DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Tökéletes bűntény lehet-é?

2007. május 05. - csunderlik.péter

Csütörtök este a Fábry-showban fellépett a magyar stand up comedy legújabb csillaga, valami ifjú tehetség, aki velem együtt csak úgy két és fél millió tévénézőt fakaszthatott sírásra. Talán még a kősziklák is vizet okádtak utána, és az, hogy a legutolsó ikon is vért könnyezett, már igazán bagatell. Ez volt ám a mózesi teljesítmény. A srác katasztrófa volt. A stand up comedy szerintem alapjáraton idegesítő (jó, egyszemélyes színházként néha én is végeláthatatlan sztorizgatásba kezdek, de mivel akkor én már többnyire annyira részeg vagyok, hogy állni is alig tudok, legkevésbé sem nevezném ilyen stand up faszomságnak). Csak néhány alkimista tud ebből a szarból aranyat csinálni, de hirtelen Alvy Singer az egyetlen, aki ezen varázslók közül eszembe jut. Vagy még a Kövér Laci. De ilyen harcsa-fésszel könnyű kacagtatni.

Ennek a srácnak (Komédiás? Művész? Garabonciás?) azonban se humora, se bajsza nem volt. Híján volt minden tehetségnek, ezen kívül bántóan amatőr volt, még a névelőkbe is belebakizott.  Ne tévesszen meg minket, hogy minden mondat végén rázendítettek a fúvósok, a kacagó Luanda meg végképp nem alapvető vonatkoztatási pont. Fábry is csak kényszeredetten mosolygott, én kérek elnézést, hát kérem ez nagyon szar. AMATŐR. Ez a kulcsszó. Ez a tízmillió amatőr országa. Teljes kilátástalanság. Már a szerencsétlen Kokó is régen visszavonult.

Amatőrizmus és kilátástalanság. Óh igen. Betűzzük. És a tegnapi túszdrámát is ez jellemezte. Egy kilátástalan helyzetbe került negyvenéves solymári faszi túszokat ejtett, és ötmillió forintot követelt. Ötmillió forintot! Kérem, 2007 van, hol van már a kétszáz pengő fix, seggünkben a Gyurcsány-csomag. Az Austin Powers jut eszembe, meg a hibernálásból felébredt Doktor Genya és az ő követelése. Ötmillió forint? Miért nem inkább pengő? Talán benzinre se elég Hegyeshalomig, nemhogy autóra. Ezt a pancsert. Csak semmi cicó.

Persze akkor ezt még nem tudtam, és ezt hittem ez valami komoly dolog lesz, valami Sok pénznél jobb a több, hogy az is mekkora film. Mikor bemondták a híradóban, át is szóltam a többieknek, hogy jöjjenek már, balhé van, túszejtés. Jöttek is. Tálos, aki a Rendőrtisztire jár, rögtön felizgult. „Lelövik majd, mint egy kutyát.” „Jönnek a kommandósok, és lelövik, mint egy kutyát.” És dörzsölte a tenyerét, hogy csak izzott. Persze Tálos Andrisról tudni kell, hogy amikor ősszel ezek a permanens zavargások voltak, és a tévé mutatta a tüntetőket, forradalmárokat, zavargókat, no, ő akkor is csak ült, és a térdét csapkodta, hogy „Szét kell verni őket!” „Kartácsot nekik!” és félpercenként megint, hogy „Kartácsot nekik!” Hát mit tesz a ferences nevelés. És a mi Bandinknak igaza lett. A túszejtőt lelőtték, mint egy kutyát. Úgy látszik, ez a mai Magyarország még egy tökös túszejtőt sem tud magából kitermelni, csak ilyen dilettánsokat. Mindent áthat az amatőrizmus.

És ekkor agyalni kezdtem. Hogyan lehetne megcsinálni egy tökéletes bűntényt. És itt nem arra gondolok, hogy reklámszatyorral a fejemen leütök egy nyugdíjast, és aztán nem kapnak el. Nem, hanem bankrablást, túszejtést, igazi követelést, piros helikopterrel, automata-váltós nyugati autóval (URH-t is bele!), és úgy százmillióval legalább. Úgy, hogy ne kapjanak el. És mindentől függetlenül a következőkre jutottam, gonosz tervemet az éjszaka és a pokol szülte meg, meg az a nagyon nagy atomvadász. Egy tökéletes bűntény, mely előtt fejet hajt Hercule Poirot is, meg a Doszpot Péter.

