DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Mea culpa

2007. március 29. - csunderlik.péter

Az elmúlt napokban nem volt időm írni, és gyanítom talán a hétvégén se lesz. Az ok prózai: hétfőtől szerdáig (ápr. 2-4.) Székesfehérváron lesz jelenésem az OTDK döntőjében. Most arra kell gyúrnom, hogy faszán sikerüljön az előadás. Ha azt letudtam, akkor jön az új magyar tinicsapat, az ungarische Tokio Hotel, a No Thanx sárba döngölése és lepisálása. Mondjuk. Bár szombaton lesz egy Seagal-film, a Tűz a mélyben, ahol utolsó mohikánként védi körbepisált környezetét a díszkapitalista rókalelkű Michael Caine-től. A sárga anorákos ökomozgalmisták kultuszfilmje ez. Ajánlott. De az is lehet, hogy arról írok, miért orbitális nagy parasztság a szovjet hősi halotti emlékművek lebontását követelni. Addig is minden jót. Csók.

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr3752247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mich 2007.03.29. 13:17:33

nem tudom kibírjuk-e addig... no thanx

Herr András 2007.03.29. 14:19:12

Hát Milán, én sem vagyok benne biztos :)


B.

Csucsuka 2007.03.29. 15:25:50

Hehe. Herr!

Jössz Mongóliába a Nagihoz?

Ha jössz, akkor lehet, sőt, valószínő, hogy én is megyek. Több ilyen lehetőségem úgy se lesz. Meg úgyis kiskorom óta szerettem volna átvonatozni a Szovjetunión. De nekem csak júliusban lenne jó ez a bő három hét.

Mongóliában császárok lennénk. Lehet, hogy majd haza se akarunk jönni. Csak innánk a kumiszt, meg szívnánk a bürökpipát a sivatagban, meg farkasokra vadásznánk. Meg a Nagiék valami nagy klán.

Szóval nagyon erős a kísértés, hogy menjek a Gabiékkal.

Herr András 2007.03.29. 16:32:36

Csucsuka!

Ha valami, akkor nekem is CSAK a július jó, de ezt sajnos még a SUZUKIval egyeztetnem kell.

Viszont nagyon hízelgő, hogy akkor méssz, ha én is... :)


B.
süti beállítások módosítása