DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

A hat legjobb csajozós duma

2007. augusztus 06. - csunderlik.péter

Ittál már? Kajáltál már?

Akkor bocs, mert ha ezt elolvasod, menten kihányod.

Aki ismer, az tudja, ha tehetem, akkor mindent elolvasok, ami csak kezem ügyébe kerül. Legyen szó a bicebóca nénitől kapott Jehovás-füzetekről, a Kiskegyedről, vagy éppen a Nemzetőrről. Most éppen az augusztusi Glamour került sorra, a női magazinok kvintesszenciája.

Már rögtön az intró felcsigázott:

„Mindent elkövettünk, hogy úgy érezzétek, mintha minden nap a ti napotok volna: azt fürkésztük, vajon miről álmodik egy mai lány.” Imígyen szóla Maróy Krisztina a szerkesztő levélben. Nyolcadik oldal.

Hohó. Nosza, mohón kezdtem lapozni. Legalább úgy, mint az istenkísértő szerzetesek Arisztotelész elveszett könyvét a Rózsa nevében. Meglelem hát a nagy titkot, végképp én leszek a női lélek nagy tudora, aztán már csak egy napszemüveg, és mindörökre átvedlek Ernyey Bélává. Gondolatban már listát írtam, hogy kit is veszek majd be a háremembe, és előre kiosztottam a sorszámokat.

De csalódnom kellett: Mi ez a szar?

Jó, mondjuk a női lapokkal szemben azóta vannak fenntartásaim, mióta valamelyikben elolvastam egy tanácsadó cikket, ahol azt vesézték ki, hogy milyen csillagjegyű férfiaknak mi a legkedvesebb erogén zónája, és a Halakhoz a lábfejet írták. Igen, azt.

Az Oroszlánnak meg bezzeg beírták a farkát, hogy azt ragadja meg a hölgy, ha igazán kedveskedni akar.

Nekem meg ugye a lábfejemet markolássza, mert állítólag azt szeretem igazán. He, a női magazinos tuti tipp, mely csak arról feledkezik meg, hogy a férfiban és a pontyban az a legközösebb, hogy ugyan van fejük, de mégis mindkettőt a farka irányítja.

Még hogy a lábfej! Aztat majd én eldöntöm kisanyám! – böfög ki a bennem lakozó Orbán Józsi.

Szóval már az a cikk is jelezte, talán az ilyen lapokat dilettánsok írják, de most aztán végleg megbizonyosodott.

A nagy tudás, hö. Ugyan. Jó, hogy mellékletben nem kínálták még a Bölcsek Kövét is az ajándék ajakír mellé. Ezek tényleg dilettánsok.

A mostani Glamour huszonnegyedik oldalán ugyanis kinyilatkoztatták, mi a hat legjobb csajozós duma, amit ha meghall a női olvasó, akkor menten úgy kell mosolyognia, mint a beszívott Mona Lisa; és repessen örömében, mert immáron dokumentáltan egy igazi lovag udvarol neki, hát szem és bugyi nem maradhat szárazon.

Íme, a legstílusosabb pasikat az alábbi bókokról lehet felismerni. Hölgyeim, tessék jegyzetelni.

1. „Ha a szüleid nem találkoztak volna, akkor én most nem lennék ilyen boldog.”
2. „Van nálad térkép? Elvesztem a szemeidben.”
3. „Milyen érzés a buli legszebb csajának lenni?”
4. „Szia, ne haragudj, nem te vagy az igazi véletlenül?”
5. „Ragadós a jókedvem, te is mosolyogj!”
6. „Mennyibe kerül egy mosolyod?”

Uramatyám! Szédülök, görcsbe rándulok, mint akit lefújtak chemotoxszal. Ez volt a reakcióm, mikor elolvastam. És most, hogy be kellett gépelnem, hát majdnem úgy beledöglöttem, mint legutóbb VV Ágica négy szem Algopyrinbe. Még szerencse, hogy kétszer hánytam közben.Még hogy a 6 legjobb csajozós szöveg! Ha! Hát ezt honnan szopták?


Ilyeneket Vili mondott a Nagy Ő-ben, mikor Anikónak udvarolt. És még nála se nyert. Nem is csoda, ilyen szar dumákkal még egy lajhár is lesre fut, hacsak a csaj nem sötét, mint a kút.
Ennyit a Glamourról. Ennél még a Nemzetőr is nívósabb.

Úgyhogy inkább én adok tanácsot, és Csetneki Máté lakótársam most kezdi el fogni a fejét. Nos, hogy egy szívemnek kedves Quimby-számból idézzek:

„Adj egy slukkot a cigidből, szeress belém, te ringyó!

A terráriumban az unalomtól felfordult a kígyó.”