 

Három ember kell hozzá legalább. Igazi pisztolyokkal, nem ilyen cipőboksszal festett szappanból faragott szarokkal, melyek szétfolynak a májusi esőben. Az első kettő valami maszkban (kérem, a harisnya komolytalan!) túszokat ejt a bankban, és követeli azt a nagyon sok mindent, százmilliót, piros Audit, ilyeneket. Ezt úgyis rövid úton körbezárják. A menekülés elvileg esélytelen. De.

Ott van a harmadik túszejtő. Aki valahol az országban – bárhol - ad hoc túszul ejt egy családot, valami nagyhatalmú valakiket, a lényeg, hogy internet-közelben legyen. Mert aztán bejelentkezik a BRFK-hoz, és webkamerán át mutatja, hogy mindjárt szétlövi az egész családot, ha a bankrabló cinkostársa követelését nem teljesítik, és nem engedik meglépni.

Mivel a rendőrök nem tudják, hogy hol ejtették túszul a családot, ezért azt a túszejtőt nem tudják embargó alá venni, nem is neki kell adni a pénzt, hanem az első kettőnek, akiket engedni kell a bankból meglépni, különben a harmadik a webkamera előtt egyenként lelövi a család tagjait, kezdve a családfővel meg a kutyával, és még az akváriumból is kihúzza a dugót. Kénytelenek teljesíteni a bankos túszejtők követelését, és futni hagyni őket. Persze sok túszt kell ejteni, mert egyet-egyet legalább ki kell végezni a bankban és a webkamera előtt is, hogy mindenki lássa: komoly emberek vagyunk, nem ilyen amatőr stand up komédisták, idétlen garabonciások, jokulátorok, pancserok. Amikor futni hagyták az álarcos bankos túszejtőket (akik természetesen magukkal visznek egy túszt, akit persze aztán elengednek), és már teljesen biztonságban vannak a pénzzel, meg miegymással (talán irány Mexikó), és el is ásták a véres aranyat, midőn kuvikhang szólt a berken át, nos, akkor a webkamerás is elengedheti a családot, vagy csak egyszerűen leléphet a picsába. Szóval az egész bűntényben a webkamera a kulcs.

Ha el lehetne érni, hogy ne tudják lenyomozni, honnan jön az a webkamerás kép (biztos lehet ilyet, a filmekben is mindig meg tudják akadályozni a telefon lenyomozását valami frankó kütyüvel!), akkor ez a túszejtős zsarolás kivédhetetlen lenne. Mert szinkron-túszejtés kell ide, nem reklámszatyor. Ha élne, talán még a szétfüvezett agyú Andreas Baader is abbahagyná a szép Gudrun dugását, és csak lesne.

Érthető? Remélem igen. Bölcsész vagyok, történész-levéltáros, meg önjelölt firkász, szóval elnézést, de nincs meg a fogalmi készletem egy ilyen bűntényhez.

Mit szóltok? Szerintem fasza, inspiratív volt a vadász, a többiek is csettintettek, Csucsu bazdmeg, hát te csak megjátszod a hülyét. Naná.

Csak egy kulcskérdés van:

HOGYAN LEHET MEGAKADÁLYOZNI, HOGY LENYOMOZZÁK A NETEN ÁT A WEBKAMERÁS TÚSZEJTŐT?

Nagybetűvel írtam, mert százmillió áll vagy bukik rajta, meg a túszejtők élete.

Informatikusok, szakemberek (Technikusok!), várom a jelentkezéseteket, írjátok meg már nekem, milyen cucc kell a lenyomozás zavarásához.

Amúgy meg Hercule Poirot bekaphatja, vagy inkább a Miss Marple. Egy lángész vagyok, egy géniusz. Talán mégse csak amatőrökből áll az országunk. És a százmilliós váltságdíjból legalább kétmilliót odaadnék a Fábryban fellépő szupertehetségnek, hogy köszönjük, tessék, csak vonulj vissza. Hogy ne csak nőkre és piára költsem majd a százmillió rám eső részét. De jó is lesz. De milyen jó. Meg azért búcsúcédulákat is veszek, hadd bocsásson meg az Anyaszentegyház, hisz egy túszt mindenképp meg kell ölni, hogy komolyan vegyenek. De erről szól az élet. Ez kérem az evolúció. Az amatőrök kihalnak.

A tökéletes bűntény

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr8271322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KB 2007.05.05. 21:05:47

Hát...most így pár nappal, büntetőjog államvizsga előtt és némi ügyészségi gyakorlattal a hátam mögött...meg ne próbáld a gyakorlatban megcsinálni :-)) webkamerát pár percen belül bemérik, mint a telefont, sőt mégjobban, és az előre kiterveltség meg a bűnszervezet stb miatt olyan halmazati büntetést kaptok, hogy életfogytig Sátoraljaúlyhelyen rohadsz fegyházban..ahol még fürdeni sem fürödhetsz minden nap :-))nemhogy blogot írni:-)

KB 2007.05.05. 21:23:05

És, amit az előbb elfeljtettem: létezik egy ám egy Ügyészségi Nyomozóhivatal is, amely HIVATALBÓL is indíthat eljárást...ha gondolja.
Ne kívánja senki hogy ők beszélgessenek vele, féligátlátszó tükörrel felszerelt szobácskában, hallottam már, hogy csinálják...enyhe inkvizíció :-)

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.05.07. 12:41:37

Kell lennie megoldásnak. A szinkron túszejtés a lényeg, és úgy, hogy a másikat ne lehessen körbezárni, mégis hiteles legyen (ezért kéne az élőkép). Kell lennie megoldásnak. Persze ez csak játék, nagyon ki kéne borulnom ahhoz, hogy túszokat ejtsek, meg asszem nem tudnék ártatlanokat megölni. Ahhoz túl humánus vagyok.

r2d2 2007.05.14. 15:49:26

Hülye vagy.

Intelligens és még művelt is (a jelek szerint). Csak fel kell még nőnöd az élethez, hátra hagynod ezt az "altervagyok", sehová sem vezető életmódot, megtanulnod leírni helyesen a "bazdmeg" és a "had" szót (mint "hadd"), és egy már-már tökéletes ember leszel.

Ne add fel.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.05.15. 10:23:26

Köszönöm a konstruktív pittyegést R kettes. A (poszt)pubertás bazdmegokat (a kedvedért "baszd meg")szerintem majd úgyis kinövöm. A "had(d)"-ot gyakran elírom, hiába, az alantas felettes-énem nem egy Grétsy László, de asszem nem kellett volna tavaly nyáron meginni, azt a brutálisan ipari nagy adag meggy-aperitifet. Másnap még azt se tudtam, hogy a Berija az Lavrentyij, pedig ezt hivatalból mindig tudom. A "nagyon alter vagyok" dologhoz annyit, h az már annyira mainstream, h megkerülhetetlen, noha nem tudatosan választom ezt, egyszerűen így jönnek ki belőlem a baromságok. de kösz Cs

Dia 2007.05.20. 09:31:08

Csucsuka csak azt hagytad ki, hogy a rúszulejtett családot először jól titokban elhurcolod egy olyan helyre, ahol a maximális fényforrás pont annyira elég, hogy a web-camon látszódjék vmi.. Semmi képp se barlang legyen, mert az okos tudósnyomozók értenek ám hozzá, hogy milyen cseppkő holleledzik. Ja vaslom a totál határ leépítés után ausztriát vagy szlovéniát, onnan aztán majd lehet dobbantani

Dr. Stein (törölt) 2007.05.20. 09:45:07

A "had" az angolul "have" múlt időben, bizonyára erre gondolt a szerző.
Tóta W. és Kiricsizoltán ajánlása szerint a szövegben - a teljesen felesleges - "ilyen, így" kötőszavak helyett a sokkal magyarosabb "bazd meg" kifejezést érdems használni.

Vallásos közírók esetleg még alkalmazhatják a "kurva Isten bassza meg" fordulatot is.

Hendrick 2007.07.02. 00:10:43

Biztos nem illik ilyen régi cuccot kommentálni, de Mr. Csucsu, Ön egy amatőr.
Nem kell itt semmiféle túszejtés, webkamera...
Be kell kerülni a kormmánypártba, oszt jó napot!
(Nem O. V-től idézek, ő tőlem)Onnantól kezdve annyi bűncselekményt követhetsz el amennyi jólesik, csak nehogy legalizáld utólag őket mert akkor már nem bűncselekmények.

