DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Quimby: Bordély Boogie

2007. július 01. - csunderlik.péter

Annak ellenére, hogy informatikai analfabéta vagyok, tegnap az elemekkel dacolva, széllel szemben pisálva sikerült teljesítenem hetek óta dédelgetett missziómat, hogy feltöltsem a youtube-ra a Quimby Bordély Boogie videóját még 1996-ból. Zseniális. Van egy nem gyengén David Lynch-es beütése, vessük össze a Twin Peaks-szel. Mikor először megláttam, nemhogy magam alá pisáltam, de még a bokám is lefostam. Zsilettpenge, kifestett Kiss Tibi, agyament Líviusz, fehérneműs lotyohohóók, hát van itt minden kérem. Micsoda világ, mekkora művészet. Nézzétek má' meg, nehogy má' hiába töltöttem föl órákig tartó balfaszoskodás után, míg csak az vígasztalt, hogy: "egy lélek ha jó, egy lélekhajó / átviszi oda, ahol az élet csudajohohóóó..." *

Egyszerűen (...) Kurvajó!

*a szövegre inkább keressetek rá, elsőre nem könnyű dekódolni. Van ilyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr4109423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

f 2007.07.01. 18:06:55

nem a kistibi van kifestve hanem a frenk. mármint a zsilettpengés taperolós résznél.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.07.01. 20:55:02

Ha te mondod. Nekem első blikkre a Tibinek tűnt, dehát én már sok mindent benéztem az életben.

Halvány Görény 2007.08.31. 15:46:55

a zene rettentőjó, régóta szeressem, a videjó szerintem nem illik hozzá. túl egyszerű koncepció valahogy bordélyboogiehoz bordélyt mutogatni, illetve pontosan amit írtál a lynch-hangulatról, na az nem ilyen zenéhez illik.

fransancisco 2009.12.23. 21:36:28

@Halvány Görény:
szerintem sem kompatibilis az klip az Lynch hangulattal
süti beállítások módosítása