DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

A legnagyobb szerelés valaha

2014. június 19. - csunderlik.péter

Tegnap este óta - ama kötelező futballtopik mellett, hogy a fáradt spanyol tikitaka fölött végleg lenyugodott a Nap - mindenki a kameruni Song ostoba könyökléséről beszél, ahogy úgy vágta gerincbe Mandzukicot, mint Bruce Lee a deszkákat kettéfejelő bajszos oroszt a Tomboló ökölben. Mégis, volt ennél sokkal szórakoztatóbb és nagyívűbb kameruni szabálytalanság is a futballtörténelemben, mégpedig az 1990-es olaszországi világbajnokság Argentína-Kamerun nyitómeccsén, amikor a botegyszerű kameruni söprögető megállította a kokós Caniggiát, de úgy, hogy a cipője is lerepült:

Fájdalom, Massing még ezzel a teljesítménnyel sem tudott bekerülni a világbajnokságok történetének legszemetebb megmozdulásai közé, mert megelőzte a pornósztár kinézetű német kapus, Toni Schumacher a francia Patrick Battiston letarolásával. Meg hát Massing értetlenkedésének mégis volt egyfajta bája, mint Pénteknek a Robinson Crusoe-ban, szemben a flegmán rágózó Schumacher köcsögségével.

Olvassa el: Top 10: a vébétörténelem legnagyobb szemétségei

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr906384269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása