DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Miért omlott össze Brazília? - A brazil futball társadalomtörténete

2014. július 09. - csunderlik.péter

Aki rendszeresen hallgatja hátrafelé nyilazó történelmi műsorunk, a Régen minden jobb volt-at, annak nem lehetett meglepetés a brazil válogatott összeomlása, ugyanis a brazil futball társadalomtörténetével, latin-amerikai egyenlőtlenségekkel foglalkozó 2014. június 6-i adásunkban Bolgár Dániel történész mindezt megjósolta. És nem a kávézaccból, hanem komoly társadalomtörténeti elemzésből jutott erre a következtetésre.

Régen minden jobb volt (2014. június 6.) - A brazil futball társadalomtörténete by Régenmindenjobbvolt on Mixcloud

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr506494071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a_fater 2014.07.23. 09:56:51

Jó volt ez a műsor, jó meglátásokkal!

A Celtic-Rangers, illetve katolikus-protestáns ellentét viszont nagyon hamar át tud menni véres összecsapásokba, ott inkább azt mondanám, hogy a felsőbb hatalom nem hagyja, hogy egymást öljék ezek az emberek, plusz nyilván van egy réteg, akik legbelül valóban keresztények, és ezért vetítik ki a focira az egészet.

Anglia más világ, de az ottani huliganizmus is megérne egy külön műsort, londoniakkal, manchesteriekkel, a Tyne folyó két partjával stb :-)
süti beállítások módosítása