DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Das Ragály

2007. július 11. - csunderlik.péter

Uraim, Camus Pestise lófasz ehhez képest.

De még azok a TNT csatornán játszott 60/70-es évekbeli oldszkúl sci-fi-k se, melyek  úgy kezdődnek, hogy 2030, New York, negyvenmillió lakos, a levegőben a vírusszennyezettség elérte a maximumot, mindenki a föld alatt él; aztán 9 perc után feltűnik koton-ruhában Charlton Heston. Hát azok se ennyire nyomasztók.

Mert összeszedtem valami ragályt. Robin Cook hegyezheti a cerkát, ahh. Borzalom. És ez nem kitaláció, mint a madárinfluenza; nekem nincs Richter-részvényem.

Na szóval, Volt-fesztiválon minden jól ment, csütörtök este kellően beolajozva még a belénk kötő két fejjel magasabb colos faszparasztot is majdnem leterítettem egy chuck norrisos karate-rúgással.  Igen, ilyen helyzetekben egy ideje a villámháborúra esküszöm; hosszabb távon úgyis lenyomnak, ahhoz az alig 170 centimmel kevés a munícióm, de egy megrendítő preventív csapásra, mint egy váratlan gyomros, vagy egy jól irányzott veserúgás, arra bőven jó. Ajánlom mindenkinek, nem kell ide suttyó lökdösődés.

(megjegyzem: ez esetben kivételesen nem volt átütő a Blitzkrieg, úgyhogy a rúgás-kombináció után úgy kellett elspuriznom, mint Napóleonnak télen Moszkvából)

Tehát akkor még csúcsformában voltam, a sármom is megvolt, de még milyen! Nagyobb, mint Belmondónak és Alain Delonnak együttvéve. Majdnem akkora, mint a Nagy Csabinak.

És akkor jött a ragály.

Pedig én megtettem mindent: reggelenként lenyomtam pár fekvőt, aztán menten megittam egy vitaminfröccsöt; hisz fesztiválokon erősnek kell maradni, hogy legalább annyit tudjak inni, mint a Nicholas Cage.

De mégis legyengültem. Így nem tudtam ellenállni. Meg talán nem is kellett volna mindenféle emberekkel italt cserélni, óóó, de nekem akkora szívem van, hogy abba a hajléktalanok is bőven beleférnek. Arról nem is beszélve, hogy mivel minden bölcsész egy latens-csöves, később akár jól is jöhet ez a soproni kapcsolat Fecóval és Szeszillel.

Mert gyanítom ők fertőztek meg, midőn barátságosan megkínáltam őket kedvenc kunsági cuvéemből.  

Nos, az ínyem már másnap reggel Szudánnál is szárazabb lett, oly cserepes, hogy be lehetett volna fedni vele egy szecessziós városházát.

Aztán már itthon kedd reggel lehullottak a nemes cserepek, és alattuk feltárulkozott a döbbenetes giga-herpesz. A Bibliában írják le így a Leviatánt, na olyan. Azóta csépelem, de olyan ez, mint a lernai hidra, ahányszor levágom a fejét, mindig újabb nő. Plutónium kell ide, nem kenőcs, meg veserúgás.

Ezért sajnálom, de míg a herpesszel birkózom, nincs erőm a kielégítő íráshoz.

Most is két mondat begépelése között kényszeresen odamegyek a tükörhöz, szemezek ezzel a herpesz-pöffeteggel, s míg az öklömet rázom felé, csak azt fröcsögöm mind a hatvan szeme közé, mit Rambo, mikor torkon ragadja a sheriffet: „Menj el innen! Add fel! Mert olyan háborút kapsz, hogy el se hiszed!”

Ám ez szarba se vesz engem. Csak köpködi a spóráit tovább. Az arcomba ejakulál, mint egy bajszos-zoknis pornókirály. Hát élet az ilyen? Na ugye.

De kinyírom, csak idő kérdése. Aztán beledarálom a Zöld Szójába, és megeszem. De jó is lesz.

Addig is gombás csók mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr7116222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szesz 2007.07.11. 22:09:15

Hm...hát mielőbbi sikeres győzelmet a pöffeteg felett, hogy folytatódhasson a kutyakaja sztori, mert a volt alatti koplalás alatt többször eszembe jutott, hogy hátha jó lenne az a Scotty cucc:D (ja egyébként azért van egy kence, amit talán megpróbálhatnál, mert állítólag télleg hatásos, a neve muxan protect...lehet, hogy csák norrisznál is jobb)

EszTike 2007.07.12. 20:58:15

Ecseteld vmvel. Nemtudom, h a etadine alkalmas-e belső használtra is, olvasd el a betegtájékoztatót, v kérdezd meg kezelőorvosod, gyógyszerészed. Vagy gargarizálj vm fertőtlenítővel, de minimum kamillateával, az jó midnenre. De ami még ennél is jobb midnenre, az a házipálinka. Az tényleg jó mindenre :) Megfázásra, fertőzésre, fogfájásra, rosszkedvre. mindenre az égadta világon. Házipálesszal kell öblíteni!!! Hajrá! Jobbulást!

Herr András 2007.07.15. 15:22:57

he he. szar ügy... :)
süti beállítások módosítása