Lődörgő Hollandi 2007.12.26. 23:42:32

Szerintem megoldható lenne, csak nem biztos, hogy web kamerával. Pl az email majdnem annyira jó, lehetne küldeni videókat, különböző címekről.

Pl. egy negyedik rabló utazhatna egyik internet kávézóból a másikba és küldhene óránként más hotmail címről videó felvételeket amiket a túszejtők tesznek fel valahova, ahonnan ő letölti és továbbküldi...

(Persze ez mind marhaság én inkább autópályát építenék negyven alagúttal meg viadukttal sík terepen! Esetleg eladnék pár köztartozásos céget Kaya Ibrahim-nak...)

Twodotzero · http://webkettopontnulla.blog.hu/ 2007.12.27. 00:07:22

Uraim, nem óhajtok bűnsegédni, de a botnet a megoldás. Zombigépek láncán végiggörgetni a webcam csomagot, lehetőleg belekeverve kínai, orosz meg hasonló egzotikus országok zombijait.

Szinte biztosan lenyomozhatatlan, legalábbis egy ilyen IRL feladat ideje alatt.
Amire még ügyelnék: A végén úgyis meglesz az eredeti gép és webcam, itt pl a MAC address, a login név, talán az oprendszer serialja, a más alkalommal használt cookiek növelhetik a kockázatot.

Botnetet nem tudom, hogy hol lehet venni....

Tomi 2007.12.27. 00:19:08

Kell egy zombigép(ami feltört, távolról irányítható) azon keresztül küldöd a kamera videóstream-jét. Ezt a gépet fogják megtalálni, nem téged. Amíg rájönnek, ki a valódi forrás, addig már lényegtelen lesz.

Ügyesebbek, komolyabbak játszhatják X db ilyen láncszemmel.

Hivatalos nevén ez a \'proxy\'-zás.

Remélem segítettem ;)

Tomi 2007.12.27. 00:23:14

Látom közben Twodotzero is hasonlót javasolt.

Még annyit tennék hozzá, hogy azért megoldható h törlödjön egy-két belső láncszemről minden napló fájl (időzített napló törlés, adat felülírás 0-kal).

És hát ugye csak ha egy láncszemet nem tudnak beilleszteni, akkor már ugrott a visszakeresés... :)

bemerni? 2007.12.27. 00:33:00

KB - "webkamerát pár percen belül bemérik, mint a telefont, sőt mégjobban" - mit mersz be rajta te szerencsetlen? imadom amikor valaki kurvara megmondja a frankot ugy, hogy fingja sincs az egeszrol. az ugyesznek mi a faszom koze van a webcamerahoz meg telefonhoz (neszoljonbele)? meg lehet oldani minimalis szamitastechinikai ismeretekkel is...

teknikus 2007.12.27. 00:42:29

Hát az hogy a webkamáradat ne tudják honnan jön hasnzáljál proxy-t (www.xroxy.com/proxylist.htm) / tor hálozatot (www.torproject.org/), de az a legfrankobb ha prox mögül mész fel a tor hálozatra. Akkor aztán láthatják hogy kanadábol meg japánbol jön a jel. Uh baszhatják. De ha már ilyen webkamárs cuccosnál tartunk akkor az egész párhuzamos tuszejtésnek nem is kell valosnak lennie lehet egy családi mozi is :D
Ugyhogy csak 2 ember kell meg egy jo szerver :D

szabolcske t. mihály 2007.12.27. 01:03:01

csak azt a lehetőséget nem számoltad bele, hogy a banki túszeejtőket továbbra is lelövik, az emilen érkező szimultán túszdrámáról szóló üzenetet pedig technikai készség-hiány következtében nem olvassák el, vagy nem tudják megnyitni a csatolt fájlt...

Nekroteka 2007.12.27. 01:36:01

Van itt egy-két apróság amivel nem igazán számoltál.

Nézzük a banki túszejtőket: valószínűleg kell egy kocsi amivel odajutnak. Ha mindez napközben történik, akkor valaki biztosan látja majd a kocsit akárhol is áll meg, ez alapján nem lesz nehéz beazonosítani a rablókat.
Valamint ott van még az hogy még ha maszk is van rajtuk, testalkat/hang alapján is lehet szűkíteni a lehetséges gyanúsítottak számát, ha pedig valakit tényleg meg kell ölni, a fegyver típusa ki fog derülni a kilőtt golyóból.

