DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Szellemidézés (Ilyenek voltunk, TV2)

2007. szeptember 16. - csunderlik.péter

Vannak örök vesztesek. 

Ilyen a Prérifarkas, Al Bundy, a balfasz Gyagyás Tódi, vagy nálunk az öngólok legnagyobb mestere, a TV2, amely minél inkább kapálózik, annál jobban csak a saját érdektelen szarába süllyed.

Nos, ez a mesterlövész, kifordított bűvös vadász, most ünnepli tizedik születésnapját. Kamaszkorba lépett. Vágjunk hát az arcába egy tortát, mert jó poén az; ha fingunk is mellé, talán van akkora humor, hogy beférjen a Citrom-kabaréba. Mert volt ilyen is, igen. Mire nem jó egy visszatekintő, húzzunk papucsot, szolidan szaros csíkos köntöst, és menten csoszogjunk ki cavintonért, ki ne maradjon bármi is.

Az én életemben is voltak igazán cinkes pillanatok, sőt, néha egész periódusok, de mégse teszem ki azokat az ablakba, mint egy páfrányt, Brezsnyevet, vagy egy csokimikulást, hogy mindenki lássa. A TV2 ellenben most heteken át ezt teszi, minden hétvégén, főműsoridőben, közel két órában.

Most ment le a harmadik rész. Tehát nem egyszeri kisiklásról van szó, szögezzük le.

Futurisztikus stúdió, high-tech minden, tiszta Robotzsaru, a műsorvezetői székben Jakupcsek Gabriellával, az emancipált modern nővel, ki valósággal sziporkázik, túladagolta a bifidus essensist, hahaha, mi sem szőrös pöccsel születtünk, ilyenek voltunk, 220 Volt, neki a haja áll égnek a hajlakktól és a magasfeszültségtől, nekem minden más a borzalomtól.

Az idomított közönség persze tapsol, óbégat. Vagy agymosáson estek át, vagy csak szimplán reszketnek, ha nem elég hangosak, akkor előugrik a részeg Damu Roland, és felpofozza a terhes asszonyokat. Ez nem utópia, hanem a való világ, hogy adjunk egy oldalbökést.  A lét a tét, vagyis a nézettség, jönnek is hát a sztárvendégek az istenadta népnek, egymásnak adják a kilincset.

Jön Bodrogi Gyula. Elmond egy frankó viccet a papról és a párttitkárról. Mérsékelt siker, mert nem érti a közönség, a többség csak a második elektromos sokkolásra kezd hahotázni. A jó öreg Süsü-bácsi sztorizni kezd, engem érdekelne a történet, de Jakupcsek egy-két kezdeti empatikus ’aha’ után már minduntalan közbevág, hát nagyon dolgozik benne a gomba, no és régen volt kiemelt idősávban.

Hagyják is inkább kibontakozni, lekeverik Bodrogit, és a háziasszony percei következnek, megpróbálja betölteni a Szulák Andrea távozásával keletkezett több fényévnyi fekete lyukat. Bakiparádé jön, de nagyon minimál. Még csak vissza se játsszák az eredeti felvételt, hanem csak felolvassák, minthogy Pálffy István, Tények, „a hangadók között több süketnéma is van”, és erre Jakupcsek bemondja a viccesnek szánt bratyizós kommentet. Egyik se volt vicces.

Hát jön is inkább Galla Miklós, aki előad valamit. Én bírom Gallát, eredeti fazon, de sajnos még Csiga TV se volt, mikor már végleg meggyőződésévé válhatott, hogy akármit mondhat, mert az már attól vicces lesz, hogy ő adja elő orrhangon zöld locsolóöltönyben, mint most is. Gyenge volt, no, de a show-nak folytatódnia kell.

A hörgésből-zihálásból ítélve először azt hittem, hogy ACC reklám következik, de nem, Verebes István a Svábhegyről leugrott pár percre, robban egy rádiókabarés humorbomba, egyszemélyes szuperprodukció, hát nem hittem volna, hogy valami még ma felvidít, majd helyet foglal, és most vele beszélget Jakupcsek. Sajnos Verebes mondandójára nem tudtam figyelni, mert végig azon agyaltam, mekkora bunkóság, hogy valaki ilyenkor se veszi le a napszemüveget, továbbá, hogy Verebes fia mekkora zseni lehet, ha elsőfilmes rendezőként rögtön 90 millió forintos állami támogatást kap, mikor Antal Nimród is csak tízet kapott a Kontrollra.

És nem állunk meg, addig üsd a vasat, amíg meleg. Best of címszó alatt hát Usztics Mátyás is feltűnik egy magánszámmal, majd bejön a többre hivatott, ám sajnálatosan korán kiégett Bagi-Nacsa páros, persze Gyurcsányként-Orbánként, mire Jakupcsek úgy indít, hogy „érdekes, szakasztott úgy néznek ki, mint a Bagi és a Nacsa.” Felüvöltök, és az egekbe kiáltok, könyörgöm, ekkora szar poént, mi jöhet még, Sas József?

Talált, és süllyedt is, mint a legtöbb TV2 produkció az elmúlt évtizedben.

Mert jön is, ő, ez a köztörvényes figura, a kabaré alfája és omegája. Előadja, hogy „az utolsó zászlóvivői vagyunk a hagyományos magyar kabarénak”, mire az első reakcióm, hogyha ez a magyar kabaré, akkor nem is kár érte, hogy veletek és az utolsó munkásőrrel együtt egyszer kihal, mert ez egy evolúciós zsákutca, és még van pofájuk alá is támasztani egy szilveszteri bejátszással.

Téboly. És egyre csak jönnek, jönnek, megbukott műsorok, igen, ez egy permanens haláltánc, egy danse macabre, repülő disznók, kárhozott szellemek, fröccsöntött magyar sztárok, szürreális fos; valami ilyenről rémálmodhatott a beszívott Hieronymus Bosch.

Még hány rész lesz ebből?

Várjunk, még nem tekerték vissza, ahogy Renátó megfarkalja Évit a Big Brotherben, se a nagy seggre esés, a Sztárok a jégen nem volt, a Tea, vagy a magyar Rém rendes, ami az emberiség elleni bűnök regisztrált netovábbja. A Jurassic Parkban nem volt ennyi kihalt állat, de az mégis érdekesebb volt.

Ezért inkább egy szerény javaslatom volna.

A következő évfordulónál inkább tartsanak egy zártkörű céges bulit, kokóval, kurvákkal, és inkább adjanak valami filmet, mondjuk a vasárnap éjféli remek Képírók sorozatból valamelyiket. Mindenki jobban járna, a múltat pedig fedje jótékony homály, és bízzunk a szebb jövőben: tízévesek, kamaszodnak, jön a pubertás, nagyon lassan érik az első magömlés, menzesz, és talán végre termékenyek lesznek, hátha.

De nincsenek illúzióim.

Tombol a kereskedelmi tévék háborúja. Minden eszköz megengedett. Hidrogénbomba vagy Lagzi Lajcsi, egyre megy. Szarnak ezek a genfi egyezményre.

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr23166586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kispolgar:( 2007.09.16. 04:22:59

Na, a megelőző gyengébbek után végre egy jó poszt! sas józsef egy kibaszott antikrisztus.

Seraphin 2007.09.16. 09:42:09

A kvázi sikeres műsorok érdekes lennének? (ha volt ilyen) Az ótvar szarokon lehet röhögni, még mindig jobb, mint az rtl, ott még emeltdíjas sms-t is kérnek ugyanezért. Messze ez a legjobb tv2-s műsor mostanában.
"sas józsef egy kibaszott antikrisztus"
ezzel talán még SasJózsef is tisztában van

Flashy7 2007.09.16. 09:42:18

a big brotherről már megemlékeztek a múltkor, de ne sajnálja aki nem látta azt az adást.

