most vajon lesz e kirakatfestés és betörés, plakátolás, megverés, stb? és felismerhető lesz e ez? ennyi idő távlatából, tankönyv, film, dokumentumfilm, stb ismerettel könnyű berzenkedni, hogy bakker miért nem hajtották el azt a párezer náci barmot a vérbe míg megtehették volna, aztán itt a jelen és röhécselünk a most még néhány 10 gárdistán, akik lehazudják az eget is, miszerint ők nem szélsőséges nézetek szerint működnek a világban...

azta 2007.08.30. 11:01:20

ja! a címben feltett kérdés könnyen megválaszolható: kérdezzék meg a feleségét!

bazalt 2007.08.30. 11:10:09

Az a kérdés miért nem foglalkoztat, hogy AKKOR, kb. 1 éve, felismerted-e, hogy azok az óriásplakátokon pózoló, magukat világmegváltónak, nnn-havi nyugdíjat adónak hazudó bohócok veszélyesek? Most vajon hazudnak-e ismét (miazhogy, nagyonis), lesz-e még több munkanélküli (lett), egzisztenciájától megfosztott (lett), lesz-e megverés (sőt!), stb? Ennyi idő távlatából, tankönyv, film, dokumentumfilm, stb ismerettel könnyű berzenkedni, hogy bakker miért nem hajtották el azt a párezer kommunista barmot a vérbe míg megtehették volna. Aztán itt a jelen és sápítoznak ezerrel a most még néhány 10 gárdistán, akik az égegyadta világon semmi törvénytelent nem csináltak, ellentétben a leghangosabb fasisztázókkal.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.08.30. 11:12:17

Mivel Usztics volt gyerekkorom egyik kedvenc rajzfilmhősének, Roger nyúlnak a szinkronja, ezért legyünk jóindulatúak. Csak hát annyira gyanús ez a harsány homofóbiája, militarizmusa, stb. :))

bazalt 2007.08.30. 11:22:40

Hát nekem meg Csucsuka gyanús. Ez a harsány magyargárda- illetve homofób-ellenessége, stb. Nem lehet hogy Csucsuka valójában egy homofób magyargárda-tag?

azta 2007.08.30. 11:32:54

bazalt! ha te most azt hiszed, hogy a jelenleg regnáló bűnöző banda a szívem csücske, de legalábbis támogatom a politikájukat, akkor nagyon mellé lősz!sőt! elég egyszerű gondolkodást feltételez az, hogy ha a gárdától hideglelést kapok, akkor csak valami ótvar kommunista, vagy vörösbrigadérista lehetek : ) viszont ha fekete-fehérben könnyebb az életed, én nem bánom! : )

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.08.30. 11:46:48

Bazalt, vedd hozzá azt is, hogy több írásomban is erősen a hitgyülit fikáztam:)

bazalt 2007.08.30. 12:25:27

A jelenleg regnáló bandára vonatkozó hozzászólásom nem neked, hanem azta-nak szólt. Az hogy a gárdáról mi a véleményed, különösebben nem izgat, véleménye mindenkinek lehet. Ami zavar, az a siránkozás, hogy egy törvényesen működő szervezetet be akarnak tiltani. Bármiféle jogalap nélkül. A tolerancia(!) nevében. Ha a gárda bármilyen törvénytelenséget csinál, az elsők között fogom követelni hogy rúgják seggbe. Addig viszont amíg törvényesen cselekszik, abba kéne hagyni a rinyálást. Részemről ez a fekete-fehér.

Ezenkívül utálom a logikátlanságot is. Mint pl. ami arról szól hogy ha XY határozottan a Z "másság" ellen foglal állást, akkor bizonyára látens Z. Ilyen alapon pl. El Kurcsány és Zorbán Vitya lenne egymás legnagyobb kebelbarátja.

travis 2007.08.30. 12:35:18

Másrészt Freud egy kokainista őrült volt, akinek voltak helyes meglátásai, és teóriái rengeteg hollywoodi filmet megihlettek (Good Will Hunting, Indiana Jones III., Csak egy kis pánik, stb...), de nem kell szentírásnak tekinteni agymenéseit.
A címben szereplő kérdésre a válazs, egyértelműen: nem. De a blogtulajdonos fentebb kifejtette, hogy ő maga sem hitt ebben, már a kérdés leírásnak pillanatában sem, csak azért szúrt oda, mert nem szimpatikus neki a tag, ami szíve joga. És bár a cikk ironikus és humoros hangvétele miatt nem tételezhető fel rosszindulatúság, vagy kérdése komolyanvétele, de az mégis csak inkorrekt, ha az ember olyan vádat fogalmaz meg, aminek igazában maga sem hisz.
Pláne, ha az illető épp újságírói munkát készül vállalni, ahol a korrektség alapkövetelmény, dunátrekesztendő szolgamédiumok ide, vagy oda!
Tehát a posttal az az alapvető baj, hogy az írója mintha tényleg komolyan venné az önmaga által feltett kérdést! Több humort, iróniát, hogy egyértelmű legyen, mit akarsz!
Ez volt a másrészt, az egyrésztet már korábban kifejtettem.

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.08.30. 13:47:55

Azt olvastam-nemtom igaz-e -hogy az új ellenség a kormány számára már az egyház is, mert felszentelték a lobogókat.
Senkit sem emlékeztet ez egy bizony rendszerre 49' és 56' között?
Ateista, erőszakos, centralista, kizsákmányoló, hazug és idegen hatalmak seggnyalója.

Jaj de mindez rendben van csak a Gárdától félek. Ez a rettenetes fekete ruha :)

Ja és Freud...hát igen, érdekes téma, de nem kommentbe való.

Böff · http://boffevangeliuma.blog.hu/ 2007.08.30. 14:01:23

Ez az egész gárdadám a Kisváros meg az Angyalbőrben folytatása, korhű reality-be átültetve. Alig várom a be- meg kiszavazósdit már, hogy ki lehet lajbis szittyakuruc-gárdista, vagy épp kinek kell kihajtani az Árpád-sávból.
És Győzikét meg Kizzel Tündét a Gárdába Anettkával, mert ők is kis országunk igazi hungarikumjai.