A másik túszejtőnek vagy az otthonában kell a túszokat fogva tartani, de ez nem jó megoldás mert 2 perc alatt ki lehet deríteni, hol lakik xy, körbezárják a házat, onnan pedig nem sok út vezet kifelé, túszok ide vagy oda.
Abban az esetben, ha elrabolja őket a túszejtő egy másik helyszínre, az valószínűleg nem a puszta közepén lesz, ergo ki kell bérelni egy helyet vagy egy ismerősét használni, szintén lenyomozható. És persze ehhez is kell egy autó...

Így hirtelen ezek jutottak eszembe.

LOLZ 2007.12.27. 01:48:57

Azta mennyi hülye van itt!!:DDD

Azt áruljátok már el nekem, ha úgy is követelés van, mi szükség a bankrablásra?:D
Anélkül is lehet webcammel ismeretlen helyről fenyegetőzni és követelni.

() 2007.12.27. 01:59:03

Uraim, proxy-ügyben van itt egy kis tévedés. Az eredeti ötletelés streaming videoról szólt, webkameráról. Ha megfeszülsz sem tudsz ilyet egy menetben proxy-serveren keresztül futtatni, mert annak ugye épp ellenkező a kapcsolati iránya. A streaming azt tételezi ugyanis fel, hogy a kliens - esetünkben a tehát néző - az, aki felcsatlakozik egy serverre, és onnan folyamatosan letöltve veszi az "adást". Azaz valahol kell lennie egy gépnek, amely serverként működik. Ha ilyened nincs, a proxy semmit sem segít.

Server valóban lehet egy feltört gép, pl. egy botnet egy eleme. Eddig jó. Csakhogy nem olyan könnyű botnetet bérelni - rövid körkérdés, közületek hányan tudnák ezt egy hét alatt megoldani? Én már legalább egyszer belebotlottam egy köcsög oroszba, akivel ICQ-n keresztül lehetett volna kapcsolatba lépni, és egy többezres botnetet bérelni asszem kb. napi 200 dollárért. Ezek a botnetek azonban specializáltak, mégpedig a DDoS támadás különböző fajtáira, tehát nem csak úgy van hogy bérelek Szergejtől egy botnetet, és átfuttatom rajta a streaming videót. Lófaszt. Szergej összehorgolt trójaija túlterheléses támadást tud, streaming videót nem tud, meg egyénként is, olyan hogy distributed streaming video nem is igazán létezik, legfeljebb ötletelés szinten, gyakorlati haszna jelenleg nulla, a rendőrség így használni (nézni) sem tudná.

Botnet tehát kilőve, hacsak nem vagy hackelésben kimondottan járatos, mert akkor megírhatod a magad trójaiját, aztán a terjesztő progikat és a kamu website-okat hogy elterjeszd és felépítsd a saját botnetedet. Ez azért eléggé illuzórikusan hangzik.

Van járhatóbb út. Tessék google-ben keresni a "bulletproof hosting" kifejezésre (pl. en.wikipedia.org/wiki/Bulletproof_hosting). Egy ilyen szolgáltatót kell találni, lehet orosz, kínia (ilyenből rengeteg van, de nem árt kínaiul tudni), de elvben bármilyen megfelel, úgyis mind kívül lesz a nyugati világon. A szolgáltatónak Western Unionnal fizetsz, itt megoldható a névtelenség (nem egyszerűen, de itt nem részletezem). Tehát ha égig bűzlik a szar, bekapcsolják az Interpolt meg akit akarnak, és tökön ragadják az észak koreiai hosteredet (csak képletesen, ilyen természetesen nincs), az sem tudja elárulni senkinek a nevedet, mert ő sem tudja. Ha eddig megvan, akkor most már van egy saját root vagy virtual root servered. Ez lesz tehát a streaming video server, amiről a rendőrség nézi majd az adást. Itt jön csak be a proxy, a webkamerás feltöltést ugyanis mindenképp proxy serveren keresztül kellene végezni, ugyanis a konkrét szolgáltatói hálózati topológia függvényében elvben akkor is logolhatják a feltöltő streamer IP-jét, ha a saját bulletproof hosting servereden a logolást gondosan kikapcsoltad. Nem is olyan egyszerű, ugye?