2007.09.16. 10:00:15

erre van szükség? erre. ezt adják. ha takony kell a népnek, taknyot adnak. nézik? nézik. kifizetik a reklámot? kifizetik. hol itt a probléma? ezeket a meg se kéne említeni...

tessék discoveryt (stb-t) nézni, vagy egyéb értelemes csatornát. mi az a tv2 egyébként? :D

szinkrobi · http://iszdb.hu 2007.09.16. 10:00:38

Rosszul állsz a műsorhoz!
Te szórakozni akarsz. De ne hülyéskedj, a tv2-vel?

Én úgy nézem, mint egy dokumentumfilmet.
Persze ez is benne van az írásodban, de nem úgy figyeled a műsort.

Nekem (is) nagyjából megvan a véleményem a tv2 elmúl 10 évéről, de már nem emlékszem sok műsorára, nem biztos hogy fel tudnám sorolni a szar műsorait, de szerencsére most visszajátszák. :-)

steflac 2007.09.16. 10:02:29

minden vasárnap reggelre ilyet!
nekem az önmagában is paradox, hogy miért pont Jakupcsekkel meséltetik vissza a sok altesti "poént"... ? Ennyire jó lenne az a gomba? :)

G.d.Magister 2007.09.16. 10:11:55

Huh, ez a poszt erős volt, gratula... :)

A tv2 tényleg nagy öngólkirály. Sikerült legutóbb a House-t is elszarniuk, ügyesen, pedig nagy mázlijuk volt, hogy ők vették meg. De a kezükben minden szarrá válik, ugye. (Még l. az agyonbeszélt, zsűritagok nyilvános faszverésébe torkolló Megasztárt).

benyoka · http://www.nepsportblog.hu 2007.09.16. 10:55:59

az igény formálja ilyenné a kínálatot, vagy fordítva? mindannyiunk érdekében remélem, hogy fordítva, mert ha nem, akkor kurva nagy szarban vagyunk...

Kékmacska 2007.09.16. 11:00:40

Csucsu,

de azért végignézted az egész műsort, ahogy látom! ;-)
Tudod, mit mondott Matula bácsi a Tüskevárban a kutyának, amikor a Holdat ugatta? "Ne nézd, ha idegesít!" :-))

Bambano 2007.09.16. 11:05:03

Benyóka: mindig a kínáló formálja az igényt.

Egyébként a blogbejegyzés 100-as.

globo 2007.09.16. 11:06:22

Teljesen igazad van, nekem is hasonló dolgok futottak át az agyamon tegnap este. Rendes család nem mesél a hülye gyerekük születésnapján gázos történeteket a családregényből a szomszédoknak, ezek meg... Nemhogy örülnének, hogy elefeljtettük már ezeket, erre idetolják az arcunkba, hogy hahó, nézzétek: ezt a szart is mi csináltuk!

Ami a legjobban idegesít a tv2-ben, az a mérhetetlen belterjessége. Tényleg mindenre a szétcsúszott, elhízott Claudia az alkalmas személy? Az mondjuk tuti, ha látja, hogy régen mennyivel vékonyabb volt mint manapság, hát nem hajtja nyugodt álomra a fejét.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.09.16. 11:14:45

Helló! Én csak azt nem értem, hogy miért egy ilyen rakás szart válogattak össze. Volt itt egy-két jó műsor is (kövezzetek meg: Dalnokok Ligája, ahol lehettek volna komolyabb előadók is, de az Uj Péter, Herczeg Zoli, Nagy Feró, Fekete Laci kvartett nagy volt), Totalcar, vagy a Megasztár is végül, de összességében a TV2 egy hatalmas vesztes. A Big Brother talán csak ebben az országban bukott meg (mert a VV lenyomta, etikátlan eszközeivel, ehhe), vagy a Sztárok a jégen, ami tipikus "tv2 mentalitásról" árulkodik. A Retek Klubon jól megy az a táncos műsor? Jó, akkor legyen nálunk is táncos műsor, de itt menjenek a jégre, az mekkora! és teljesen alulmaradt. Ha ilyen szart vágnak össze, akkor nincs értelme visszaemlékezni. Mert ha ilyen a best of, akkor milyen lehet a nagy átlag? persze én végignéztem így is, mert szerettem kínozni magam, hehe. Az egyik kedvenc számom is a Velvet Undergroundtól a Venus in Furs.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.09.16. 11:17:28

