DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Ördögök

2007. július 20. - csunderlik.péter

Először is egy közérdekű bejelentés.

Cimborák. Regisztráltam a Virtusra. Pillanatnyilag jó ötletnek tűnt. Tele van hitgyülissel. Totális sötétség. El se hiszitek.

A két Tamás megtéréséről szóló írásom is fölkerült.

Nos, arra az alábbi komment érkezett. A Vidám Vasárnap lófasz ehhez képest.

„Ha neked csak az az érték, ha valaki a pokolba dobja életét, és megkeserít családot, nőket mindenkit a drogos életmóddal... Hát nagyon sajnálom...De majd meglátod ki nevet utoljára. Csak annyira ismerem Pajor Tamást, hogy tudom, sírni fog az ilyen emberek miatt a mennyben, mint te is...Amire most azt írod, hogy hülyeségei... hát majd remélem megvilágosodsz... bár ahogy elnézlek, már késő lesz akkor, hogy megmenekülj! Egy ember, aki Istennek él, nem a földi dícsőségre vágyik. Sokkal fontosabb PT-nak, hogy a mennybe menjen, mint itt a földön élt volna 30 évet nyomorban, bűnben, halál után pedig még több szenvedés. Vagy irigyled, hogy halála előtt tudta az életet választani, és a földi dícsőségről le tudott mondani annak érdekében, hogy ha jön a vég, akkor örökélete legyen, de ne a pokolban, hanem a mennyben??? Hm... Érdekes vagy... sajnállak az értékrended zavara miatt...”

Most normális az ilyen?

A Németh Sanyin szocializálódott Eszter86-nak azt tanácsolom, ahelyett, hogy engem sajnál, inkább fürdessen csöveseket. A "megvilágosodásom" még odébb van.

„Ha megölsz, se látok nyomot,

Ismeretlen már e táj,

Alighanem ördög vezet,

Összevissza, körbe jár.”

(Puskin: Ördögök)

Meg azért az vicces, hogy ezek itten imádkoznak a lelkem üdvéért, hogy ne kerüljek pokolba, de azért ezek a nagy keresztények az értékeléskor simán bevágnak egy nullát, csak hogy minél előbb tűnjek el a süllyesztőben. És arra nem is gondolnak, hogy a kudarctól alkoholizálni kezdek, és végül az Ördög karjaiba futok? És amilyen agresszíven fenyegetőznek a szeretet nevében, hát, „ez már dupla pszeudo, ez már triplacsavar”, hogy Pajor Tamást idézzem. A régit.

Borzalmasak ezek a Jehovások. Még a Sátán seggénél is sötétebbek.

Az érdemi munkát meg hamarosan folytatom, de ebben a melegben kisült az agyam.

Addig is emlékeztetőül: „Az ördög ügyvédje”  http://csucsuka.blog.hu/2007/05/30/az_ordog_ugyvedje

Most nagyon aktuális. Küzdjünk együtt a Sötétség Serege ellen.

 

 

„A világosság a sötétségben világít, de a sötétség azt föl nem fogta.” (János, 1,5)

 

Megjegyzés: Azóta ma este újabb kommentet kaptam. Érdemes ezt is elolvasni. Íme:

"Nem mindenki azért él, hogy az embereknek tetsző életet éljen... Számodra nem elgondolkodtató, hoyg a Hit Gyülekezet, és ez a megtérés, ha ilyen szinten, több, mint alapjaiban megváltoztatta Pajor Tamást, akkor... ebben van valami? Nem ment agyára a hit gyüli. Bár neked menne, csak negyed annyira. Megveted, mert megtért, mert nem drogozik, meg miegymás, és mert már nem zenél neked. Sajnállak. Megbocsátó Isten... Ahhh... Hát nem gondolod esetleg, hogyha van menny, akkor pokol is? Hiába temetnek minden embert úgy el, hogy a mennybe megy, hát nagyon nem igaz. Ha van valakiben alázat, bűnmegbánás, önmegtartóztatás stb... A Biblia törvényei szerint él... Csak az megy a mennybe kérlek. És elég önző ember vagy, hogy ha te a pokolba tartasz, de mást is magaddal akarsz húzni, és még meg is ítéled. Apropó! Csodálkozom, hogy neked a kecskés dolog is olyan természetes... Lehet benned egy rakat démonocska! #8 Mértékkel a megtérést? Ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna (bár ezt is kétlem, na mindegy). Relatív kérlek szépen, hogy kinek mi művészileg értékelhető, és tetsző. Nekem a vad, sátáni ordítózós, jelleg nem tetszik, meg az az életmód, ahogy például Gangstáék élnek... Te sztem olyan közéjük való lehetsz...
Viszont tetszik Pajor Tamás Önök érték albuma...

Szomorú,és sajnállak (megint csak ezt írom), hogy nem tudod mi az érték...
Gázos egy ember lehetsz..."

Azért ez, hogy szerinte én a Gangstáék közé tartozhatok, hát ez minden visz. A Gangstáék közé. Még jó, hogy nem a Ganxstáékhoz, mert azok aztán az igazi sátánimádók.

Pajor hitgyülis albumáról nem nyitok vitát. Mivel "nem tudom, mi az érték."

Cö. Szerencsétlen hülye.

