DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Felbomlás

2008. november 19. - csunderlik.péter

Előre leszögezem: a zenéhez annyira nem értek, hogy egy muzsikus cimborám előbb bízna rám egy agyműtétet, minthogy én írjak a munkájukról, és még azt se tudom, mi a különbség a black metal és a death metal között, pedig állítólag annyi, mint Bartók Béla és a Nine Inch Nails között (by Uhel Peti). Mégis, mégis, mikor három hete non-stop fúrnak fölöttünk, és ma is úgy keltem föl, hogy üldöz engem az a kurva balsors, ki más írhatna a The Cure új albumáról, mint én. Egyszer még a Balatonba is bele akartam ölni magam, de elfáradtam, meguntam, míg gyalogoltam befele. Colstoknak elővettem az Európa-híres, X gigás Cure-gyűjteményem, és végül le kellett húzni a picsába a mestert, mert, izé, hát mi a faszt csináltál Robert? Rajongói fröcsögés következik a 4:13 Dream albumról (2008):

Felbomlás - (The Cure - 4:13 Dream)

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr71777910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

herr 2008.11.21. 12:21:04

én sem értek hozzá.
úgyhogx inkább kussolok!

:)


b.

Uhel 2008.12.08. 21:36:37

Nahát, idézve lettem, ráadásul igaz is! :) Hallgass meg egy Panzer Division Mardukot és hasonlítsd össze az 'I Monarch'-al a Hate Eternaltól vagy az 'Annihilation of the Wicked'-el a Niletól, és meglátod miről beszélek! ;)

Csucsukám, ritkán írsz! Kurucok sem emlegetnek téged mostanában... :)
süti beállítások módosítása