"Nemhogy örülnének, hogy elefeljtettük már ezeket, erre idetolják az arcunkba, hogy hahó, nézzétek: ezt a szart is mi csináltuk!"

erről van szó, testvéreim.

pormacska 2007.09.16. 11:32:17

Hat ez roppant sajnalatos, iszonyat, ami televiziozas meg szorakoztatas cimen omlik. Szerencsem, hogy egyre ritkabban nezek tevet.Jakupcseket meg nem tudom miert futtatjak, egyszeruen tenyerbemaszo, humora meg semmi. Az ACC reklamon nagyon jot rohogtem, a kritika meg sajnos teljesen jogos.

Minden vágyam a médiában szerepelni, de nem hívnak ezért irígy vagyok 2007.09.16. 11:55:24

Na most ha megnézi, ha nem nézi, a TV2, a múltja meg a szóban forgó műsora egyaránt az igénytelenség csimborasszója. Retekbolt detto.
Úgyhogy a hold elmegy az irreleváns picsába.
Nemdebár.

Kacsa! 2007.09.16. 11:57:54

Borzadály az egész. Néz még valaki tv-t?

gege 2007.09.16. 12:08:28

Szerbusz
Most olvastalak első alkalommal, de nagyon tetszett, így tovább. :)))))

Kékmacska 2007.09.16. 12:14:40

Szerintem a Tv2 egy fokkal igényesebb az Rtl-nél. Igen, le voltak ülve az utóbbi pár évben, de nagyon tetszenek az új dolgok, amit elkezdtek. Igenis érezhető a változás a Várdy színrelépése óta.
Vannak igényes (kereskedelmi, nem "népművelő" szemmel nézve) műsoraik, véleményformálóak. Pl: Napló (igenigen), A strucc (Novák Péter esélyegyenlőségije, nemtom, megy-e még), Totalcar, és a többi.
Jó úton mennek...

ui: kedvencek közé raktalak. :-)

dark future · http://www.andocsek.hu 2007.09.16. 12:18:34

Ne tévézzetek, wazze. Vagy ha mégis, akkor ne kereskedelmi szart nézzetek (hanem pl. tematikus csatornákat).

Van még más megoldandó probléma? :-)

Minden vágyam a médiában szerepelni, ezért ide írok, hátha felfedeznek 2007.09.16. 12:25:17

"Néz még valaki tv-t?"
Igen, Kékmacska.

dark future · http://www.andocsek.hu 2007.09.16. 12:25:39

RE: Kékmacska 2007.09.16. 12:14:40

A TV2-től vagy?

Minden vágyam a médiában szerepelni, ezért ide írok, hátha felfedeznek 2007.09.16. 12:29:06

"Néz még valaki tv-t?"

Hát Kékmacska. Ő már azt is tudja mi a véleménye, mert megnézte a Naplóban.

Kékmacska 2007.09.16. 12:37:33

:-))))
Dehogy! :-)) De médiaközelben dolgozom.

Re Dark Future: a tematikus csatorna is kereskedelmi... :-)

Kékmacska 2007.09.16. 12:41:39

Minden vágyam.. :
:-))))

sumo 2007.09.16. 12:43:58

"de nagyon tetszenek az új dolgok, amit elkezdtek. Igenis érezhető a változás a Várdy színrelépése óta."

Igen. Pl az idióta Havas kirúgása. Az határozottan tetszik:)

monty 2007.09.16. 12:44:43

"...az igény formálja ilyenné a kínálatot, vagy fordítva?" - erre már '70-ben megkaptuk a választ Monty Python repülő cirkuszában: az egyik szkeccs pont arról szólt, hogy ha a BBC beadja az M25-ös autópálya képét a forgalommal, akkor a nézők azt is ugyanúgy bámulják.

A következő jelenetben látjuk is, ahogy két vénasszony nézi a tévében az autópálya forgalmát, közben beszélgetnek:

- Dögunalom ez az M25-ös!
- Ja, ja. Bezzeg a múlt héten a swindoni terelőút!

