DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Kinek a keresztje

2007. július 29. - csunderlik.péter

Kommunizmus van itt, meg biztos a judeobolsevikok.

Pedig nem, egyszerűen csak hülyék, mint a segg. A Nemzetközi Labdarúgó -szövetség (FIFA) ugyanis a héten hozott egy párthatározatot, miszerint a focisták ezentúl nem írhatnak semmit a mez alatti pólóra, mert a mezfelhúzós gólörömöknél mutogatott üzenetek másokat sérthetnek. A tiltás hatványozottan érvényes a vallásos szentenciákra. Mert az állítólag különösen nagy bunkóság.

Igen, mert tegyük fel, hogy a pályán, vagy a tévé előtt vannak fundamentalista muzulmánok is, és a keresztény üzenet az olyan, mintha szarba se vennénk őket, mert ők Allahban hisznek. És megsértjük azokat. A kólásüveget istenítő négerekről nem is beszélve. Igen, például ott a francia válogatott is.

Basszus, azért az ilyen brazil „Isten szeret téged” felirat mégse olyan, mintha valaki azt írná föl a mez alá, hogy irtsuk ki a buzikat, meg legyen atombombája a Vatikánnak, és basszuk bele az arabok arcába. Jó, azt még elfogadom, hogy talán nem a legkorrektebb az anyád hátán basztam meg a húgod, és aztán gólörömnél azt mutogatni két turházás közt, ami az orromat is tisztíccsa.

Meghülyültek az urak.

Akkor az RTL Klubon is tiltsák be azt a gyík Üzenetet, meg a kisebbségi műsorokat is a királyi tévén. Mert azért az mégse járja, hogy a magyar tévében horvátul beszélnek, amikor Jellasics, ugye. Meg a románok. Már a puszta létük is sért engem, baszod. Mert magyar vagyok.

Sőt, utálok mindenkit, aki magasabb nálam.

Vigyázat, az egész világ kurva sértő!

Pedig erről szól az élet. Jó lenne, ha a kedvemért mindenki rogyasztva járna, hát még ma levelet írok a Fifának. Vagy az ombudsmannak.

Ha 2002-ben bement volna a legendás ollózásom, akkor nekem is az lett volna az első reakcióm, hogy fölpattanok, és ha lett volna, akkor kettérúgom a szögletzászlót, aztán szurkoló lányok és teleobjektív híján Béla bá’ arcába üvöltöm, hogy „isten vagyok, basszátok meg! Szopjatok keresztbe!”

Ez így van rendjén.

Hadd sértsek meg akárkit, ha már akkora árja vagyok, hogy berúgtam azt a kurva gólt.

Aztán persze keresztet vetnék. Isten segedelmével. Mint egy Romárió.

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr37127672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Herr András 2007.07.29. 22:57:35

ez most szar volt...

Redmaster · redmatyi.blog.hu 2007.07.29. 23:30:31

Kolléga nekem teszik amit írtál csak az a baj hogy rossz csatorán néztél. Tv2 napló: Százmilliós kártérítést követel a brutális tanárgyilkosság egyik gyanúsítottja az államtól.
Szerintem ez egy kicsit idegesítőbb mint az hogy a focista mit ír a pólójára abban az esetben ha tud írni. És különbenis minek szólnak bele mit ír oda amikor elvileg - hangsúlyozom elvileg - szólásszabadság van.
Mondjuk te lehet nem írhatsz erről ha valaha újságíró akarsz lenni.
Na béke

arvisura · http://turoczi.blog.hu 2007.07.30. 19:04:03

Kixcsit nyers a stílus, de lényegretörő. A szar fociból nálunk is jól meg lehet élni, pedig kamcsatkán a rozmárok megvernék a fiúkat. POénzmosoda. Üres lelátók ellenére milliókat keresnek az "aranylábu gyerekek". A klubok támogatói kifehérítik amit lehet. Nyakukon az MLSZ - a pénzfejők.
Na a FIFA egy kicsivel komolyabb, de az is maffiagyanus. Ami az alsó mezre írható? Szerintem mi a fenének írna oda bármit? Egy menő focista tízezerszer annyit kap egy rostoslé reklámért.
Redmasternek: a tanárgyilkosságról >turoczi.blog.hu

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.06.19. 13:35:11

"A Nemzetközi Labdarúgó -szövetség (FIFA) ugyanis a héten hozott egy párthatározatot, miszerint a focisták ezentúl nem írhatnak semmit a mez alatti pólóra, mert a mezfelhúzós gólörömöknél mutogatott üzenetek másokat sérthetnek. A tiltás hatványozottan érvényes a vallásos szentenciákra. Mert az állítólag különösen nagy bunkóság."

vannak ezzel apró problémák.

1. a rendelkezés nem két napos.

2. a rendelkezés MINDENFÉLE "display"-t tilt. mindenfélét. üzletit, személyeset, mindenfélét. ebből a vallásosat külön kiemelni: demagógia.
süti beállítások módosítása