DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Michael Jackson és a szittyakeresztények

2007. március 23. - csunderlik.péter

Először úgy gondoltam, azokról a kurvákról írok, kikkel hazafelémenet találkoztam, de nem, fáradt vagyok most a súlyosabb témákhoz, úgyhogy inkább valami sokkal könnyedebbről, komolytalanabbról firkantok. Meg különben is, ez általam már ezerszer rágott csont, olcsó játék, s amúgy is szeretem az ilyeneket csípőből kiosztani. Attól egy kicsit jobb nekem. Pláne ilyenkor, mikor hallom, hogy a dorogi Kögyó, mint valami bulimiás csaj a vasárnapi családi ebéd után, az elmúlt két órában épp most huszonharmadszor próbálja meg sunyiban kiokádni a B12-őt. Még mindig nem megy feltűnésmentesen. Amatőrök, dehát mi mást is várhatnánk e lángoktól ölelt kis országtól. Na, nem basztatom azt tovább, elvégre itt lakott Vörösmarty Mihály; inkább jöjjenek azok, akiket most tényleg nevetség tárgyává akarok tenni, mert attól édes az álom. És hogy kik ők? Bond, James Bond. Kábé így megmondják, nem szaroznak. Annál inkább most én; keverve, nem fölrázva. Jó is az ilyen hülyeket kiosztani.

Még március idusa előtt - mely során minden várakozással ellentétben Gyurcsány Ferencet nem szúrták agyon az oppurtunista honatyák, s így nem höröghette Szekeres Imrének, hogy et tu mi fili Brute, pedig micsoda dráma lett volna, Dallasba illő, Samantha szerepében Lendvai Ildikóval; de nem volt, így az unatkozó magyarnak maradt a bealvós Jókai; de magáról az ünnepről majd írok akkor, ha konstruktívabb vagyok -, szóval, még március idusa előtt kezembe került egy röplap, mely március tizenötödikére a Ludovika térre invitált.
 

A pépör szerint a Magyar Vérbizottság a Tiszta Magyarországért Bund, Comité, Nemzeti Front, vagy mit tudom én, ott fog gyülekezni SZITTYAKERESZTÉNY zászlók alatt, s onnan indítja el a felkelést a judeobolsevik MSZP-SZDSZ, valamint a judeoglobalista csatlós FIDESZ-MDF ellen, s miután majd elkergette őket, összehívja a nemzetgyűlést az ősi magyar törvényeknek megfelelően, amely majd megszavazza az EU-ból való kilépést, a Szent Korona diktatúráját, meg a Tesco helyett a Hangya Szövetkezeteket. Mintha Pete Dohery fogalmazta volna rosszabb pillanataiban, nagyjából annyira zavaros a program. Mert olyan, mint a Babyshambles második albuma. Enyhén szórakoztató, de többnyire fájdalmas, mint sajtreszelővel, ugyebár. Csetneki Máté biztos bólogat.

Ez komoly. Tényleg ez szerepelt a felhívásukban, melynek szerzője egy bizonyos soproni illetőségű Kőműves Géza nemzetvezető. Először azt hittem, valami vicc, mert ilyen nincs. De nem, rájöttem, hogy van ilyen, a németeknél is volt valami bajszos kancellár, aki festő volt. Hát kérem, itt nem festő, hanem kőműves áll a tisztavérű igazhitűek élére, és kiűzi a zsidrákokat asszongya. Magában a programban sok egymásnak ellentmondó faszság van, amint arra már utalni próbáltam, de már önmagában ez a szittyakeresztény, ez akkora, hogyha belekapaszkodnék, akkor Jean-Claude Van Damme-ot is földre vinném egy ipponnal. Mert ez a szittyakeresztény, ez egy akkora oximoron, hogy arra nincsenek szavak.

Szittyakeresztény? Most akkor kik is léptek a tökére Koppánynak? És akkor kik is adtak tockost a Gellért püspöknek, és kik tekéztek vele? Hát nem a Moszad, annyit elárulok. Hanem a keresztények. És a szittyák. Külön-külön, de nem együtt, mert olyan nincs. Csak egy maradhat. Aki nem hiszi, az nézze meg azt a rockoperát, vagy olvasson Lengyel Dénest. A tankönyveket nem mondom, mert tudjuk, hogy azokat kik írják. De ha minden kötél szakad, már elmondtam, még mindig ott az Ablak-Zsiráf.