Minden vágyam a médiában szerepelni, ezért ide írok, hátha felfedeznek 2007.09.16. 12:52:49

Kékmacska: Te vagy az ideális nő.

Mirko · http://standard.blog.hu 2007.09.16. 12:58:39

Nem védeni akarom Verebest, de örökké viseli a szemüvegét: valami fényérzékenységi problémája van. Volt is egy sztorija ezügyben, hogy neki még általános iskolában (~50-es évek) is engedélyezett volt a napszemüveg, amit kiválóan ki is használt az órákon való feltűnés nélküli alvásra.

Amúgy a poszt kiváló, örülök, hogy tegnap (sem) nem néztem tévét.

leon, a proli 2007.09.16. 13:02:42

csucsuka, ez egy remek írás, tényleg, egy észrevétel: [i]danse macabre[/i]

[Sven] 2007.09.16. 13:10:53

"Felüvöltök, és az egekbe kiáltok, könyörgöm, ekkora szar poént, mi jöhet még, Sas József?

Talált..." Ezen kurvajót röhögtem, mégha utólag is találtad ki...

Fecc 2007.09.16. 13:18:36

hát hogy nem a kereslet formálja a műsort az tuti. de már az elejétől fogva nem így van. kékmacska írta, hogy a napló igényes műsor. igen persze, értelmes... főleg sváby nagy agyával meg a hasonmása óriási műsorvezetői kvalitásaival, meg a szuper kérdéseivel, mint pl. ugye maga nagyon gazdag szeretne lenni, ugye? UGYE?

gemby 2007.09.16. 13:26:27

jó írás, a tv2 meg a tipikus sore loser.

remélem, jön a szerencsekerék is. vagy lemaradtam?..

Szarka Varro 2007.09.16. 13:29:01

Kékmacska.

A Napló az über bulvár manifesztálódása, Felkapunk valamilyen témát aztán elemezzük kb. egy óvodás szintjén. Hatásvadász bevágások, kijelentések aztán a nagy lapos semmi érdemleges információ, tartalom nulla.

Anno valamikor úgy indult a Magellán is mint tudományos ismeretterjesztő műsor. Na és mi lett belőle?

Az Aktív vagy mi a tököm kiterjesztése, minden adásban egy adag pina, mell vagy valamelyik "sztár" promózása.

De igazuk van minek ide tudomány vagy imeretterjesztés, az értelmesebb emberek úgysem nézik ezt a szennyet.

gravy_t 2007.09.16. 13:40:49

inkább az itt a nagy kérdés, hogy egy ilyen rakás nézhetetlen fos hogyan kaphatott koncessziót _megint_. merthogy a tv2 az kereskedelmi alapon működik, ne várjunk tőlük csodát, de legalább azoknak lehetne esze, akik elbírálják a csatornák pályázatait.

(persze tudom, hogy miért is hosszabbították meg nekik, ez csak afféle álnaiv kérdés volt)

nefürgyéle 2007.09.16. 13:52:20

Tegnap én is néztem, pont a citrom alatt kapcsolódtam be. Aki nem látta, nem tudja annyira átérezni csucsuka bejegyzését, mert az utolsó szóig igaz. Sasnál úgy éreztem, hogy nincs lejjebb, szerencsére ott abba is hagyták.
Bagiék dögunalmasak voltak, az Orbán-Gyurcsány már halálosan unalmas páros, viccet, tréfát már nehéz belőlük kisajtolni.
Jakupcsek katasztrófa, ezen nincs mit szépíteni. Nem tudom hogy csinálja, de a Mokkában még elviselhető itt azonban alulmúlta önmagát.
Lehet, hogy kérdéseket kéne jobban megfogalmazni?
Egy szó, mint 100 (milyen jó játék is volt az anno) a jövő hetit kihagyom, inkább elolvasom majd csucsuka beírását.

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.09.16. 14:25:12

A TV2 valójában egy kísérleti TV. Amerikai pszichológusok itt próbálják ki a fogolykínzó módszereket.
Sas József a mastermind az egész mögött. Megjátssza a hülyét, a humortalan humoristát miközben a kínzást mesterfokra emeli.