Nekem nagyon tetszik. Ez biztos nyerő. Vagy ha nem értékeli a lány, akkor nem is kár érte. Srácok, ezt tegyétek zsebre. Ki lehet próbálni. Ha nem hagy ott a hölgy, akkor aztán meg lopjatok neki valami megcsócsált fröccsöt, és nyújtsátok át, arcotokon a franciskánus szentek üdvözült mosolyával, hogy ezt "Neked loptam." Micsoda romantika! Már majdnem olyan, mint a Született gyilkosokban. Az lenne az igazi, De sajnos ahhoz még én is kevés vagyok. Nem kicsit, nagyon.

Ez lenne a végső tanulság, mert most be kell fejeznem, nehogy a laptop túl sokat legyen itt az ölemben, mert az nem tesz jót a here hő-háztartásának, mivel a meleget nem szeretik a spermiumok. Legalább annyira nem, mint amennyire én nem komálom az ilyen fentebb idézett dumákkal nyomuló, „Meghívhatlak egy italra?” - Viliket.

PS: A Bruce Willisről szóló Glamour-cikkben pedig James McCole-t írtak John McClane helyett a Die Hard kapcsán. Tragédia. Hogy Tóta W. Árpádot idézzem: „belegondolni is szörnyű, hogy valakik csak ebből a dögkútból esznek.”

Úgyhogy szürcsöljetek inkább Csunderlik-verseket.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr54133242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Freddy 2007.08.06. 11:38:35

Tetszett...

Csucsu! Küldj be 1-2 cikket a Hócipőbe. A "Hús és vér" is legyen közte. Farkasházy tuti ráharap, és még fizetni is fog, hogy a te szellemi salakanyagod töltse meg az újságját.

+Itt az ideje a Frankeinstein folytatásának! Pont a Sziget előtt egy ilyen kísérlet (persze csak ha siker koronázza) aranyat érhet! Képzeld csak el, hogy ott ólálkodsz a sátrak között, és a Scotty-t árulod a népnek. Ez talán még jobban is jövedelmez, mint a Tivadar.

Csárdáskirálynő · http://www.horvi.hu 2007.08.06. 22:03:11

LOL, hát tényleg inkább a Nemzetőr :D
de hát mit is várjunk, ezeket a határidő szorításában lévő, fantáziátlan, továbbá kommunikáció szakott végzett "szakemberek" írják, akiknek valamivel gyorsan ki kell tölteni a rendelkezésre álló flekkszámot :S

az a szomorú, hogy egyesek szerint ez tényleg működik .. engem például egyszer egy "Méz ment a szemembe, vagy tényleg ilyen édes vagy?" dumával találtak be .. percekig nem tudtam szólni a döbbenettől :o

Smiely · http://smiley.blog.hu 2007.08.08. 13:13:53

... most mért a4-es aranyos vol! :D
Amőgy érdekesen írsz:)

Smiely · http://smiley.blog.hu 2007.08.08. 13:14:25

... most mért a4-es aranyos vol! :D
Amőgy érdekesen írsz:)

Hawkie 2007.08.08. 23:04:12

Oks! Nem is tudtam, h még nyomnak ilyen lapokat. Miután gyerekkoromban látens kómába estem egy véletlenül nyitva felejtett Nők Lapja miatt, és húsz évig eszméletlen állapotban vtam, most visszatérve, úgy gondoltam, h a jövő világa kissé másmilyen lesz. Fura! Ezek szerint a nők még mindig olvasnak ilyesmit? Ja, én mondhatok ilyet, mert én is az vok. De elárulok egy titkot. Ez a sok szar tényleg bejön a csajoknak. Akik olvassák az ilyen lapokat. Amúgy nem. Mert egyébként a nők elég furán vannak drótozva, asszem. Van egy ilyen szelíd szörnyeteg szindrómánk. Na, erre bukunk. H ez mit jelent? Nem tom, de tapasztalataim szerint, ha a nő kiszúrja magának a buli legproblémásabb pasiját, na, az tuti bejön neki! Hát ennyi. Hormonok, és kész! Furák ezek a csajok. Főleg, ha pasizni akarnak. És mi van a leszbikkel? A női magazinok miért mindig csak arról szólnak, hogyan kell pasizni?
Köszi, Csucsu, most elgondolkodtattál, és mind a három mechanikus agytekervényem túlforrósodott. Ezt még leverem rajtad! :)

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.08.09. 11:11:13

Hová is jutnánk a női magazinok nélkül?
Mi férfiak is megtanulhatuk belőlük hogy milyen az álomférfi, szal hogy milyenek legyünk...meg hogy még sokat kell fejlesztenünk magunkon.
Mer egyelőre mindig azt a rohadt focit nézzük. Meg sztereotipiákat gyártunk a nőkről :)

Az is kiderül hogy a szingliség nem is ciki, tök kool, meg hogy a hosszú ujjú férfiak szeretik a szexet, és a Halak ebben a hónapban pénzügyi válságba kerülnek.