Lalolib · http://lalo.blog.hu 2007.08.30. 14:25:05

Ki a fene az a Usztics Mátyás? Tán ismerni kéne valahonnan? Róla meg a Gárdáról ennyit. Nem is pazaroltam volna rá a betűvetést, de remek az írás, gratula érte Csucsu.

Aran-ka · http://aran-ka.blog.hu 2007.08.30. 16:56:29

Nekem is elegge tetszik az iras!Be is bookmarkolom:)

Prater 2007.08.30. 19:34:11


Gondoljatok csak Rohm-re az SA fonokere, aki tok homokos volt (az SA tobbi vezetojevel egyutt). Vagy Nicky Crane-re aki a Blood and Honour biztonsagi fonoke (es meleg) volt! ;-)

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.08.30. 20:09:38

Csak annyi a különbség hogy Ernst Röhm, egy balos beállítottságú (szó szerint nemzeti-szocialista) kőkemény militarista arc volt, aki harcolt az első világháborúban.
Usztics bácsi pedig egy vicces kis színész, aki még Koncz Gábor utánzatnak is kevés.

Ugye a szezon meg a fazon esete.
"De hát éjszaka minden tehén fekete"...

Prater 2007.08.30. 20:52:25

Hendrich:

A nemzeti szocializmust szelsobalinak nevezni azt hiszem, hogy inzultal mindem balos erzemlmu embert... Ez csak neveben volt szocialista masban nem! Egy kepmutato, a legaljasabb indulatokra epito eszme!
Rohm pedig egy kepmutato, hazug alak volt aki meg a salyat elvtarsait is becsapta.

biomechanoid 2007.08.30. 21:13:07

Én meg csak azt nem értem, hogy a magyarországi izraeli gárdáról írt blog miért nem kerül sehol főoldalra. A nevük KRAV MAGA, és nem félkatonai, hanem katonai szervezet.
Talán azért nem kerülnek főoldalra a róluk szóló írások, mert Usztics buzi. De lehet, hogy csak a szólásszabadság van fogyóban.

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.08.30. 21:20:59

Prater: Én nem teszek egyenlőségjelet kommunizmus és fasizmus között. Ha azt hiszed, féreértesz. Én ugyanis ismerem Marx irásainak jó részét.

Amit olvastam Röhmről (pl. Ormos Mária Hitler életrajzában) az az volt hogy Röhm és tsai a kapitalisták ellen is fel akartak lépni, míg Hiternek ez persze eszébe se jutott.
Amit ma náci pártnak nevezünk az sose volt ártatlan bárány, de formáját vsz. a "hosszú kések éjszakája" után nyerte el.

Prater 2007.08.30. 21:37:35

Hendrich:

Igazad van. Rohm tenyleg vegig akarta vinni a nemzeti szocialista atmentet de Hilter megolette. Attol fuggetlenul a nemzeti szocializmus alapja Hitler Mein Kampf-ja ami magaert beszel...
A politologiaban a szelsobalon az anarchizmus helyezkedik el mig a nemzeti szocializmus a szocialista eszmek jobb szelen.

Prater 2007.08.30. 21:42:13

biomechanoid:

A Krav Maga az egy izraeli onvedelmi rendszer (hasonlo mint egy kuzdosport) amit a vilagon szamtalan rendvedelmi szerv es magan szemely hasznal es nem zsido katonai szervezet! Ez mindenkie nem csak a zsidoke. En is tanultam kicsit. Szerintem nacik is tanulhatnak ha nem utalnak a zsidokat betegesen... ;-)

Tibike 2007.08.30. 21:51:21

Csucsu, először járok itt, a kommenteket nincs most türelmem végigolvasni, de...
Az rásod első fele qrva jó, a második felével nm érdemes fglalkozni.
Miért vn az, hogy a kommentek zöme mégis arra reagál?
Ki nem szarja le, hogy buzi-e bárki? Attól még lehet szar is.

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.08.30. 22:05:07

Kedves Prater szerintem a nácik is és az őáltaluk kitalált 'Jud Süss' aki mindig a háttérben fondorkodik, kitalációk. Kevés antszemita van igazából.
Azért nagyhangúak mert a kormány nagyon pártolja (látszólag) a zsidókat.
Ezért logikájuk szerint a zsidók állnak a kormány mögött. Holott.
Ez egy politikai taktika az ellenfél lejáratására, a kormány 'zsidói' pedig neolib balfékek..ha egyszer belepiszkálnánk kinek is van itt igazi zsdó származása...Az igazi zsidók bakker Izraelben vannak és óvják a hazájukat.

Ameddig belemegyünk ebbe a totalitárius nyelvjátékba hogy ki antiszemita ki meg nem addig a kormány röhöghet a markába, és fosztogathat bennünket továbbra is.
A nácik szerepe ma ugyanaz mint Goldsteiné az 1984-ben...a rendszer önnön tagadása a rendszer szerves részeként. Ezért szinte generálják az antiszemitizmust.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.08.31. 04:00:07

Annyi kommentet kaptam, hogy erre egy külön írást kéne szánnom reagálásként. De frankón örülök ennek a forgalomnak. El se hiszem.

biomechanoid 2007.08.31. 08:21:48

Prater! A KRAV MAGA nem ju jutsu, vagy taekwon-do, ekkora hülyeséget ne beszélj. Katonai kiképzési szisztéma. Nem én állítom, hanem ők. A küzdősport az a bírkózás és cselgáncs. A keleti harcművésztek megint más kategória. A KRAV MAGA, megismétlem, katonai kiképzési szisztéma. Sehol nem állítottam, hogy nem hatásos, vagy korszerű. Annyit mondok, ha nálunk ilyennek helye van az utcákon, akkor a magyar gárda is elfér.

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2007.08.31. 08:53:21

igen, a frajdizmus gyenge érv, de a szöveg tök jó. Csucsuka, ha lenne lapom, felvennélek :)

Laci 2007.08.31. 09:42:39

Ilyen logikával Te is buzi vagy, mert másra akarod ráhúzni...

