DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Bunda Orly-módra

2009. július 14. - csunderlik.péter

Tessék, ebből látszik, hogy a vasárnapi Jackó-mesém írásakor mennyire fáradt voltam, mert még azt az ötletem se írtam bele, amit már január óta el akarok durrantani. Pedig igazából ezzel kellett volna takaróznia a csontfertőzéses popkirálynak az űrselyem helyett. És ez a herezacskóból varrt takaró. Kezdetben TV Shopban kéne árulni, mint a mindentvágó csodakést, és tuti vennék a nyugdíjasok, akár a cukrot. Hisz a herezacskó anyaga az egyik legfinomabb bőr a természetben, ráadásul egyedülálló hőleadási képessége miatt takarónk télen szorosan ráhúzódna az emberi testre, míg nyáron magától elernyedne az alvó emberen, hogy intelligensen szellőztessen. Épp ezért akár egy egész herezacskó-szettet (köntös, hálóing, szmoking stb.) is piacra dobhatnánk, szigorúan kézzel varrva, ahogy az Adidas vébédönit.  A Boy George-szerű, ínyenc keleti despoták csak ezt viselnék, de hamar meg lehetne dumálni a párizsi divatbuzikat is, vagy a Zarát. Lehetőségeink skálája szédítő. Meggazdagodunk. ("Híres, drága bunda rajtam, húsz körömmel magam varrtam, brumma, brumma, brummadza.")

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr961246110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2009.07.14. 17:05:52

Csak az alapanyag beszerzése, bár, a harmadik világban mindent megkapsz fillérekért.

cyanide 2009.07.16. 19:10:57

Thaiföldön, a ladyboy gyárakban szerintem pár centért megkapsz egy nagy kosár herezsákbőrt, úgy sem kell már nekik.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2009.07.16. 21:18:54

De vigyázni kell, mert biztos lesznek majd akik hamisítani akarják a takarónk, és az alapanyagot zsidó fitymákkal helyettesítik. De a fityma nem az igazi. Csak a herezacskó. A reklámunk is valami ilyesmi lesz, hogy "...Classic. Már X éve kézzel válogatva a legnemesebb herezacskókból." Vagy akinek van ötlete, csak nyugodtan.

travis 2009.07.19. 13:04:25

A kdnp címkét nem értem.

Tücsi Soulleader · http://nembeszelhetek.wordpress.com/ 2009.07.20. 17:05:54

hehe...ez jó... ha már nem műkszik a dolog, be lehet adni a közösbe legalább nyáron nem lóg ki a klottgatyából :))) és milyen poén lesz, egy piacon árusított takaró, mikor megy a Julcsa néni és centiről centire meg tudja mondani kiktől származik :)

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2009.07.21. 16:58:49

@travis: Csak elképzeltem, milyen képet vág majd Semjén Zsolt, amikor a herezacskóra ráguglizva idetalál, aztán meglátja majd a címkék között a KDNP-t. (Jó, gyenge poén, tudom. Ahogy a South Parkban mondanák: "Éretlen prolihumor.")
süti beállítások módosítása