DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Már megint az arcunkba pisálnak

2007. július 31. - csunderlik.péter

Esküszöm, egynémely osztrák aulikus tökét már tényleg le kéne vágni, mert ezek már megint az arcunkba pisáltak. Sőt. Ki tudja még miket is csináltak, hát bele se merek gondolni. Mert csütörtök óta megint habzik a Rába. Múltkor (lásd: "Szimatnak szemét")már ellőttem a veszett kutyás hasonlatot, úgyhogy most azt mondom, úgy habzik, mint VV Leó vaníliás kólája, amit egyszer a pincérként dolgozó cimborámtól rendelt, és hát abba a fröccsbe ugye került nem kevés fehérje is. Undorító.

Hát kasztrálni kell a Rába-szennyezőket. 

Szívem szerint most első indulatból fölpattannék, megragadnék egy kolbászt, mint véres kardot körbehordoznám, és hadonásznék, óbégatnék, hogy "srácok, könyörgöm, akasszuk föl!" De nem teszem, jééé, mert fehérek közt egy európai vagyok. De a szennyezők azért már tényleg megérdemelnék, hogy levágjuk a töküket, és aztán megetessük egy pulival. Ide figyelj Fodor Gabi, ezeket az ideszaró görényeket kéne felpofozni, nem azt a hibernálásból felébredt részeg csövit, amiért lefideszesezett. Vili?

Íme a hír: "Megint habzik a Rába" http://index.hu/politika/belfold/raba0728/

És azért vegyük hozzá ezt is: "Szimatnak szemét" http://csucsuka.blog.hu/2007/07/26/szimatnak_szemet

Reszkessetek, sógorok! A zöld-miniszterünk már diktálja az újabb ultimátumot!

Ilyenkor sajnálom igazán, hogy már nem él a Tenkes kapitánya. Az adna nekik, feszt.

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr90129142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Herr András 2007.07.31. 15:46:37

ezegyre rosszabb...

lassan ennek az oldalnaka látogatásáról is leszokom, ha nagggyongyosan nem lesz valami nívós írás


B.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.07.31. 15:50:35

Herrcsi, mostanában mindent leszarozol. Mióta iszol, határozottan romlott az ítélőképességed. hehe, na pusz

Herr András 2007.07.31. 18:41:01

vagy csak most józanodtam ki...

Moses 2007.07.31. 20:42:13

Hahh!! Tenyleg a magyar a leghulyebb az osszes nep kozul!!!! Ahelyett, hogy egyutt rugdosnank masok toket, amiert belevizelnek a levesunkbe, mi egymaset morzsoljuk szet...Ettol vagyunk kulturalisan impotens felidiotak. Csoda hogy nem vesznek komolyan?! Tenyleg, most, kulfoldrol meg cikibb a magyar. Hajra csucsu, csak igy tovabb!!!!

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.08.01. 12:02:23

Őszintén...Mit várunk attól a kormánytól mely majdnem tiltakozik azért hogy beleszólunk Malina Hedvig ügyébe és együtt issza a sligovicát a szlovákokkal?

Mit várunk ezektől akiknek csak arra van gondja hogy még idejében mindent eladjanak?
Mit érdekli Maszopot és Szadeszt a Rába?
Ők internacionalisták. Lélekben már nem ide tartoznak!

Crckstd 2007.08.01. 14:11:37

Bizony, mert Viktor már tuti lerohanta volna tankokkal Bécset.. Itt nem csak a vezetőséggel van baj, hanem a néppel is..

travis 2007.08.01. 14:57:22

"Itt nem csak a vezetőséggel van baj, hanem a néppel is.."
A nép mondjon le?

Még ha igaz is a megállapítás, ez nem menti fel a vezetőket. Azért tartunk politikusokat mangalica helyett, hogy az ilyeneket elintézzék.

b. á. 2007.08.01. 16:07:57

Hónapok után a blog.hu-sok feltámasztották az eredeti IndaPass-omat, így már normálisan tudok kommentelni, legfeljebb a nevemben lévő ékezetek nem jelennek meg. Ne legyünk túl igényesek, nem baj, ha így történik magyar webszolgáltatásnál, na.