Gratula! :)

kárpátia1 2007.08.31. 10:46:19

Arra gondolok, hogy ha homo lenne akkor nem támadnák hanem istenítenék! Mint sok "mást". Ergo: NEM LEHET AZ :-) !Magyarországon ettől hitelesebb bizonyítékot elképzelni se tudok.

FGSuperman 2007.08.31. 10:56:56

A krav maga küzdősport - és kétlem, hogy izraeli katonai szervezet müködne Magyarországon (nem számítva a MOSZEDot:-)))

Én meg koreai katonai közelharcot tanultam éveken át itthon - rólam miért nincs egy ferdeszemű blog?

pbajkay 2007.08.31. 12:02:45

Tíccsák be a kéményseprőket is. Légyzsi-légyszi. :-)

Ede H. Bomber 2007.08.31. 12:54:53

Tudod, mit csinálsz, CSUCSU??

A 2002-ig a tv2-ben FITTATOTT (humoros műsorok, vetélkedők, Kisváros) Usztics színész-rendezőt A BALLIB ÉRTÉKTELENSÉG trendyjének megfelelőem ÉGETED. Mert Megyó+Fletó "uralma" alatt nem kell a képernyőre a NEMZETI ELKÖTELEZETTSÉG, csak a GAALTHALER - jellemtelenség!

USZTICS= horvát név. Horvát, akik 930 évig EGYENRANGÚ testként voltak Magyar Királyság részei, török elleni harcostársak, még Joszip Broz (Tito) honvéd is a magyar hadseregben szolgált és szerzett harci tapasztalatot.
Érdekes.
Vujity Tvrtko esetében fel sem MERÜL a magyarság megkérdőjelezése (aki egyébként Balogh Szilárd néven született, és 19 évesen "horvátosított").

Usztics is magyaríthatna, de jó neki ősei neve.
DE MÉLYEN ASSZIMILÁLÓDOTT, amire az erzsébetvárosi és újlipótvárosi HANGOS GÁRDA nem hajlandó, nem képes, EZÉRT KILÓG A NEMZETTESTBŐL, mint valami csúf vadhús...
S a cigók sem. Még a törvényekhez SEM akarnak adaptálódni.

Les Aspin, USA-miniszter, Clinton stábjából, 1993-ban KÉNYTELEN VOLT lemondani, mert kiderült: "HOMOSZEXUÁLIS", és a Szabadság Hazájában a keresztény, konzervatív, nagyon prűd VÁLASZTÓK -no, meg a SZABAD sajtó - nem tolerálják a "másságot" a Kormányban!!

A kontra-logika tévedése:

Aki támadja a Kormányt, NEM IGAZ, hogy a Kormánynak kedvez.
Aki gyűlöli a bolsi nomenklatúrát, NEM IGAZ, hogy a javukat szolgálja.

Aki elutasítja, vagy utálja, netán AKTÍVAN GYŰLÖLI a BUZI-exhibíciót, az SEM NEMM LÁTENS, sem valódi homokos.

Óriási melléfogásban vagytok, mindent ellenző, deviáns, antiszociális, destruktív LIBSI polgártársaim.

Ede H. Bomber 2007.08.31. 13:02:39

HAFNEK!

Mátyás Királyunk APJA HUNYADY JÁNOS volt, és alaposan feltehető, hogy apja I. (Luxemburgi Zsigmond) volt.

Mert hogy kerül egy ("DÁK"mesék szerint) oláh kölök
az akkor már Német-római Császár és Magyar Király kifejezett kívánságára 10 évesen a Zsigmond hűbérén lévő Brankovics György szerb despota udvarába apródnak??
Hogy lesz ez a gyerek 18 évesen már ezrednek parancsoló tiszt, 30 évesen Magyarország leggazdagabb FŐURA, 44 évesen Magyarország Kormányzója???
Egy kolozsvári oláh polgár kisfiából??!

UGYAN....

Ede H. Bomber 2007.08.31. 13:08:42

TO "travis":

A Kormány a végrehajtó hatalom, a közigazgatás legfelsőbb szerve.

SEMMI DOLGA A buzi-ügyben!

Az pártpolitika, mondja Lendvai, vagy más hiteltelen nyálgép!

A gazdák ÜGYE KORMÁNYFELADAT!!

A buzik meg az ideológusoké, szocuiológusoké!

FLETÓ megint szerepzavarban van...

ludakbr1 2007.08.31. 14:13:46

Te kis libcsi barom, letépném azt a mocskos bőrt a pofádrol ha egyéltalán van neked olyan. Kinek az iskolájában tanultad ezt a mocskolódást. A magyar patrióták közt te, meg senki más nem fog találni egyetlenegy buzit sem!Az ilyen aberátio csak rátok jellemző, és most ezt próbálod egy kicsit a normális emberekre fogni. Te kis büdös,

speciel 2007.08.31. 14:25:16

Nem foglalkoznék avval, hogy U.M. hőemelkedéses-e.
Ugyanakkor az utóbbi évtizedekben kettő elmebeteg "gravírozta" a hülye fejét az általa forgalmazott ócskaságokra:
Usztics és Havas.
Az, hogy melegek, vagy nem, elenyésző dilemma a fenti aljasság tekintetében.

pestimese · http://pestimese.blogter.hu 2007.08.31. 15:50:08

Usztics meleg. De ezt tényleg csak az nem tudja, aki nem volt még egyszer sem gőzfürdőben. Széchenyiben, Rudasban, Gellértben fellelhető, egyértelmű testkommunikációval bújik össze az aktuális esti társával. A jobboldalon is van nem egy meleg. Elég rég ismert az a szokás, hogy ha valaki valamiben érintett, akkor ha nem tud vele mit kezdeni, akkor kompenzál.

nicice 2007.08.31. 16:18:48

Drága Ede! Az a Hunyady Hunyadi volt ám! És most akkor kinek az apja Luxemburgi Zsigmond?!

