DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Agymenés

2007. június 29. - csunderlik.péter

Achtung, itt a nyár!

Akkor pedig mindenki sokszor megfordul a Balaton, a Balatban pedig a Delta szerint május óta hemzsegnek a fosatós moszatok és algák. Továbbá melegben nagyobb a veszélye az ételekben szaporodó kórokozók által okozott heveny hasmenésnek.

Hasmenés

(diarrhoe), híg, gyakran ismétlődő székelés. Okát a gyorsult bélmozgások képezik amelyek, a béltartalmat gyorsan továbbítva, annak besürítését akadályozzák. A H. által kiürített bélsár különböző lehet összeállítására és szinére nézve, tartalmazhat genyet, nyákot (a vastagbél bántalmainál), vért (különösen fekélyképződéssel járó bélbetegségeknél).  

 

Igaz, rám mától nem a hasmenés, hanem a szófosással fűszerezett akut agymenés tört, törik. Bár esetemben a végterméket illetően a kettő egyre megy. A lényeg, hogy ezentúl jóval gyakrabban, szinte naponta fogok belefosni a cyber-térbe. Szinte mindent, vért, verseket, gennyet, nyákot. Jó is az, de milyen jó.

Csak a fesztiválok (Volt, Sziget), az utazások és a delíriumok idején veszek be Imodiumot. Amúgy meg nagyon termékeny leszek, potens, de még mennyire potens, akár egy néger farka. Úgyhogy gyertek föl minél többször, csak hozzatok papírzsepit. Minden mást megtudtok az agitpropért felelős menedzseremtől és stylistomtól, Csetneki Mátétól.

Egyébként figyelni kell, mert a hasmenés a folyadékháztartás súlyos zavarához, és kiszáradáshoz vezethet.

No lám. Bontok is egy diétás sört. Csókolom.

PS 1.: a hasmenés védelmet nyújt vastagbélrákkal szemben.

PS 2.: azért az a "genny, nyák, vér" már milyen durva. Mekkora atomfosás lehet. Ezentúl azt fogom fetisizálni, nem a szép lányok koszos talpait.

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr26108569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

travis 2007.06.29. 22:48:24

PS3: Norbi szerint egészséges a fosás, de vigyázni kell, mert a felhalmozódott bélsár elvileg "visszamérgezést", majd polipot okozhat.

A Volt-Sziget fesztiváloknak én is nekimegyek, mint Mikola a vizitdíjnak.
Ha létezik az isteni gondviselés, akkor talán egymás mellé fúj bennünket a sors valamelyik viccbortól szétázott farostlemezbárpultnál, és akkor személyesen horgolhatom tovább ezt a fekalológiai vargabetűt.

travis 2007.06.29. 23:17:16

Bizony mondom néked, mire a kakas megszólal, három üveg boron leszünk túl!

De mielőtt még magával ragadna a melgibson-i téboly, megkérdezném a bandátok nevét, Szigeten melyik színpad, mikor.
Vájtfülű zenészbarátaimmal útba ejtenénk, én elsősorban a szövegek miatt, mert a verseid barátom, Gratulátor 2.0.



süti beállítások módosítása