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.08.09. 11:13:50

Hova is lennénk a női magazinok nélkül?
Megtudhatjuk belőlük hogy a barna zoknis férfiak szeretik a szexet, meghogy a szingliség nem ciki, hanem tök kool, hogy Bridzsit Dzsonsznak kötött pulóvere van, és hogy a Halaknak nem jön össze a szerelem ezen a héten...

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.08.09. 11:15:06

Hova is jutnánk hülyék nélkül akik tévedésből kétszer posztolnak?
Bocs...

Radmila 2007.08.15. 15:13:46

Na, már emlékszem miért nem olvasok női magazinokat... a feledés homályából csak az élesen kivehető STOP tábla maradt meg, ami az újságosnál fel-felvillan lelki szemeim előtt.
Folytak a könnyeim, először a fájdalomtól aztán röhögéstől. Nagyon jó...!

Laurana 2007.08.25. 19:15:20

:-D Hát ez nagyon jót, de jót röhögtem rajta :-D Ezeket a magazinokat vagy tinik olvassák, akiket tényleg ilyesmivel lehet levenni a lábukról, mert még a legkisebbik fehér lovon száguldó királyfiban hisznek. Vagy pedig a síkhülyék, akiknek csak az ágyban lehet hasznukat venni. Ha egy férfi bármit is egy ilyen magazinból akar tanulni a nők hódításáról, akkor ne csodalkozzon, ha egy olyan nője lesz, aki viszi a pénzt, értelmesen nem lehet beszélni vele semmirol, vagyis: kirakatbaba... Ha valaki ilyen dumával elémállna, menten elkuldeném a francba: engem ne nézzenek hülyének. Hogy mi a jó csajozós duma? Maga a kérdés feltevése is már egy nagy baki. Már eleve, ha látom, hogy kifejezetten csajozási szándékkal közelítenek, legyen az bármilyen módja a kozelítésnek, ott el van bukva a dolog. Engem ne nézzen senki egy éjszakás prédának. Egy értelmes nőnek (magamat annak feltételezem) megértő partnerre/társra van szüksége, egy csipetnyi gyermeki lélekkel meghintett érett gondolkodású, felelősségteljes és értelmes emberre, aki mellett biztonságban érezheti magát (lelkileg) és akivel egy húron tud létezni/pendülni, akivel kölcsönös az adok-kapok... De ezek annyira egyéni dolgok. Biztos van olyan nő, akinek csak kalandokra van szüksége, és ha valaki a fenti bélmegmozgató szöveggel közelít, akkor tudja, hogy ott az áldozat. És biztos van olyan pasi, aki élni akar... Mindenki döntse el mit akar, ettől függ az is, hogy közelítsen avagy hódítson. Nem a szavak/stílus megválogatásán van a hangsúly, hanem amit az közvetíteni akar, amit az a másikról sugároz és szándékairól.

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.08.25. 19:22:41

Hát Laurana nem akarok mindenbe belepofázni..mégis nem tudom mgállni..belepofázok...aki csajozós szándékkal közelit egy nőhöz annak van barátnője aki társat keres miegymás annak konyec vilma...legalábbis az esetek nagy részében...
szóval bár gagyik a magazinok, a felszínesség jó taktika lehet mégis...

Laurana 2007.08.25. 20:30:10

belepofázni bele kell, hiszen ettől mozog a Föld :-) Társat nem kell keresni, mert annak tényleg konyec :-) Ez a legnagyobb butaság. Az jön magátol. Viszont ha két ember között kezd csiholódni a szikra, akkor ilyen duma nem oda való, mert túlságosan átlátszó, csöpögő, és arról árulkodik, hogy a pasinak semmi belső kreatív érzelmi egyénisége sincs. És mint irtam fentebb, én is, az ilyen szövegek teljesen jól jönnek, ha az kell...xxx A kérdés: a cikk arról szól-e hogy hogy hódítsunk lepedőtakrobatát aznapra, vagy arról, hogy hódítsunk szíveket...

Zsírparaszt 2007.08.27. 12:04:02

Okulásképp két gyöngyszem:

– Ütő a csecsed, genya!

– Dugnálak, mint a lopott biciklit!