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.08.31. 17:13:59

Ede arra gondolt hogy volt egy pletyka miszerint Hunyadi János apja a nőfaló Luxemburgi Zsigmond. Azaz János törvénytelen gyermek. Ez azért röppent fel anno mert Zsigmond Jánost mindenhova magával vitte, pedig csak egy tanulatlan, bár nagy erejű és bátor legény volt.

Hunyadi János apja a havasalföldi Vajk két János nevű fiúval rendelkezett. Ez érdekes hiszen ez teljesen szoktalan. Érthető persze ha az egyiket nem tartotta magáénak.
Csakhogy biztos információ, perdöntő bizonyíték nincs erről a dologról.

biomechanoid 2007.08.31. 18:25:44

Szupermen, áruld már el, melyik keleti harcművészeti ágban szokás lőtéren lövöldözni? Mert a KRAV MAGA azt is szokott. Mer'hogy, te stupidó, ők lőkiképzést is csinálnak. Nem kell tudnod olvasni, elég, ha a honlapjuk képeit megnézed. Ha olvasni is tudsz, azt is megtudhatod, hogy a KRAV MAGA katonai kiképzési szisztéma. A világon mindenhol az. Ráadásul eredményes. A Moszad-ügynökök is ilyen kiképzést kapnak. Na, ennek a katonai bandának van magyarországi szervezete.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2007.08.31. 19:14:16

Nekem a beidézett Usztics-nyilatkozat olvasása közben az kattant be, hogy szóról szóra ugyanazt elmondhatná most a Magyar Gárdáról, csak le kell cserélni a "buzik" szót "nácik"-ra: ez is csak beteg emberek hangoskodása, miközben komoly gondjaink vannak, rohad az alma Szabolcsban.

Írd meg, ingyen adtam.

Speciel 2007.08.31. 19:50:28

Azért egy komoly probléma minden polémia fölött fennáll. Lehet itt bárki buzi, vagy kommunista, illetve náci, nota bene ezek tetszés szerinti turmixa. A kínzó kérdés:
Ki lesz az utolsó, aki leoltja a villanyt?
Ha semmi mást, de ezt meg kéne beszélni.

qafa 2007.08.31. 20:38:42

Egyszerűen nem is értem mi adott, adhatott ekkora EGO -t egyes heteróknak.
Aljasnak és undorítónak tartom, amikor egyes heterók azt hiszik mindent megengedhetnek maguknak szemben egy kisebbséggel, legyenek azok bárkik is!
Ha már ennyire odavagyunk magunkkal, akár gyakorolhatnánk egy kis önkritikát is.
Számtalan dologból kilehetne indulni, de ami ebben a világban folyik, az szinte kivétel nélkül mind a tiszteletre méltó \"mintapéldány heteró\" műve! - mert mi vagyunk többségben ugyebár - vagy nem rémlik?
Sajnálatos módon ebből kiindulva a bűnlajstromunk is hatalmas és mégis mi merészelünk másokat megitélni?
Mi is a melegek vagy kisebbségek fene nagy vétke - mértékegységben számolva - a miénkkel szemben?
Akármit is veszünk alapúl, végül is mindenből mi kerülünk ki győztesen, mert mi a heterók vagyunk többségben ?

Egy évben egyszer vonulnak fel és nektek csak ez szúr szemet?
Mi hányszor ünnepelgetünk vagy demonstrálgatunk, ha úgy tetszik parádézgatunk, mindenkor gyakorolva, élve jogainkkal, ami szintén csak nekünk jár ki ugyebár!?

Olvasom ezeket a pl. a melegekről szóló, az őket emberi mivoltukban semmibe vevő, méltoságukban meggyalázó önelégült, pöffeszkedő, mérhetetlenül rosszindulatú, ellenszenves, hozzászólásokat és szégyellem magam, mert én nem tartozom ehhez a réteghez, mégis valószinüleg egy kalap alá vesznek velük.

Nektek fogalmatok sincs róla, milyen érzés lehet, de csak egyszer élnétek át azt, amit ők.
Az összes atrocitást, megaláztatást, támadást, kirekesztést amit \"TI OKOZTOK NEKIK\" és amivel nekik nap mint nap meg kell küzdeniük. Én sem tudom milyen, de még belegondolni is borzalmas!
Az egészben az a röhely, h fordított helyzetben, akik mindezt előszeretettel előidézik, mesterségesen gerjesztik, azok ugyanezt - \"edzés\" híján - egy napig se bírnák tovább.

Reményre ad okot az, h ma már létezik egy másik egyre csak erősödő heteró társadalom is, - idesorolva magamat is - ahol a tolarencia természetes velejárója, s melynek résztvevői, oszlopos tagjai a kisebbségben élő emberek is!

Laurana 2007.08.31. 21:09:53

Más0.: Mi sokszor parádézgatunk, de nem a heteroszexualitásunkat hírdetve, és ezeken nem a sexuális vonzodás megkülönböztetése a cél. Nekem tökmindegy, valaki hetro vagy sem. Nem izgat túlságosan, ez mindenkinek a magánügye. Viszont érdekes pl. az, hogy csak a férfiakat fújják fel annyira, a nőket, a leszbiket valamiért abszolúte elfogadják és normálisnak nézik.

Más1.: Almodóvar: "Mindent anyámról"... mint minden filme: remekmű, többek között a másságról...

Más2.: egy dolgo miatt tuti volt értelme az írásnak/bejegyzésnek: töméntelen sok hozzászólást, kommentet produkál, tarkábbnál, tarkábbat (már csak Mohamed hiányzik.. :-D), Csucsu most tuti az elégedttség és mámor borát issza... Mi az, amivel a jóembert szóra és felháborodásra lehet bírni, hol bújik meg a kisördög...? Itt is. Csak azt nem értem, miért más magánügye, a többségtől való különbözése az, ami ekkora szikrát szít... Miért? Hülye kérdése volt... Az emberi természet...

Ede H. Bomber 2007.08.31. 21:10:38

"qafa":

Ekkora empátiája undorkeltő identitás-kérdőjeles "pasikkal" kapcsolatban FÉRFINAK, egészséges HÍMNEMŰNEK "rendelkezni" NEM LEHETSÉGES!

TEHÁT: vagy NŐ vagy,
vagy buzi.