Sváby meg a magát okosnak hívő balfaszt játsza meg, de azt Jászai Mari-díjas módon. Az egész egy kísérlet amit az Area 51-ből finanszíroznak...
Túl szürreális ahhoz hogy igaz legyen.

WilsonStaff 2007.09.16. 14:29:39

Lehet hogy a TV2 arra a feelingre hajtott, mint amit a BP TV, ATV, stb. szombat esti szórakoztató műsorai nyújtanak ? Mikor csak nézed-nézed, nem hiszel a szemednek, és csak röhögni lehet, illetlenül, nyerítve, hogy ilyen nincs ?

rexter 2007.09.16. 14:39:01

ember te beteg vagy h kepes vayy egy ilyet vegignezni es irni is rola. raadasul gyengen.

Ibolya · http://hepiredepi.spaces.live.com 2007.09.16. 15:01:38

Mekkora szerencse,hogy ritkán nézek tévét.Mindig akad valaki, aki elmeséli,milyen szemét műsor ment már már megint.

darfour 2007.09.16. 15:04:18

Nagyon jó a poszt, halálra röhögtem magam.

hereb istvan · http://darfour 2007.09.16. 15:07:01

Nagyon jó a poszt.

cooper 2007.09.16. 15:13:00

Hadd idézzek egy klasszikusból, az ID4-ból: "ATOMOT NEKIK"

még jó hogy nincs szagos tv, áradna a szarszag a tv2-ből. Kösz a tudósítást!

jesszumpepi (törölt) 2007.09.16. 16:00:24

Pintér Dezső azt nyilatkozta pár éve,hogy a világ filmtermésének a javából válogatnak.
Ja,igen!Van annyi pénz,amennyiért korpás a haja.Broáf.

tutuka · http://kockagyar.hu 2007.09.16. 16:03:41

a sasjózsi tehet mindenről. én mondom.

Daveeee 2007.09.16. 16:24:37

Nem szidni kell, nem kell nézni! Én SOHA nem nézem a TV2-t, kivéve a Dr. House-t. De azt is csak azért, mert barátaim felhívták rá a figyelmet, hogy jó, és máshol nem adják. Az Elveszett szoba pedig már volt korábban a Viasat3-on.

Sajnos az a baj, hogy még az aranyból is szart csinálnak. Lelkiismeret nélkül megvágják a filmeket, egész jeleneteket tüntetnek el. Nem szabad nézni őket. Rettegnek is az új digitális világtól, amikor a kábeltévé nélküli százezrek is csatornák tucatjai közül választhatnak majd...De ez már csak pár év! :D)

Rewer · http://www.szopol.co.hu 2007.09.16. 17:04:03

Hát igen inkább a TV2öt kellett volna anno 1 éve szétvernie annak a csürhe bandának, nem az MTV székházat. Ekkora egy szart amit ezek müvelnek a Róna utcába, felháborító, h ezt nevezik szórakoztatásnak! Tegnap még az áram is elment 5 percre mert a TVnk már nem bírta ezt a xart... :DDD
Remélem a Pro7es német kollégák észbekapnak és aldaják ezt a csatit, azt mehet az egész bagázs isten hírével át Anettkához a BP TVhez, muhaha :DD
Istenem, h élnek ezek, és ők a sztár tv műsorvezetők? T. (pékalátszájú) Attila, J. (múmia)Gabriella?? Úristen ne nézzük már 1mást ennyire hülyének!!! Pff....

mirigy 2007.09.16. 17:36:40

Kevés jó műsoruk van ezek közül az egyik a Totalcar de azt is kinyírták és még a jó sorozataikat amik még nézésre alkalmasak pl4400 alkúrták éjfélre. A ripacsa embereikről meg inkább nem nyilatkoznék

kis_kiraly · http://kiskiraly.blog.hu 2007.09.16. 18:39:20

Hali!
Kicsit kemény hangvételű a poszt, de van benne igazság!

