DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Achtung, néger! II.

2007. július 17. - csunderlik.péter

Hát hogy jön ahhoz a Mészöly Kálmán?

Hördült föl bizonyára a Tarzannal sakkozó Ugechukwu Gordian, már ha az ágakra hegesztett bungalójukban van tévé, és Jane spiráljával befogják a Zuhanyhíradót. Ugyanis a Sport TV kibeszélő műsorában Mészöly Kálmán múltkor olyat mondott, amit hallva Martin Luther King kétszer megfordult sírjában, fejét csóválta minden européer, Nelson Mandela és Denzel Washington pedig menten kiegyenesített egy rakat kaszát.

Ha valaki nem látta, itt a felvétel:

 

Aki nem tudná, Mészöly Kálmán volt a hatvanas évek Urbán Flóriánja, a Vasas legendája, a válogatott oszlopa, a Szőke Szikla, aki a ’66-os vébén sérülten, felkötött karral játszotta végig azt a meccset, ahol szétszopattuk a címvédő brazilokat. Mert van szíve, és ahogy ő mondja, meghalna a magyar futballért. Sokak szerint ezt már rég meg kellett volna tennie.

Volt ő aztán párszor szövetségi kapitány is, nem is olyan rossz, közben megjárta Ciprust és Törökországot, de szíve mindig hazaszólította. Ő hát a föl-földobott kőszikla. De most már vagy egy évtizede csak itthon gürcöl a magyar futballért. Csak úgy van, mint egy Csingacsguk: kamatoztatja tapasztalatait, beszél a műsorokban, megállás nélkül dolgozik. Mintha három tüdeje volna.

A magyar-horvát EB-pályázat szervezőbizottságában is benne volt, és majdnem elsírta magát, mikor nem nyertünk (erről lásd: Nagyon ukrán). Aztán gondolom megrémült, hogy a könnyek miatt esetleg tán buzinak nézik, mert már Ferihegyen első dolga volt, hogy jól kiossza a „Büdös Úristent.”  Igen, azt a jó Büdös Úristent. Nem fél tőle, hát ez az ember rettenthetetlen:.

Mészöly Kálmán az a fajta nagy megmondó, aki mindig tudja melyik út megyen Budára, az igazáért még Bujtor Istvánt is megfejelné, no és sose megy a szomszédba, ha ki kell osztani a kurva anyákat. És mindezt egy rakat pénzért. De csak idáig.

Mert most elcsúszott egy banánhéjon. Hogy stílszerű legyek.

Mert ugye a Zuhanyhíradóban beszólt az ellen, hogy a magyar klubok olcsóságuk miatt többnyire olyan afrikai játékosokat igazolnak, akik közül „egyik-másik, épphogy leugrott a fáról Afrikából”. Várhidi is csak mosolygott a retro-bajsza alatt, a műsorvezető is vigyorgott. Mi mást is tehettek volna.

Azon túl, hogy ez egy poénos beszólás volt, még igaz is. Kövezzen meg az SZDSZ.

Tényleg rengeteg kutyaütő idegenlégióst hoznak ide, akik olcsók, mert még egy kiló banánért is elfociznak, és közben ezért nem jut hely a magyar tehetségeknek, már ha persze vannak ilyenek.

Arról nem is beszélve, hogy ezek a négerek „idehozzák az écet, vazze!”

Amúgy az vesse az első követ, aki még sose mondott zsidó-, vagy cigány-viccet.

De a sok doktriner rögtön felháborodott, hogy ez rasszizmus, és hogy Mészölynek mennie kell. Meg le az Apartheiddel. Még jó, hogy nem hívták ide rendet tenni a Danny Glovert.

Mészölynek (a haverjaival együtt!) már valóban rég mennie kellett volna a magyar futballközegből, de nem egy ilyen miatt. Ez annyira álságos, mert titkon szinte mindenki négerezik, csak úgy.

 

 

 

„Hogy jön ahhoz egy néger?

Fakad ki bizonyára sokakból, mikor Didier Drogba kapura lő Oliver Kahn-nak, ha Thomas Sowunmi Adidas cipőt húz, vagy mikor egy szexfilmben a néger úgy megszúrja a fehér lányt, mint egykor még ükapja kezét a déli gyapot.

Hát hogy jön ahhoz egy néger?  (Achtung, néger I.)

Na ugye. Mintha egy kis négerezéstől egyenes út vezetne oda, hogy az ember fehér csuklyát húz, és aztán a hétvégi telkén égő keresztre feszíti a Fekete Pákót. Pedig nem. Jó, mondjuk Mészöly a Szőke Szikla becenevével le se tagadhatná, hogy echte árja.