Nincs empátia, nincs kímélet és nincs tolerancia.

Dezső 2007.08.31. 22:00:11

K. Ede!
Néhány példánynak például agya sincs. Erre te vagy az eklatáns példa.
Tiltakozásod már-már gyanús.
no de ede...

adrienn 2007.08.31. 23:33:33

ejnye Bazalt. én csak nem szidnám, a jővő legsikeersebb újságírója írja nekünk jobbnál jobb cikkeit. a népnek cinizmus kell, ő meg ezt meg is adja, énjéből fakadóan kellő cinikus és néha fasz hozzáállással. és én ezt szeretem benne. Csucsu! Feleségül veszel?

T. Csaba 2007.08.31. 23:39:06

Baszki te mekkora egy csicska vagy. Számítógép elől fotelből tudsz fikázni a szánalmas libsi gondolkodásoddal. Fogatlannak nevezed, meg néptánccsoportnak a Gárdát. Állítom akármelyik elverne téged. Még az óvodás is. Szervezz egy zsidó csapatot a haveri körödből, aztán meg lehet mutatni melyik a néptánccsoport. Csak le ne legyen verve az a kibaszott nagy orrotok!!!

T. Csaba 2007.08.31. 23:47:32

Ember! Most nézem csak a képeidet. 40 kilóval van merszed pattogni?? Az ilyenektől mint te vettem el az uzsonnát kisiskolában. Szépen kussoljál, huzogassad a faszodat, mert az rólad lerí, hogy egy nő sem áll veled szóba.

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.08.31. 23:52:58

Szegény Csucsu biztos soha nem sejtette, hogy egyszer ő a lesz kinevezve a liberalizmus (sic!) vagy inkább liberoizmus lokális bajnokának.
Bazzd meg és pont most nincs itt a Kuncze testvér hogy ezt lássa és kitüntessen :)

Ede H. Bomber 2007.09.01. 00:26:46

JA!
Oszto, Csaba. Mikor MÉG NEM IS LÁTTÁK a Gárdát, már a blogteren kirakott egy ipse egy "vér és Becsület"-képet, mert BIZTOS volt benne, hogy skinheadek lesznek tiszta fekete gyakorlóba. (Mellé tett egy NYILAS ZÁSZLÓT!)

Rákúrt.
A BRFK-n személyesen jelentettem föl "Önkényuralmi jelkép nagy nyilvánosság előtti használata" (minősített eset) és "Közösség elleni izgatás" (a., pont, a MAGYAR NEMZET sérelmére,) miatt.

Azóta levették, nyilván kaptak egy telefont az üzemeltetők.

DE: miután látták a székely és szatmári népviseletre hajazó "díszruhát" - mert nyilván nem ebben gyakorolnak, - gúnyolják!

ÉRTHETETLEN Magyar - országon ez a magyarság-gyűlölet!

Húzzatok EL, MÍG MEGTEHETITEK!!

Ede H. Bomber 2007.09.01. 00:30:05

"DESZŐ", vegyél vissza, MERT LEVÁGLAK, FEKETÉN A PINCÉBEN!!

Nem tudod, kivel pofázol, így az "AGYAMRA" tett megjegyzésed nem exact.

Aztán kushadjál el.

IGEN, mélyen megvetem és utálom AZT A "FAJTÁT", végletesen!

Adienn 2007.09.01. 03:15:43

Hijj, Ede nem vagy semmi, mosolygom:)

Figyu, értem én kislányos naívságommal h kell a gárda, bár alapból a név választás is kiemelkedés látszatát kelti, szedjenek gazt, meg pakoljanak árvízkor. és ehhez szükséges egyenruha, kiképzés, oklevél felavatás, és konkrétan egy klikk, miszerint ezt valaki gárdistaként végzi? ne nevettess már. nem parázok tőlük (kéne? 20éves lányként csak nem riogatnak ha nem viselek turul jelképet magamon), bár jóslataim lennének, hogy több baloldali rendezvényen fognak gyalázatos magatartással megjelenni, mint ahány fűszálat kitépnek.

és az idézet azt hiszem megállja itt a helyét:

"Nem nehéz rájönni, miért támogatta Hitler az SS katonai egységek létrejöttét - mindig is bizalmatlan volt a régi hadsereg hagyományos tiszti kasztja iránt, és nagyon jól tudta, hogy a hadsereg volt az egyetlen intézmény, amely Németországban ellene fordulhatott. Szüksége volt egy saját pretoriánus gárdára."

/Földi Pál: Hitler elit hadosztályai/

felesleges bármilyen csapat, egyesület, szervezet, mely azt fitogtatja, h majd ő segít a saját magyarjain. magyar segítsen magyaron, ne pedig egy gárdista. és ne legyen gárda. se balos, se jobbos.
ill nem kellett volna. ez meg már nem az én dolgom, de a hangnemeddel csak magadat ásod mélyre. ez egy vélemény nyilvánítás volt, amire Te extra intelligensen kifejtetted a reakciódat. le a kalappal. remélem az összes gárdista hasonló idegekkel bír:)

adrienn 2007.09.01. 03:22:10

ja és Balázs!
én spec még csípem is a melegeket, feltéve ha nem előttem játszanak lyukra, de fesztivál nekik külön kell? tudod, nem is olyan rég kérelmet adtak be a heterók, mert ők büszkék arra, hogy heterók, ezért felvonulást szeretnének. engedély elutasítva. ennyit erről.
ettől függetlenül a melegség nem betegség, nem selejt témakör. létezik, el kell fogadni. ha nem tetszik, ne nézd, és amíg nem közelítenek meg hátulról kuss van mindenkinek, hisz ugyanolyanok mint mi. aki nem így gondolja, azt tudom sajnálni, mert olyan szintű felsőbbrendűségi érzést gyakorol, hogy már az a beteges és szánnivaló.

más. mi van azzal ha Csucsu drága 40 kiló? vagy már rögtön azzal kell felvágn, h ki erősebb, pláne, h a gárdisták azok? szuper feltevés. Csucsunak ez a lényeg. olyan mint annácska. neki is mindegy h imádják v utálják-e, központban van. Csucsu meg ír. jól ír. és intelligens alapokon nyugszik minden írása. lehet ezért sértő némelyikötöknek..