Valószínű nem ciki a Tv2-nek hogy, visszaemlékezésben sok olyan műsort idéz fel amelyeknek többsége nem bírt ki egy teljes évadot.:)
Valahogy az RTL klubon máshogy gondolkoznak.

Ja, valaki emlékszik még a Gesztiméterre...? :)))

N. Gyuri biztonságpolitikai szakértő 2007.09.16. 18:51:15

1.Ez a nem kell nézni duma a legnagyobb ostobaság. Felejtsétek már el.

2.A Totalcar kiváló produkció, de erről sem a TV2 tehet. (vaktyúk)

3.Aki TV-n néz sorozatokat, az sikeres ember nem lehet. Le kell tölteni bazmeg és eredeti hanggal 2(3) méteres képpel kitenni a vászonra és aszinni hogy moziban vagy. Ráadásul akkor amikor akarod, és egy szezonnal előbb, mint a (hogy is mondta az előbb valaki?) sore loserek.

4. The Job. Rescue Me. Earl. Dexter. unszóvájter

travis 2007.09.16. 18:56:48

A Sas-kabarék előadásain valszeg igen markáns formaldehid szag terjenghet. A Koltay-féle Horthy-film előadásán éreztem hasonlót, ahol egyedül én voltam 95 alatt.

Paranoid Android2 2007.09.16. 19:48:26

A Tv2 annyira gáz, hogy létének értelme, már semmi más, minthogy ilyen jókat lehet róla írni. A Demcsák is itt vezetett reggeli műsort. Néha azt álmodom, hogy mégegyszer végignézem az egyiket és olyankor sikítva ébredek.

hulyemagyar 2007.09.16. 20:08:30

Tetszett a stílus, és a véleményem is hasonló. Sok ilyet még!

Condy 2007.09.16. 20:36:51

Nem lehet, hogy ti vagytok a lúzerek? Ti, akik kapásból emlékeztek a tv2 összes mocskára? Ezek szerint láttátok mind, tehát ti vagytok a felelősek, hogy még működik. Nem igaz, hogy nincs más alternatíva, csak hogy beülök a tv elé és nézem, akármit adnak!

azta 2007.09.16. 21:05:56

valaki hozzáértő megtenné, hogy összeírja összesen hány SZTÁR szaladgál a két csatornán? már arra gondolok, hogy mindkét tévén mindig ugyanazok vannak... csak kiváncsiságból... mert teljesen az az érzésem, hogy ezek évről évre előre megbeszélik, ki-melyik-csatornán-hány-percet, aztán hogy most legyen az, hogy botrányt csinálsz, megvertek, pizzát szállítottál, félrekúrtál, de majd jövőre te leszel aki örökbe fogadott, pénzt adott, segített, boldog romantikus (Egek! ez a romantikus kifejezés...broáf) kapcsolatban, gyereket vársz. szóval hogy ki ez a húsz ember?


ui: WilsonStaff 2007.09.16. 14:29:39 áááá!!! végre egy nézőtárs! azt hittem ezeket csak mi nézzük a feleségemmel! ilyen őszintén egyszerű műsorok, és milyen eszelősen lehet rajtuk röhögni!!! mindenki nézze a bp tv-t vasárnap este!!!!

Kangörény 2007.09.16. 21:37:35

Csak a pontosság kedvéért a Totalcar tökéletes műsor volt, de idén nem lesz több ilyen, talán jövőre. (A Winkler szerint legalábbis.) Túl nézhető volt a tv2-nek.

Hendrick · http://megbolydult-hollandi.blogspot.com 2007.09.16. 22:13:13

Annyira szép volt ez a post, hogy versre ihletett. Amolyan tv2 minőségűre:

Kiforgatva a bölcs Avicennát:
megértettem e világ megannyi titkát
halál és élet kapuját bátran betörtem
De ki szereti Jakupcseket? Nem értem.

Ki rajong Szulákért? Ki issza a Mokkát?
Vakként halok meg és sötétben éltem...