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr57122044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.07.20. 20:13:26

Én olvastam a cikket amire kommentálták hogy micsoda egy eretnek vagy, és az a helyzet hogy nem értem a csodálkozásod. Már Pajor Tamáson se.

A kemény drogok köztudottan személyiségtorzuláshoz és elmebajhoz is vezethetnek (lásd Moby Grape énekese, Syd Barret, Peter Green) és vsz vezetnek is. Az agy nem szereti ha kifacsarják mint a citromot.

Aki nagyon extrémül él hitgyülisként vagy ozzyként végzi szétszívot aggyal, leeresztve. Ezért hagyták abba az okosabbak akik tudják milyen a drog mert miatta nem emlékeznek a hetvenes évekre..

Az extremitások vonzzák egymást.
Keresztény banda is lehetne jó (lásd Eela Craig anno, nem kell megtéréses sablonszöveget énekelniük)
de a magyar rokk-muzik mint olyan elég silány.
Ez a baj.

EszTike 2007.07.20. 22:34:34

Én csak azt sajnálom, h ez a lányzó az én névrokonom... megpróbálok regelni, mert lásd, kivel van dolgod, meg szavazni is, mert már majdnem annyira megérdemled, mint a Klaudia Siffer a ránctalanítóját a Loreáltól. Remélem siekrül..az ahelyzet, h nem vagyok egy infózseni, de a nemes cél érdekében...Remélem tényleg csak 3 kattintás.
Nah, sok sikert ehhez az egészhez, meg minden, Kína egész éves termése szakadjon rád, v h is szokták volt modani.

Pajtás 2007.07.21. 12:35:06

\"És elég önző ember vagy, hogy ha te a pokolba tartasz, de mást is magaddal akarsz húzni, és még meg is ítéled.\"

Ez az állítás működik fordítva is... Elégh önző ember, aki a mennybe tart, és magával akar húzni mást is, és még meg is ítéli... Önmaguk iróniája az ilyen ember...

Szerintem önmagában a hívő élet nem rossz dolog, kicsit butácska dolog, de ártani senkinek nem árt egy keresztény, legfeljebb néha felidegel, amikor megyek az utcán, sietek mondjuk munkába, és megállít, hogy \"TE már Jézus mennyasszonya vagy?\" (vagyis, vőlegénye) Dehát ezt havonta egyszer kibírom...

Amit nem értek, hogy miért nem fogják fel, hogy az Istenben való hit, az tömény pszichológia. Ha jól belegondolunk, önmagukat Istenítik, az önmaguk problémája miatt keresik fel tulajdonképpen önmagukat...

Butaság még a vallások közötti különbség, meg az a kérdés is, hogy melyik a jó vallás...

Itt szögezném le, nem vagyok ateista...

Herr Andras 2007.07.22. 22:51:41

A fizetés a szavazatok száma alapján jön? Mert akkor rászabadítunk a honlapra egy olyan "férget", ami másodpercenként mondjuk 100at kattint rajta. Ha enyni kell ahhoz az első millióhoz... :) B.

pikminke 2007.07.22. 22:54:37

minden elismerésem :)

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.07.24. 11:00:51

Mivan ember? Megégetett az inkivizíció?
Semmi újdonság már jópár napja...

engelsstaub 2007.07.24. 16:51:49

Napok óta álmatlanul forgolódok, és amikor épp nem ezt teszem, akkor telebőgöm a kispárnámat. Hogy miért? Mert elérhetetlen messzeségbe kerültek tőlem az irományaid: a hitgyülis honlap nekem csak egy kósza mobilreklám, és ott meg is áll a letöltés! Hát mi lesz így velem?!

Adienn · http://pucsulykislany.blogspot.com 2007.07.26. 17:41:24

heheheheh. elképesztő nagyon visítottam a hitgyülis kommenteken. szegény emberek. te meg ne törödj ilyen szarságokkal.
és ó bocsánat, hogy nem a biblia szerint élek. és igenis tetszik ez a Júdás evangéliuma sztori. hiszek inkább abban. mellesleg egyházi gimibe jártam, de szánalom mennyire erőltetnek dolgokat. röhejes. szavazok drága. és ha már mképp a pokolra jutok majd, hát miért ne ránthatnál?XD

Zsirparaszt 2007.10.01. 15:51:58

Te Csucsu!
Hogy kerültek a "Jehovások" a gyülisek mellé? Egyébként teszteld le egyszer, imádják, ha Jehováknak vagy Jehovásoknak hívják őket.
Egyébként volt szerencsém mindkét banda által megszomorított családhoz (akik természetesen az örödög szolgái, merthogy nem komálják az agynomorítás és a tizedet). Csatlkozom a fény seregéhez, és regelek a virtuson. Úgy is régen jártam már arra.

Ui.: nincs valakinek elviselhető minőségű Nurotic(j)a mp3-ban? Nem hallottam vagy tíz éve.

Zsirparaszt 2007.10.01. 15:58:55

Sz@r ez corás klaviatúra. Lopja a betűket. Bocs, remélem így is érthető.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.10.01. 20:52:40

nekem van Neurotic amugy, de mindjart megnezem, van egy oldal, remelem addig nem jar le a zsetonom itten, Gorogorszagban, ugyebar.
süti beállítások módosítása