Adienn 2007.09.01. 03:31:48

Ede! azt a "fajtát"? Kívánok neked meleg hatosikreket.

isilme 2007.09.01. 04:25:01

Ejnye,Csucsu!40 kilóval hogy mersz te egyáltalán blogot írni?Véleményt nyilvánítani itt kérem csak egy Rambohoz hasonló kaliberű embernek szabad,hogy aztán a hullahalmokon állva elmormolhasson egy "Akkor is nekem van igazam!"-ot...

Adienn 2007.09.01. 04:34:22

:)
szeretném megkérdezni, hogy kommentelni hány kilósan szabad? és ha 160 magas/mély vagyok, akkor az kizáró ok?

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.09.01. 04:58:55

A versenysúlyom 66 kiló, akárcsak Maradonának. Ennyi kommentet amúgy még az életben nem kaptam, hát lesz mit most olvasnom. Amúgy egyszer álmomban szétvertem Rutger Hauert egy Ikarusz buszon, úgyhogy úgy kötözködjetek:))

Adienn 2007.09.01. 05:54:11

T. Csaba, hogy te milyen alpári vagy:):):)
Csucsu. Akkor 16kiló a javadra. ettől függetlenül egy szkenderre kihívlak. aztán jöhetne egy sör. bor. valami

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.09.01. 09:49:05

Még mindig Csucsu írja a legjobb haikukat. Pedig csak kétszer írt...meghajlok asensei előtt...Kiütötte Hauert.

Ami a komoly kérdéseket illeti. Már a szavamat se fecsérlem azokra, akik bizonyíték nélkül fasisztáznak. Hadd féljenek csak a farkastól, majd a szolgaság megnyugtatja őket, a Gyurcsányok, Kókák és egyéb kisz-ivadék pondrók kiszolgálása, mert ez lesz, ha nem változtatunk a dolgon.
Szebb jövőt!

Na megyek kisebbséget verni, elnyomni stb. :)
(csak poén ám!)

arvisura · turoczi.blog.hu 2007.09.01. 10:28:40

Márai Sándort idézném: „A magyarokkal az tenné a legnagyobb jót, ha valaki elhitetné velük, hogy akkorák, amekkorák.”
Márai épp a kishitüségről beszél és a magyarokról, nem gyurcsánykák, kókák, alföldivé operáltak, uszticskák, szeteyvé vedlettekről.
A buzifesztiválról: elég szégyen, ha a genetikailag zavarosak büszkélkednek, a tisztességes emberek meg behuzzák a nyakukat, hagyják, hogy nyúzzák őket, vagy indulatból ha utcára mennek, akkor a görényi úr löveti őket.
Ha azért óbégatnak Gyurcsányék, mert egyre hangosabban visszahallják: hol a lóvé elvtársak? - az még nem fasizmus! Ha el is takarodnak, azoknak kellene előállni, felvonulni az Andrássyn, akik az egész rendshzerváltós bagázst elszámoltatják 1989-től napjainkig. Usztics meg egy közülünk, a tízmillióból. Annyi kárt nem okozott az országnak, mint bármelyik kormányközeli seggfej, akik vörösek az erölködéstől

Csillagoklátója 2007.09.01. 15:45:34

Hol kezdjem?

A Gárda van. Jó vagy nem, szinte mellékes!! A kérdés inkább, hogy miért van, mi hozza létre a Gárda jellegű formációkat...!

Válaszom: az elégedetlenség..! Mindannyiunkban megfogalmazódtak már a kérdések, rabszolgák vagyunk a saját hazánkban, eltorzult beteg társadalomban élünk?????

Az elmult 20év csak erősítette az ezen kérdésekre adott igen válaszok erejét.

Mindenkiben van igény egy jobb életre, mindenki szeretne boldogabban élni, mindenki vágyik a tiszteletre, hogy legyenek jogai, hogy megvédjék azokkal szemben akik gátlástalanul kihasználják az erőfölényükből adódó helyzeteket...etc..

ha ok nélkül rugott ki a munkáltatód, ha olyat kért tőled ami nem munkaköri kötelességed, ha a hitelező bankod jogtalanul vont pénzt a számládról, ha láttál olyat, hogy 12 éves leköp egy nyugdijast, ha nem tudsz miből megélni, ha ..... akkor tudod hogy miről beszélek!

Nyilván való, hogy a jelenlegi pártok közül egyik sem képes ezt a helyzetet megoldani. a társadalom előbb utóbb kitermel magából egy olyan erőt amely képes a jelenlegi hatalmi rendszert eltörölni egy új egy jobb reményében...
Na ezért téma a Gárda, mert a társadalmi feszültség olyan rétegekbe gyürüzik, az elégedetlenség a kilátástalanság olyan mértékű, hogy szinte tapintható...

ahejett Csucsu barátom, hogy üres frázisokba karcolgatod a lényegtelent elgondolkodhatnál azon, hogy te a gyerekeidnek milyen világot kívánsz...és hogy ez a mostani amibe élünk ez mennyire harmonizál azzal

bacsa 2007.09.01. 19:11:45

Amig ezt az Árpádsávos pánikkampányt,neoliberális
hülyegyerekekkel vitázva lebonyolitottátok addig
a gárda parlagfűvet irtott.Sajnálom,hogy olyan egyszerűek vagytok mint a faék azon nem háborodtok fel,hogy miként viselkednek a külföldre szakadt magyarokkal,olyan országokba ahol semmilyen gárda nincs csak magyar gyülölet.
Ez sajnos itt MO.-on is áll.

Ede H. Bomber 2007.09.02. 00:55:45

CSUCSU:

A 66 kiló az érettségi évében TÁN MÉG elmegy.
De 20 évesen, pasiként már nem....Az a Vízi-csikló fajta.

Még egy kis engedékenység: ha szupermaratonit futsz...