Teemeah · http://torokrock.blog.hu 2007.08.28. 14:20:24

Húúúha. Jeeszzus. És ezeket a női magazinokat tényleg NŐK írják?? Nem véletlen nem olvasom egyiket se, nő létemre. Ha valaki ilyen szöveggel jönne nekem egyből hányinger kerülgetne. Bár hallottam már rosszabbkat is. :)

Egyébként meg nem attól lesz valaki jó újságíró, hogy elvégez valami kommunikáció szakot, ahol két évig sajtótörténetet meg művtörit meg szociológiát nyomatnak neki, egy kis filozófiával meg egyéb finomságokkal megtöltve. Valakinek vagy van írói vénája vagy nincs. És a szak elvégzése még azt sem garantálja hogy legalább az ember helyesírása rendben lesz :)

korsooo · http://kkkkkplusz.freeblog.hu 2007.08.30. 15:54:27

szerintem teljesen lejárt már az ideje annak, hogy pszeudoelitista nyálfröcsögéssel minősítsük a női magazinokat. igénytelenek, gagyik, nyilván, mindenki tudja, dehát a céljuk csupán annyi, amit nyújtanak, és nem is titkolják. pár röpke percre jókedvre derítenek pár(tízezer) megfáradt csajt, akik nem tudják eldönteni, hogy felvehetik-e a répanacit, ha vastag a combjuk, és hogy idén télen passzol-e a lila a sárgához, meg a klotyón elolvasnak pár idétlen cikket. egyébként művészet egy ilyen magazin, sokan nem lennének képesek ép ésszel hónapról hónapra a popularitásnak ilyen fokú csimborasszóját felmutatni. nekem mondjuk egy hipertextes vizsga után elég jó érzés volt teljesnen lebutulni. vagy habermas után is jól jött. csinálni meg még jobb. :P de egyébként pedig ja.

aranka · http://aran-ka.blog.hu 2007.09.03. 15:52:05

Rakattantam a blogodra.
Nagyon jokat irsz, keresek Neked munkat :))

A Tyne folyó déli partja 2007.09.16. 16:58:03

csak két megjegyzés. a) a Nők Lapja nem tartozik se a Cosmopolitan, meg mik vannak, se a Kiskegyed vonalban. ott sok téma van, (család, egészség, gyerek, regényrészlet, mese, stb) és nem pletyka, és nem is arra megy rá, h. mit szeretnek a férfiak, hogyan legyél bombanő, stb.

b) azért a férfimagazinok se semmik..egyetemista korunkban mi egy barátnőmmel pont a férfimagazinok által leírt bődületes baromságokon szórakoztunk. amelyek szerint a nőket így lehet meghódítani.. (sőt, szerintem még akár ugyanezeket a csajozós mondatokat tuti,h. fel lehet lelni valamelyik FHM vagy miben. szerintem onnan vették át:) egyáltalán, miért a női magazinban van a csajozós duma???? nem a férfimagazinban kéne lennie,tanácsként,h. ezeket vesd be??

A Tyne folyó déli partja 2007.09.16. 16:59:28

egyébként én is betűkórban szenvedek, én is minden marhaságot elolvasok.:)

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.09.16. 17:20:47

Ez igaz Animacs csakhogy a férfimagazinokat a női magazinok mintájára vezették be. Nem is olyan sikeresek mint női társaik.
Fájdalmas hogy az embereket skatulyákban szemlélik.
Férfi, tehát motor érdekli meg nő.
Nő, tehát pletyka érdekli meg szépítkezés...

Ez ám az ultrabölcsesség!

Animacs 2007.09.16. 20:07:45

na ja...esetleg pókok, mg mindenféle rovarok...ez volt az egyikben, tesómék reptéren dolgoznak, szoktak hazahozni mindenféle otthagyott újságot. bnője talált valamilyen férfimagazint, tesóm végiglapozta, aztán csalódottan közölte,h. valaki neki azt mondta, h. ezekben tök jó cikkek vannak...nem jött be.
amúgy én is allergiás vagyok a tényleg női magazinokra (ez a Glamour, Cosmopolitan, meg mik vannak, nem tudok többet.)

hunyuan 2009.04.18. 15:47:00

-ismeretlen 'gyöngyszem'-:

"Mint ló a lovat!!"

craft 2010.12.05. 20:11:35

Én mostanság az:
"Integrálhatnám a deriváltad, kisasszonny?" -nyal próbálkozok.
Sikertelenül hozzáteszem. Nem baj, jó tudós sokat kísérletezik.
Következő a listámon a :
"Primitív függvényed lennék!"

:(

Jocó ügynök 2016.04.24. 23:17:34

Nagyon jó ez a cikk, nagyon jókat röhögtem :D Amúgy múltkor pont arról olvastam, hogy nem is a szövegek számítanak, hanem inkább a személyiség. Ebben a cikkben például pont azt taglalják, hogy milyen tulajdonságok a legfontosabbak: csajozosdumak.hu/harom-alapveto-tulajdonsag-hogy-nyero-csajozos-dumakkal-legyel-felvertezve/
süti beállítások módosítása