DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

1000-en lájkolták a Page Not Found történelmi stúdióblogot!

2013. április 17. - csunderlik.péter

Holnap már mehetünk Obersovszky Péterhez a Reggelbe, hogy együtt panaszkodjunk a nemzetközi nyomásról. És tényleg nagy kérdés, hogyan tudjuk megvédeni magunkat a nemtelen támadásokkal szemben. Köszönjük, hogy csodáljátok kitartásunkat és a szent célért vállalt önzetlen küzdelmünket. Pető Péterrel egy közleményt adtunk ki:

"A Page Not Found szerkesztősége 2013. április 17-i határozata nyomán örömét fejezi ki azért, hogy az imperializmus meg- és megújuló támadásai, a mainstream nemzetközi bal- és jobboldal attakja, valamint az ízléshuszárok szervezett akciói ellenére a blogot már ezren lájkolták a Facebookon. A szerzők a vonatkozó szervezeti egységek elvi döntései alapján időt, energiát, áramot nem kímélve munkálkodtak e korszakos sikerért. A kollektíva a 2014/2013. (V. 3/bx) című intézkedési tervet is elfogadta, melynek célja a rajongói kör további növelése. A Page egyúttal újra világossá teszi: az egyetemes békéért folyó elszánt küzdelmében továbbra sem veszi igénybe a Termelőszövetkezetek Országos Tanácsának és Bajnai Gordonnak a támogatását. Azaz a világgazdaságban végbemenő kedvezőtlen folyamatok hatására és a gazdálkodás hatékonyságának nem kielégítő növekedése miatt sem kell eltérnünk eredeti előirányzatainktól. Figyelmeztetés: várható, hogy ellenségeink, a csp-eszme terjedésének lassítása érdekében az ünnepi pillanatban sem nyugszanak, hekkkerekkkel támadnak, ezért könnyen elképzelhető: akadnak, akik a 999-es lájkszámot látják a képernyőn. Senki ne dőljön be a szemének: az igazság velünk van."

Kérjük, aki teheti, tegye fel MTI-OS-be, és aki még nem tette, kövesse a Page Not Foundot.

Page-cover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr325231872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása