DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

A nagy csöcs

2008. április 10. - csunderlik.péter

Minden kocsmában előforduló jelenet, hogy a férfias társalgásból magát legkorábban kiivó búsképű lovag egyszercsak felriad a részegségből, egy pillanatra felemeli fejét a sörtől tocsogó asztalról, keservesen beleböffent az éjszakába, hogy „ő egy kurva”, aztán menten vissza is hanyatlik a jótékony ájulásba. Erre a mellette ülő jóbarát azonnal megveregeti az összecsuklott szerelmes hátát, hogy: „Ez az!  Mondjad!  Minden nő kurva!”, mire a cimborák bólogatni kezdenek, akár az olajszivattyúk a Dallas elején, és záróráig legfeljebb csak annyit pontosítanak, hogy miképp fecskéből is van afrikai és európai, úgy azért nőből is négyfajta van: a hülye, a kurva, a kurva hülye és a hülye kurva.

Persze ezzel nem értek egyet, sőt, akár még abba is bele tudom látni a múzsát, mi több, életem párját, aki épp előttem csókolta ki részegen egy pestises hulla szájából az obolust. És a szívem mélyén (de nagyon a mélyén!) egy kicsit azt is igazságtalannak tartom, hogy nem mindegy: a fiamnak van-e minden kikötőben egy szeretője, vagy pedig az én lányomon megy végig egy század tengerészgyalogos. Hisz a nők nem tehetnek arról, hogy aktuskor a broki kevésbé előnyösebb végére rendelte őket az Isten. Tehát azért az átlagnál szabadabban kezelem ezt a kurválkodás kérdést. Mégis, mégis, ha VV Anikót bárhol meglátom, már reflexből lehányom epével. A Nagy Ő kivételesen megszolgálta. A nyilatkozatai miatt. Tessék besorolni valamelyik skatulyába a fenti négyből. Nyugodtan.

Ma megint ott volt a bulvárújság címlapján, kellőképp lekicsinyítve, hogy ráférjen a legújabb X literes csöcseivel, és mellette a szöveg:

Anikó: Jó pénzért bejárónő is lennék.

Molnár Anikó torkig van, hogy itthon nincs állása. Inkább vállal alantas munkát, minthogy itthon sztárként felkopjon az álla.

Igen. Ez a kvintesszenciája az anikóizmusnak. Jó pénzért mindent, talán még leszop egy vízilovat is. Hogy torkig van, az nem újdonság, eddig is tudtuk. És hogy sztár. Naná. De akkora, hogy alig tudja kinyúlt muffját belegyűrni a Kárpát-medencébe. A cikkben pedig mindezt kibontják, ahol arról kesereg: „Itthon nem tudok még elhelyezkedni sem, mert egyrészt túlságosan ismert vagyok, hogy hétköznapi munkát végezzek, nem vesznek komolyan. Másrészt, ami átlagos fizetésnek számít, abból nem lehet megélni.” Ezért ki kell mennie nyugatra. Jajj, csak el ne morzsoljak egy könnycseppet. Szegény Anikó. Itthon nem kap már neki megfelelő munkát. Szomorú történet. Pedig micsoda referenciái vannak.

Hát ne csodálkozzon. Mindenki ismeri Anikó történetét. Ha most rasszista humorpetárdákat sütögetnék, akkor azt írnám, hogy mivel egykor fehér nőként összeállt a néger Angelóval, azzal vétett a természet törvénye ellen, és ezért az antik tragédiákba illő büntetés, hogy most komolyan nem kell senkinek. Ha pedig csak szimplán gonoszkodnék, akkor meg azt, hogy addig térdepelt üvegcserepeken és kényeztetette a maszkos urakat, míg a végén a levegőt is elszívta maga körül, és ezért nem lehet már itt maradása, mert fullad. De nem. Maradjunk csak annyiban, ha valakinek az az életcélja, hogy kétévente 300 köbcentivel nagyobb csöcsöket rakasson magára, az ne csodálkozzon, ha végén már maga is csak egy nagy csöccsé válik, azzal pedig sok mindent lehet csinálni, de nem bíznám rá a könyvelésemet. Hát akkor mire számít?

Butikos eladónak akárhova elmehetne, de ő azt megalázónak tartaná, hétköznapi munkának, és nem is tudna megélni belőle. Érdekes, nők ezrei nem tartják annak, még ha többre is hivatottak, és el is boldogulnak, ahogy tudnak. Ja, persze ők nem sztárok, hanem a pórnép. Meg nincsenek is igényeik kétévente milliós plasztikára. Anikónak ahhoz nem kéne kimennie Londonba, hogy megpróbáljon hétköznapi életet élni. De az már neki Magyarországon borzalmas lecsúszás lenne, egészen a szarba, ahol a legtöbb magyar ember él. Ő pedig ahhoz szokott hozzá, hogy jó pénzért a seggét mutogatja egy kalitkában vagy a címlapon. Csak már eleget láttuk.

Rendben. Menjen el. Próbáljon szerencsét külföldön. Hátha összejön, hogy míg kebabot szolgál föl egy gyorsétteremben, megakad rajta egy szaúdi sejk szeme, aztán mehet kilóra a hárembe. Bár ott se lenne sokáig sztár, mert mindig jön egy másik. De minket ez ne érdekeljen. Még utoljára szarjuk le Anikó szilikon csöcseit, aztán már azt se. Mehet amerre lát.

De búcsúzóul azért még köpjük oda ennek a bulvárlapokban kesergő "sztárnak", kit mostanra már a jó szerecsen Angelo is elhagyott, hogy ne keseregjen, hanem nézze inkább az élet napos oldalát.

Tán sok százezer olyan nő van Magyarországon, akinek nincs ideje szépnek lenni, mert ledolgozza a két kezét, egykori hamvas bőrét lemarta a hypo, a munkaidő végeztével rohan a gyerekekért az óvodába-iskolába, és csak főzés közben tudja felmondatni a kicsikkel a leckét, mert meleg étel kell vacsorára, de finom, különben ha este hazatér a kocsmából az agresszív alkoholista férj, akkor megüti a sörösüveggel, meg méhen rúgja. Rettegés az életük. És csak csendben sírhatják el bánatukat, magukban, nem a Blikk címlapján. Mert sokszor ez a magyar valóság.

De ezt Való Világ Anikó biztos nagyon jól tudja, hisz ő egykor döntős volt egy valóságshowban.

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr10419212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

herr 2008.04.10. 09:21:32

egyetértek.

mich 2008.04.10. 13:07:25

"olajszivattyúk a Dallas elején" Tetszett!

Bankesz 2008.04.10. 13:20:39

Príma fikázás!

travis 2008.04.10. 15:07:25

Ez nem nő, hanem szexuális segédeszköz.

2008.04.10. 15:46:07

Szexuális segédeszköz, igen, ez a megfelelő kifejezés!:)

"Horthy-fasiszta" 2008.04.11. 00:33:23

Kezdem azt hinni, hogy azért élcelődsz előszeretettel a fekete kontinens sarjain, mert iciri-piciri a kukikád, mintha maga lennél a Frodóba oltott Howard Stern. Már az sem tetszett, mikor nem az őt megillető mérhetetlen tisztelettel idézted meg Gordian Ugochukwu személyét, de ebből az amúgy tréfást posztból is alaposan kilóg az ötödik bekezdés inkriminált nyitánya, lévén elég erőltetett szegény.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2008.04.11. 07:47:52

John Holmes-ról én nagy tisztelettel beszéltem korábban, az evolúció csúcsaként, úgyhogy asszem nem a faszkomplexusom az oka:) Meg előszeretettel sárgázok is, hehe. A négerezést, nem tudom, az olyan poén nálunk a "Hogy jön ahhoz egy néger?" óta (vö. itten a tavaly júniusi Achtung, néger!) írást. Gordian Ogechukwu, hát igen, pedig mennyire megérdemli. Meg Babatunde Fatusi.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2008.04.11. 07:51:06

Milu, a Dallas helyett egyébként majdnem Bázakerettyét írtam, csak végül a Dallas mellett döntöttem. Majd legközelebb.

haha 2008.04.11. 09:52:18

Sziasztok!
Miota "mediastar" lett ugymond magyarosan az emlitett szemely (nonek kevesbe neveznem), szamomra bizony erthetetlen kit erdekel 1altalan es miert. Bocsit is hogy szeditette el annyi trofeaja utan? (akikkel persze mindig csak az elejen ment jol, aztan kiutott Anikocskacska tulzott szeretet-igenye, feltekenysege es meg ki tudja mije, pedig oooo nem is hajtott az ismert szemelyekre, sem a belso ertekekre (ld. anyagi helyzet), csak sodorta az ar szegenyt. Csak jot akart (ja, mind azt akarjuk, magunknak es szeretteinknek). A 22-es csapdaja, h. ismert lett, mert o maga ezt valasztotta? Nem kotelezte senki, h. kitegye mindenet, h. folyton szennylapszereplo legyen, h. tovabb mutogassa magat, h. a sirankozasaitol zengjen tv-radio-ujsagok. Visszataszito.
Vegzett o valaha is 2kezi munkat??? N tetszett, h. a cikett, Csucsu, ezzel a mai elo peldaval zartad, mert mas sem feltetlen 100%-ig elegedett a szituaciojaval es lehet, h. nem konnyu tovabblepnie valtoztatni rajta (pl. csaladdal v. elonytelenebb kulsovel/agyi kapacitassal), mig A. lazan kiutaz6 vhova es megvalosit6ja magat (finally). Ha mar sem a jol kereso luxuspillangok koze, sem pedig szimpla, mezei munkasok koze nem bir leereszkedni, csunyan fogalmazva: tiszteseges szakma nem fekszik neki (bar o fekudne/terdelne etc. itt is, ott is es tuti verig sertodik minden megjegyzesen, ami vele kacsolatos, mert sok jo nem hiszem, h. elhangzik rola) - hja kerem, nem is magasak az igenyei, csak a kulso sem magatol olyan, amilyen).
Modellkedett, nem? Nem allitom, h. konnyu szakma, no de mindenesetre konnyu es jo kereset szamtalan melot szembeallitva vele.
Aki csak magaval foglalkozik, az max. 1 mely, belso lelki utat bejarva v. vmi razos elmeny utan modosul (velhetoleg alapos agymosas SOS lenne)- nem t'om mikor fog pl. o anyasagra gondolni, de talan addig jobb is a kis jovevenynek, amig nem...

Elnezest, ellenerzesem voltakeppen minden VV&BB& egyeb olcso "sztár"-ral szemben VAN és LESZ is - irigysegrol szo sincs, 1xuen gyomorforgato, ami tortenik es csak lesek, h. mikor es lesz-e egyaltalan vege ennek az amokfutasnak??! Ilyen peldat statualunk gyermekeinknek, a mai eleve problemas tiniknek? (Szerencsere az enyem elott ugyan nem, mert tobb gogyija van mar most par honaposan is. :-))
Huhhh, kicsit legalabb kiadtam magambol a feszultseget....

travis 2008.04.11. 10:05:02

"A star szó visszafelé annyit tesz: rats" - Joe Eszterhas

Mich 2008.04.11. 12:09:26

Reméljük akkor lesz legközelebb...

mesÜge 2008.04.11. 12:23:15

OFF: Csucsu: permanens jegyirodás "balhéról" nem lesz valami poszt?

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2008.04.11. 12:48:07

A jegyirodásról kéne, de most kaptam egy kérést (www.szub.hu), hogy írjak a hétfő esténkénti Showder Klubról, ahol vannak ezek a stand up komédisták. Arról lesz talán legközelebb. Egyébként meg még mindig ezen röhögök, hogy én vagyok a "Frodóba oltott Howard Stern" (ezt még Szily László se írhatta volna jobban:)). Howard Stern ugyanis egy géniusz, hisz ő volt az, aki megkomponálta a Baywatch-paródiát, amiből megtudta a világ, kicsoda is Notch Johnson. Hát korunk hőse. Meg kell szereznem azt a sorozatot (Tengerparti fenegyerekek) :D

herr 2008.04.12. 08:54:13

Bázakerettye!!!!

aztakurva. az szép lett volna :D

ctrl 2008.04.13. 14:15:41

már látom is a címoldalakat

NAgy Ő Anikó leszopott egy vízilovat

Garp 2008.04.14. 15:40:28

Ez a cikk tetszett.

mariann.b 2008.04.22. 18:53:57

Az a gáz, hogy mi tartjuk el őket. Aki nézi a VV-t, Győzikét, a Mónika-sót. (Illetve: mindenki azt mondja, hogy én nem nézem, csak...) Aki megveszi a Blikket meg a többit. Lám csak, milyen jót lehet rajta vitatkozni, dühöngeni stb... Szerintem nem az a legnagyobb baj, h Anikó szenved, mert "nem tud" normális életet élni, hanem hogy mi, többiek, (normálisak?) foglalkozunk ezzel. Bár belátom, elég röhejes.

kotee · http://kotee-g.freeblog.hu 2008.08.29. 11:06:33

Ez ász!!! Vannak dolgok, melyeket megfogolamazni nem tudok, de itt van csucsu, megteszi helyettem :) :D

stanmore 2009.02.07. 23:47:21

A mai csajok 99 százaléka ugyanezt csinálná ,senki nem jelntkezne szorgos kétkezi robotra.Ráadásul mi fújjuk fel a nagy csöcst,úgyhogy magunkat kéne fikázni.

Adrika 2009.03.17. 18:15:47

hát. én abban az 1%-ban vagyok, aki inkább lenne karrierista, de mégis család anya, mint lyuk a f.szok biliárdjában..

Ajtony 2009.06.17. 10:13:25

Szia!
A két "népszerű"debilcsatorna debileknek, debilekről szóló debilségén felcserepedő debilek imádják a debilsajtó debilekről írt debilségeit olvasgatni.

Bíró Zoltan WWW.grain.hu · www.grain.hu 2009.07.29. 16:35:25

BÍRÓ VONZÁS: AVAGY A FOTON VONZZA-E A TÖMEGET?
grain.hu/birovonzas.htm

Emene 2009.08.12. 15:03:36

Nagyon tetszett! :D

FENTEtente 2009.08.15. 13:09:18

Magyarországon elsők között a szélhámosságot,hazugságot támogatják örömmel.Zömmel?Pénz a lényeg és zülleszthetik,ijesztgethetik az országot,mivel legtöbb újság is külföldi tulajdonban van.Jobban kéne az embereknek,az olvasóknak az igényeit figyelembe venniük bizonyos fontos illetékeseknek,s értékeknek nagyobb főszerepet adni,hisz jobb maradandót alkotni,tanulni a tehetséges,tisztességes celebektől.Minden celebet,hírességet lebutitanak és ránk úszítanak töménytelen mennyiséget?Hagyják már a hülyeséget megrohadni,nem kell érte úgy rohanni.Lényegesen kevesebbel szépen ellenénk.Ezért tehetséges és ne nevetséges személyeket reklámozzanak.Egyébként önként távozzanak a magyar politikába,lássanak bele a mély titkába.-FENTE te kelekótya,tintába a fejedet.-

2009.08.17. 12:54:31

Jó bejegyzés... és milyen igaz!

"G"-pont 2009.08.17. 20:31:14

ELVÁLLALTA! Kurvának szerződtették,ne csodálkozzon ha medugják.Élvezze,ezért kapja a zsét,s szerintem örömmel vág hozzá jópofát.Menjen a Kulcsár Attilához Bejárónőnek,oszt még lesz min csámcsogni a sok hülyének, s majd lehet mesélni az unokáknak országunk történelmi nagyjairól.
Tán még érettségi tétel is lehetne...idioták

margitosz 2009.09.07. 10:35:23

Ez a nő nagy sallang a pina körűl!

Sutty 2009.10.15. 08:48:55

"egy qrva ne sírjon azért, ha bsszák" - betartja. sír.

Sutty 2009.10.15. 08:50:12

tipikusan ő az a fajta nő, aki 13 évesen már 13x vesztette el a szüzességét.

saumuroise13 2009.11.13. 20:20:45

tetszenek az írásaid, végre valaki szókimondó. kritikus és intelligens. történész vagy művészhajlam? esetleg mindkettő. ezt érzem a "cikkeidben". és most megyek, olvasok még párat ;)

Burgermeister 2016.12.15. 15:34:29

@margitosz: jó meglátás és kegyetlnül hozzánőtt, nem lenne nekije már éhenhalt vóna
süti beállítások módosítása