Szerintem még mindig jók a postok, de hosszú távon sikeresebb a blog, ha egy témát egy postban taglalsz ki, de nagyon alaposan, nem arra kell menni, hogy minél gyakrabban frissítsd az egészet.

A magyarvirtus.com -mal kapcsolatban: én ugyan sosem akartam belőlük keresni, de a lehetőség eléggé bűzlik. Pl. amikor az erdélyimónikás-cikkem felkerült anno, önkényesen törölték a cikket és az összes szerkesztőnek megvonták a szerkesztői státusztát, aki a cikket jóra értékelte! Nekem az írásjogot csak akkor adták vissza, amikor e-mailen kértem őket. A másik, hogy ha nem ísz rá eléggé gyakran, akkor magától esni fogsz lejjebb a rangsorban, ezért én nem is erőltetem a dolgot. A www.exergum.org -ra még érdemes lehet felnézned.

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.08.02. 10:21:10

Orbán Viki nem megváltó. Nem is Isten.
Gyurcsány és Kóka viszont maga az ördög. Senki nem tud egy jó dolgot mondani amit itt ők tettek.
Egyet sem.

Még ilyen szemét, rohadt kormányunk nem volt. Mondja ezt egy olyan, aki majdnem rájuk szavazott...
És igen baj van a néppel is. Normális országban ezek már az Andrássy úton himbálóznának.

Moses 2007.08.02. 20:02:17

OOO, en errol az ostoba magyar neprol beszelek, nem a politikai szarsagainkrol...Ha lemondatjuk a kormanyt ujabb szart tszunk a helyebe... Arrol pofazok, h a magyar azzal tolti az idejet, aminek semmi ertelme nincsen!!! Ti rohadt jobboldaliak!! Ti rohadt baloldaliak!!! (semmi ertelme) szerezzuk vissza a trianon elotti teruleteket!! (semmi eselye) Kapitalizalodjunk!! (semmi ertelme, a magyar nep nem akar kapitalizalodni, ES, semmi eselye)Mi vagyunk a korosztaly, amelyik KULTURALISAN lenullazza ezt az orszagot. Es habzik a Raba, ES modernizalodott szent inkvizicio.. Ady forog a sirjaban!!

Gwendy 2007.08.03. 01:10:59

Köszi a két napot Csucsu! Értsd eljutottam idáig...nyugi görcsöl is a rekeszizmom :)
Egyszer amúgy sétálj ki a Duna partra (nem kell a Rábáig menni), szeretett fővárosunk csatornahulladékának kétharmmada tisztítatlanul, számszakilag csak a budai oldalon 16 db beömlési ponton jut Európa országútjára/ba.
Néha mikor romantikus hangulatban talál a naplemente, elnézem a leánykorában Kis-ördögárok, vagy Hosszúréti patak néven keletkező vízfolyások büdösebbik végén horgászó népeket, a hidak lábánál (mert jellemzően ott vannak ezek a kultikus helyek, ahol a magas szervesanyagtartalom miatt jobb a kapás)és abban reménykedek hogy talán a duna korzó éttermeiben felszolgált halászlébe is csobban az itt kifogott zsákmányból...bár attól tartok a Parlameni konyhára semmiképp nem juthat el...a fémszennyezés is toxikusan magas lehet ezekben az uszonyosokban, azt meg sajna kiszúrják a detektoros kapuk. Na de legalább a fogamzásgátlók miatt a női vizelettel a csatornába jutó hormontartalmat se méri senki, ne is állj szóba holmi biológussal e témakörben mert rögvest elmenne a kedved az életől.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.08.03. 02:16:18

Óh, az ilyen kommentekért érdemes élni. :)
süti beállítások módosítása