Mészöly Kálmánnak ezért a beköpéséért le kellett mondania minden tisztségről, hát oda lett a mézesbödön. Meghurcolták, ő lett a magyar Dreyfus kapitány. Regények fognak erről születni, iskolákban fogják tanítani: így végzi minden fajgyűlölő.

Annyi minden miatt parkoló pályára lehetett volna tenni Mészölyt, de ő még akkor is szilárdan állt, mikor már szinte minden múltjából élő futball-mágus elhullott mellőle. Most meg ezért kibukott.

Úgy járt, mint Al Capone, akit végül pitiáner adócsalásért sitteltek le.

A történelem ismétli önmagát, de az a gyanúm, hogy Kálmán hamarosan ismét ott lesz a csúcson. Mert szüksége van rá a magyar futballnak, ugyebár.

PS.: A liberalizmus egyik ’atyja’, John Stuart Mill Indiáról írott művében azt írta, hogy odafelé az emberek „leginkább a majmokhoz hasonlatosak.”  Ez van. De ez nem jelent semmit. Jó négereket szeressük, a kutyaütőket meg küldjük haza banánt szedni.

Ez nem fajgyűlölet, hanem protekcionizmus.

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr75119379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

travis 2007.07.17. 10:22:06

Miért nem a banánköztársaság címke alá tetted ezt a flekket? ;)

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.07.17. 10:32:23

Igen, kösz az észrevételt. Korrigáltam.
Herr, ez tényleg fasza. Mondták már, de még nem láttam. Hát igen.

micheal winslow · http://soutiengorge.hu 2007.07.17. 11:12:32


ha már ennyit irogatsz üzenőfalra, megérdemled, hogy itt legyél vasárnap este :):
planb.hu/flyer/bb3/bommbomm3_web.gif

Hendrick 2007.07.17. 20:36:45

nem ide tarrtozik de aki tudja most olvassa Bendek Péer üzenőfalas szövegét..igaz, Szerb Antal idézet de megéri :)
A múltkori se volt rossz amikor egy hölgy vagináját akarta erős pistával bekenni..igaz, nem Szerb Antal :)
Akkor határoztam el, hogy nem törlöm a kapcsolataim közül bár nem ismerem.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.07.17. 23:34:08

Peti nagy arc, kár, hogy legkésőbb 28 éves koráig biztos totálisan leépül. Már vannak jelek, hehe. Szerb Antal meg nagy isten. Az egyik kedvencem. Majdnem olyan választékosan fogalmaz, mint a Mészöly Kálmán. he

travis 2007.07.18. 12:05:54

Úgy látom a Benedeknek megártott a négy liter bekevert vadász, mert a nagy jelölgetésben kitörölte magát az iwiwről.

Benedek Peti 2007.07.18. 20:58:15

Hát én töröltem volna magam mákosan? Te jó ég, még jó, hogy a tökömet nem vágtam le. Én ma arra gyanakodtam, hogy valaki feljelentett zaklatásért, és ezért iktattak ki. Pedig milyen jó zaklatni. De sebaj, újra élek: iwiw.net/pages/user/userdata.jsp?userID=11009619 Jelöljetek be.

Hendrick 2007.07.19. 22:35:11

Ha már itt tartunk...megnéztem Csunderlik úr iwiw oldalát is...ezek után. Háát...
Azt hittem az ilyen arcok kihaltak mikor végetért Britanniában a késői beat korszak, de nem :)

Medzsik 2007.07.20. 07:58:51

Benedekpetiazisten...általa ismertem meg a csucsu blogját,életem egyik leghasznosabb eseménye állítom :D
A két Péter nagy állat,mint két görög félisten,akik ketten tesznek ki egy egészet :D
A Lényeg
Legközelebb kerüld a mindenféle idegenektől,vagy ismerősöktől elkapható bőr és nemibetegségeket,továbbá követelem,hoyg fejezd be a frankenstein sztorit,mert belehalok,hogy megtudjam,milyen lesz az uncle ben's es kutyakaja:D

Pajtás 2007.07.20. 14:56:09

hehe.. jó szöveg, de lehet egyszerűbben is leírni eme sokat mondó kinyilatkoztatás tulajdonosának jellemét... Mészöly Kálmán, Futbalista... Pont... A gömböt meg tudja különböztetni a kockától, és a színeket se keveri össze, viszont butább a kerticsapnál...
süti beállítások módosítása