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.09.02. 01:38:03

Ede. Igazad van. De Kurt Cobainhez képest még mindig jól jártam, hisz ő is akkora volt, mint én, de nála ahhoz csak ötvenvalahány kiló társult. Bele is halt a soványságba, ugyebár.

rézfaszú kapanyányi 2007.09.02. 10:53:56

Bacsa, te még a faéknél is egyszerűbb vagy.Elhiszed azt a kulturális missziós dumát, amivel ezek bejegyeztették magukat. Ma parlagfüvet irtanak, holnap meg a másként gondolkodókat verik nemzeti önvédelem címén. Ennyi.

rézfaszú kapanyányi 2007.09.02. 11:01:03

Ja, elolvastam a kommenteket. Igen mulatságos némelyik. Üvöltve libsiznek és bibsiznek itt némely gárdabarátok, veréssel, arcletépéssel fenyegetve azokat, akiknek nem dobban meg a szíve egy fasisztoid szervezetecske megalakulása miatt. Erre szokták azt mondani, hogy kibújt a szög a zsákból? (Lásd fentebbi kommentemet is...)

boo 2007.09.02. 13:50:41

Bocsi mindenkitöl, aki nem ért egyet velem, de.
Ki tudja ki, és mi a Magyar Gárda.
Senki nem tud semmit de azonnal megy az ítélet, előítélet.
Szomorú, sőt, félelmetes hogy a Magyarortszág első emeber ordít, kiabál, félelmet kelt.
Fél retteg, megszokásból hazudozik, vádól.
De miért, mit tud ő, semmit, ez reflex, védekezik akkor is amikor nem kell, mert tudja hogy a sok hazugságot így leplezheti.
Van törvény, van hatalom, ami fel léphet az esetleges belső probblémák ellen, de neeem, neki kellet, a nagy durranás, hogy ő fél hogy mi félünk, nem mi nem félünk,.
Jobban félünk a hazugságtól, a kalapforgatóktól, igen attól kell félni, és ki mondom Gyúrcsány Ferenctők kell féli.
A 60 ezres munkásőrségtől,akik fiatalon nyugdijba mentek, akik a mai napig fegyvert hordanak, igen csak ezt nem tudják,
Mindenkinek ajánlom, nézzen szét a környezetében kik irányitják a gazdasági, a pénzügy hatalmat, a Gróz, a NÉMET hatalom átmentői.
Lehet szeretni a szocikat, de kik vannak most gazdasági hatalomba, a volt komcsik
Ki az akinek érdeke a zsidó, a cigány kérdés fenttatása, és kiő az aki meg tagadja a Nagy Magyarország létét,
Melyik a fontosabb, na tessék, a szavazatok vagy egy erős mAGYARORSZÁG.
nEM rASSZIZMUS,, de az Erdélyi ÍMagyarság, vele a Magyar Kúltúra, vagy a Buzik és cigányok .
Tessék lehet választani.
Háborognak, sirnak vádaskodnak, de ki imádta a kommunizmust, ki az aki ki is szolgálta, ki az aki Kubát testvérnek nevezte, és ki az aki most Kubai menekülteket segít, akkor amikor a Magyar is bajban van.
Szégyen.

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.09.02. 13:58:31

Azon túl hogy a gárdaelleneseknek tényleg nincs érvük..félelmetes hogy egyesek(főleg az mszpsek) már minden logikáról lemondtak, mintha a gondolkodás valami teljesen felesleges lenne...az érvek itt nem számítanak, csak a Viktor, a Viktor..hogy milyen gonosz, hogy milyen fasiszta...
Ő a mi Goldsteinünk.

Ami pedig a szélsőjobbot illeti. Ha választanom kell (túl)radikális magyarok és radikális, elnyomó, demagógok között akik már a magyarságukat is szégyenlik, akkor a magyarokat választom. Bármilyenek legyenek.
Nincs közöm a(z) (ál-)liberalizmushoz, neki se hozzám.

Ede H. Bomber 2007.09.02. 16:58:34

"rézfaszú"!

Nagyon IDEJE VOLT MÁR, hogy kibújt AZ A SZÖG!

Remélem, jól a valagatokba bök, hogy ugráltok tőle!

bacsa 2007.09.02. 18:15:34

Réz micsoda!!
Te süket asszimiláns akiben ott bujkál a másság
érzése,te áramütést szenvedett h.sz. iró,szabadon
élő és pofázó,magasabb rendű téveszmés,szellemi
éhenkórász,damilon mozgatható marionett, ti csináltok ekkora felhajtást .Amikor Zuschlág röhögött a holokauszton,stb.nem még érdeklődtetek,hogy van , vagy lesz fasizmus.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.09.02. 19:19:09

Zuschlag esete tipikusan az volt, mint amikor Al Caponét is csak adócsalásért sittelték annyi minden után, meg amikor Mészöly Kálmánt emiatt a négeres-majmos megjegyzése miatt golyózták ki (ld erről itt az "Achtung, néger II." bejegyzést, hát ez volt a ph-érték). Egyébként képmutatónak éreztem zuschlag eseténél is a felháborodást, mert az vesse az első követ, aki még sose mesélt zsidó viccet.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.09.02. 19:32:32

Zuschlag esete tipikusan az volt, mint amikor Al Caponét is csak adócsalásért sittelték annyi minden után, meg amikor Mészöly Kálmánt emiatt a négeres-majmos megjegyzése miatt golyózták ki (ld erről itt az "Achtung, néger II." bejegyzést, hát ez volt a ph-érték). Egyébként képmutatónak éreztem zuschlag eseténél is a felháborodást, mert az vesse az első követ, aki még sose mesélt zsidó viccet.

bacsa 2007.09.02. 19:41:11

Zsidó vicceket nem mondanak holokauszt megemlékezésen és tv kamerák előtt,de mivel ő maszopos képviselő a felháborodás csak képmutatás volt.

X-polgártárs · http://graffitik.blog.hu 2007.09.02. 19:48:49

Mi a legrövidebb zsidó vicc?