Igen. Álljunk meg egy szóra. A szittyakeresztényt még Vágó István se tudná megmagyarázni, meg Grétsy László se. Mert ilyen nincs. Totyoghatunk ezer évig, mint a szaró galamb, akkor se lesz feloldás. Szittyakeresztény? Akkor már miért nem zsidó-árja, vagy fehér-néger, mélyen tisztelt Kőműves Géza? Na jól van, nem folytatotom tovább, fogyatékosokat nem illik pofozgatni. Sokan tán még mindig csak ezért vannak évek óta műsoron a különböző csatornákon.


Fehér-néger. Igen, ezt a szittyakeresztény dolgot, legfeljebb csak úgy tudom elképzelni, mint Michael Jacksont, miután már az orra is leesett. Jól van, ő a megvalósult oximoron. De ha ő az, akkor nem kell nekem szittyakeresztény bizbasz, mert az akkor maga a borzalom. Pedig a ferenceseknél végzett galamblélekként én aztán nagyon toleráns vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr4849916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csucsuka 2007.03.23. 05:22:47

Megjegyzem, a "Koppány tökére lépni" cuccot, utólagos engedelmével, egyik kedvenc mesteremtől, Ablonczy Balázstól vettem.

Bécó 2007.03.27. 18:29:05

velvet.hu/trend/ntx0327/#poll - csak neked, csak most, csak itt - No Thanx, az új magyar álomcsapat. Te biztos tudod értékelni Csucsu:))) Üdv, Bécó

Tejfalussy András (1-420415-0215) 2008.05.01. 10:31:11

Tejfalussy András (1-420415-0215) dipl. mérnök méréstani szakértő feltaláló
Tel./fax: 36-1-250-6064, 36-27-380-665, 36-202181408, ujvizforras@freemail.hu
AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG Környezetvédelmi- és Gazdaságosság
Ellenőrző Központja GMK végelszámoló, 1036 Budapest, Lajos u. 115.
(TUDOMÁNYOS RENDŐRSÉG PJT) www.aquanet.fw.hu
______________________________________________________________________________
Kód: felhivas080407
Tárgy: kárelhárítás a Ptk. 484-487. § . alapján*

NYILVÁNOS FELKÉRÉS

Ki hajlandó segíteni abban, hogy a magyarok megtudják az alábbi információkat:

Egyrészt arról kellene értesíteni mindenkit, hogy csak a patikai (NaCl) konyhasóval
érdemes sózni az ételeket és italokat, miután a hazai élelmiszer boltok, még a bioboltok is,
semmibeveszik a magyar szabványt (MSz-01-10007-82.) és hiányos feliratozású (brómmal,
kálisóval stb. kevert, TEHÁT MEDDŐSÉGET IS OKOZÓ) mérgezett étkezési sókat
árusítanak.

Másrészt arról is értesíteni kellene mindenkit, hogy lehetőleg átpárolt (desztillált) ivóvizet
kell inni, miután a vezetékes ivóvíz tartalmazhat a termőföldekről a folyókba bemosódó
trágyákat, növényvédő mérgeket és a szennycsatornákkal bejuttatott vegyszereket, s
fertőzött emberek ürülékével terjedő olyan vírusokat is, amelyek túlélik a fertőtlenítő
klórozást.

Harmadrészt arról is fontos lenne értesíteni mindenkit, hogy azokon a lakóházas
ingatlanokon, amelyeknek a kertjében nem tilos hatóságilag az állati trágya-, műtrágya- és
mezőgazdasági növényvédő méreg használat, ott nem lehet megakadályozni a felszín alatti
karsztvíz-készlet szennyeződést a háztartási szennyvíz és -szennyvíz-iszap szenny-
csatornákkal kötelező összegyűjtésével, majd a folyókba és más közösségi ivóvíz bázisokba
koncentrálásával.

Szeretném megjegyezni ezzel a közérdekű felhívásommal kapcsolatban is, hogy aki,
amelyik szervezet nem hajlandó azonnal eljuttatni mindenkihez, akihez csak tudja ezeket a
legalapvetőbb egészségvédő és költségcsökkentő információkat**, még ha keresztény is,
valójában nem igazán aggódik a többiek egészségéért, megmaradásáért, s a környezeti
károk miatt.

** A szakmai anyagok közzé vannak téve a www.aquanet.fw.hu honlapon***!

*** Közzétesszük az interneten - erre vonatkozó kérése esetén - a segítő nevét, címét!

Verőce, 2008. 04. 07.

Tejfalussy András

* Magyar Állam tájékoztatása végett kapta:
Dr. Sólyom László köztársasági elnök
süti beállítások módosítása