RogerNyul 2007.09.16. 22:20:53

Ehh... :DDDD jó poszt! /fav

Prophet 2007.09.16. 23:57:35

Csak pár "tévedés", hogy a rosszal kezdjük: "az emancipált modern nővel (lásd Jakupcsek)"... csak nekem vannak/voltak más elképzeléseim a modernről és a nőről? Az emancipált szónak a TV2 is úgy jelentést adott. Ámen...

"Szulák Andrea távozásával keletkezett több fényévnyi fekete lyukat"... amíg ott volt, nem akkor volt ott orbitális feketelyuk?

A TV2 hasonló, mint a fröcsöntött kínai gagyi. Mindenféle valószínütlen színet kombinálnak bele, inkompetens gyári munkások sebtében összerakják, adnak hozzzá valami nyelvileg elborzasztó magyarázatot, aztán utánnadobják a fogyasztónak. A csóró meg megveszi, mert ez az olcsó, igénytelen szórakozás manifesztálódása. Ha téved, nem veszít vele. Sírni tudnék, de akkor éjjel nappal...

Nem kell nézni, na, akkor éhenhalnak.

Bush is the Devil.

Linda0123 2007.09.17. 11:48:02

Csucsu, jogos a kritika!

Az egyetlen jó dolog a tv2-n Frei Tamás!

F. Alexander 2007.09.17. 14:23:47

Maximálisan egyetértek Csucsuka gondolataival, mégis azért némi igazság lehet abban, hogy igénytelen pöcs, illetve pina a népesség nagy része.
Merthogy ezek a kanálisok kőkeményen nézettséget mérnek. Ezért van az, hogy a nagy kupac ürüléken kívül a nézhető filmeket-műsorokat éjszakai sávba teszik. Jó múltkorában felriadtam egy - fél kettő körül, nyomkodtam a ládát és a csigán a Szelíd motorosok ment.
A picsába!
Nem lehet mindenki éccakai portás, vagy alvászavaros munkanélküli...

Medzsik 2007.09.18. 02:16:04

Nemtom én citromon jókat röhögtem:D
Kimondottan hiányzik...
amugy meg,ezért nem nézek TV t :D
Filmezésre ott a gépem,hírforrásnak index.hu

Kékmacska 2007.09.18. 22:44:48

RE Szarka Varro 2007.09.16. 13:29:01

A Struccot nem is láttad, mi? Pl. Amúgy a Naplót úgy értem véleményformálónak, hogy azért pár ember összegyűlt a szemétszedéseken, na meg ugye Karai Pistike (aki ezen poénkodni mer, az nagyon féreg!).. Ezek jó célok, és ők mozgatták meg az aktívkodókat. A bulvárműsorok tényleg nem érdekelnek. Sokat csökkent a tömegtájokoztatás színvonala amúgy is, iszonyatos nagy igény van a bulvármédiára. Sajnos.

Igen, vannak alja műsorok is a TV2-n, ami mindenhol máshol is, de én most sok reményt fűzök hozzájuk.

RE: Minden vágyam a médiában szerepelni, ezért ide írok, hátha felfedeznek 2007.09.16. 12:52:49

Imádlak! :-))))

Kékmacska 2007.09.18. 22:49:07

Prophet 2007.09.16. 23:57:35

Nagyon jó lenne egy olyan médiaegyéniség ide, mint pl Oprah Winfrey... Várom a megjelenését. Férfiban a Hajós erre talán jó lett volna, de talán már máshova specializálta magát. A Friderikusz is jól indult a legelején.
Kellene egy ilyesmi, akár férfi, akár nő...

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.09.19. 03:57:59

Frei Tamás, hehe, hát persze:)

nem hiszik el, hihi, tényleg nem hiszik el, de Kambodzsában... stb.

az a vasárnapi Képírók sorozat, mondom, az jó

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.09.20. 13:24:34

meg vasárnap a Knight Rider, azért.
Észrevettétek, hogy David Hasselhoff minden részben elmondatja az aktuális jó nővel legalább egyszer azt, hogy "Májköl, maga milyen jóképű", vagy hogy "maga milyen szexi"? he, úgy látszik nincs annyi pia kokó, hogy helyrejöjjön az önbizalma, még ilyeneket és mondat magának, ejj, ejj.
süti beállítások módosítása