Auschwitz

Louisbond 2007.09.02. 20:12:17

Boo! Te ezt a baromságot le merted irni. Te a blogon jelentkezöktől informálodsz? Ekkora baromságot. Munkásőrök nyugdijban fegyverrel? Ez jobb mint Kündü alis Bomber. A bunkoság nem bánt de a tájékozatlanság igen. Nem tudodsz a Gárdáról? Fent irták, hogy parlagfüvet szednek. Gondolom csokorba kötik. Most szervezik Bp.-t kutyaszartalanitását, törvényesen az alapszabály szerint. Az MSZMP prominensei melyik párt szineiben jelentek meg. Ne eröltesd a FIDESZ szineiben. Jobb ha müvelödsz egy kicsit és többet olvasol, nézel TV. Pl. HIR TV, Echo TV, Napkelte, valamilyen hiradó. Az ujságokat nem emlitem mert sokk van jobbról is balról is, középről is. Heidrick! Hol van a magyarok országa? Csak egyféle magyar van? Te? Szomoru világ és tudatlan! Képmutató pedig az a párt aki nem kizárja hanem megvárja amig a félrelépett képviselő kilép. Nüansznyi dolog, de jellemző.

travis 2007.09.03. 11:59:12

"Egyébként képmutatónak éreztem zuschlag eseténél is a felháborodást"

Csak kurvára nem mindegy ám, hogy az illető közszereplő, és a nyilvánosság előtt teszi, amikor tudja, hogy rögzítik minden szavát.
Igen, és is szoktam zsidó vicceket mesélni, de eszembe se jutott soha, hogy azon röhögjek kétpofára egy múzeum előtt, hogy a Holocaust áldozatai már nem fáznak.

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.09.03. 12:39:19

Amikor a fidesz elsüti a holokauszt puskát akkor képmutató, ócska dolog. De amikor az MSZP!
Igaz, az MSZP kezdte tudtommal ez a holokausztozást ahelyett hogy a napi valósággal foglalkozna.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.09.03. 13:35:49

Ritkán adok igazat Tarlós Istvánnak, de abban teljesen igaza volt, mikor az M1 A la Carte műsorában a szadeszos Albert Györgyi elmondott egy közepes homokos-viccet, erre kuncogás, mire Tarlós István: "Az a szép, hogy mikor Albert Györgyi mondja azt e viccet, akkor mindenki nevet, de ha én mondtam volna, már rögtön a fejemet vennék a liberálisok." és ebben van valami.

travis 2007.09.03. 15:21:50

Albert Györgyi egy baszatlan picsájú, kiöregedett, alkesz, militáns-feminista sznob. A média kitartottjainak díszpéldánya.

Tarlós egy vadparaszt, de Budapestnek most egy ilyen kötésű ember kellene, mert szeretve tisztelt jelenlegi főpolgármesterünk 17 éves dúlása következtében az egész város szépen lassan mállik szét, mint agyag az esőben.
Ha Tarlós beolvas a buziknak, vagy röfögve beszél a közgyűlésben, ámde cserébe rendbeteteti a város dolgait, ám legyen!

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.09.03. 16:26:01

Ebben teljesen egyetértünk, cimbora!

travis 2007.09.03. 17:02:46

Mindamellett, hogy Tarlósnak zseniális humorérzéke is van, aminek köszönhetően gyakorlatilag nem lehet zavarba hozni.

travis 2007.09.03. 18:07:48

Na, nyitok egy Gössert, mert megint sok savat csinált a Csintalan műsora.

Kis J 2007.09.11. 10:50:59

Olvasva ezt az oldalt, rá kell hogy döbbenjek nagyon sok ember nincs tisztában azzal hogy mi folyik az országban.De ha tudja, és mégis támogatja ezeket a leberalista kommunista ivadékokat, azoknak kívánom
hogy kapjanak tüdőrákot, legyenek munkanélküliek, anyagilag éljenek hónapról hónapra, könyörögjenek hitelért, cigány szomszédjai folyamatosan lopjanak tőle, amit próbál termelni a kis földjén az rohadjon rá, a buszmegállókban nyílvánosan mesztelenkedő lányok az ő gyerekei előtt hugyozzanak a kapualjukba. Talán röviden és tömören ennyi.

Ja! és abban a nagy közös zsebben pénz helyett egymás kezét markolják meg

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.09.11. 11:00:43

Most már azért jó lenne ha észrevennék az emberek hogy a miniszterelnök egy erőszakos Mekk Mester, aki a tetővel kezdi a házépítést, és a téglákat is ellopja. Most hogy megszavazták a vagyontörvényt Don Gyurcsány fog rendelkezni az állam megmaradt vagyona felett.

Most már csak azt kívánom az MSZP-nek hogy erőszakos halált halljanak.
Erre egyre jobban növekszik az esélyük. Nincs olyan pofátlanság amit ezek meg nem engednének maguknak.

speciel 2007.09.13. 15:11:37

"Olvasva ezt az oldalt, rá kell hogy döbbenjek nagyon sok ember nincs tisztában azzal hogy mi folyik az országban."
Sok mindent elviselek; de Csintalanra Gössert???

Angelblade 2010.05.03. 00:26:31

Ne beszéljetek faszságot! Zsidó viccet mesélni a Terror-háza előtt,pont azon a napon kurva nagy faragatlanság. Amúgy meg a magyarok hiába verik a nyálukat a zsidóik nélkül sehol sem lennének.Bőgatya és fütykös.Néhány kommentelő is ezen a szinten van itt. Sok magyardkodó szánalmas gyökér, fújják a pártnótát,miközben semmire nem jók. Bár a magyar eredendően ilyen! Semmirekellő.Lásd Heinrich Dietz tanulmányát. Soha nem lesz ebben az országban semmi, mert ilyen fos emberek lakják.

Angelblade 2010.05.03. 00:30:31

KIS J: Te meg szopd le a jobbik és a fidesz faszát. És azzal legyél elégedett amit tőlük kapsz most 4 évig! Mekkora szellemi fogyatékos gyökér... És ezek csodálkoznak h itt tartunk,amikor ennyi kotonszökevény él it...

KGX 2010.05.03. 18:01:57

@Angelblade: Melyik tanulmányról van szó pontosan?
süti beállítások módosítása