Még egy megjegyzés. Ha egyszer névtelenül akartok ügyködni, akkor eszetekbe ne jusson a Lődörgő Hollandi tanácsát megfogadni: "egy negyedik rabló utazhatna egyik internet kávézóból a másikba és küldhene óránként más hotmail címről videó felvételeket". Hiába lehet adott esetben névtelenül használni egy ilyen kávézóban egy gépet, fizikailag nem bírsz láthatatlan lenni. Adhatnak rólad a tanúk személyleírást, sőt, lehet a boltban vagy az utcán ipari- ill. megfigyelőkamera, hagyhatsz a gépen vagy a környékén ujjlenyomatot, DNS-mintát (pl. hajszál), stb. Ha meg kávézóból kávézóba jársz, annál rosszabb.

A vázolt bűnténynek van azért még jópár gyenge pontja. Pl. lehet hogy elengedik a túszejtő csapatot a kért kocsival, de abban lehet jeladó, meg amúgy is követnék minden lehetséges módon. Nem is beszélve LOLZ felvetéséről. :D

Kyanzes 2007.12.27. 05:57:43

Tulajdonképpen a \\\"netes bandatag\\\" minek ejt túszul bárkit is? Úgysem tudnák a zsernyákok, hogy valódi túszok, haverok, vagy lóvá tett statiszták (felbérelsz valakit) :D

Másrészt szerintem pofán lőnék a rendőrök a két rabeszt a bankban. Miért? Azért, mert ez egy volt szocialista ország, erős szovjet hatással. Mert itt ilyenek a hatóságok. Kurva nagy bürokrácia és \\\"odacsapok geci\\\" attitűd. Nézd meg, a ruszkik inkább hagyták elpusztulni a gyerekeiket Beszlánban, csak hogy ne kelljen engedni a túszejtőknek (334 civil, 186 gyerek). A moszkvai színházi túszejtésnél inkább hagyták, hogy elpusztuljon a gáztól egy rakás (129) túsz, csak ne kelljen engedni. Ez a keleti/volt szovjet/Sztálint idéző/GuLAG kompatibilis/elvtársi hozzáálás. Még Jaruzelski is elismerően csettintene a nyelvével, és titokban megérintené magát a pad alatt a kisujjával.

Nebameg 2007.12.27. 08:32:34

Nem, rosszul gondolod Kyanzes. Addig tárgyalnak, amíg van esély arra, h mindenki megmenekül élve. Amint lelőttek egy túszt, onnan nem törekednek megegyezésre, csak a B tervre koncentrálnak (kinyírni az összes túszejtő gecit), bárhol a világon. Az oroszok azért csinálták így, mert így kellett csinálni, ráadásul náluk hagyományosan drága az élet.

Cselo 2007.12.27. 08:54:57

Rossz ötlet az egész! Nem elegáns, mert erőszakon alapul. Szerintem az a tökéletes bűntény, ami mellőz minden erőszakot, csak a fifikára, szakértelemre, nagy ötletre alapoz. De egyébként is egy nagy bankár, bizonyos Rotschild megmondta, hogyan lehet sok pénzt keresni: bankot kell rabolni, vagy bankot kell alapítani. Szerintem az utóbbi sokkal kifinomultabb. És ezzel elmondtam a véleményem a bankokról is!

Cselo 2007.12.27. 08:57:33

Ja! És ha kitalálom, hogy miként lehet egy tökéletes bűntényt végrehajtani, hülye lennék nektek elárulni! :-))))

Gondolkodo 2007.12.27. 10:41:50

Csucsu! te kéred számon a lúzerséget másokon, mikor te vagy mindegyik közt a legnagyobb lúzer???
Tökéletes bűntény??? EZ????

Először is:
megírod a blogodba, ahová már számtalan bejegyzést írtál, nyilván otthonról vagy a munkahelyedről. Ha megcsinálod, egyből beugrik valakinek, hogy erről már olvasott, és még arra sem lesz időd, hogy bezárd a video küldő ablakot, már valamelyik sötét zárkában lesz a fejed egy kopasz kigyúrt vallató bakancsának sarka alatt, és sirva üvöltöd a szánalmas bankrabló haverjaid neveit teljes önéletrajzzal és vércsoporttal kiegészítve.

Másodszor:
Ha egy másik idióta olvassa ezt a szupi kis ötleted, és hozzád hasonlóan nem tud gondolkodni, még a végén megcsinálja. Azon túl, hogy néhány ember meghal (vagy túszok, vagy a túszejtő), még te is jól megszívod: lásd első megjegyzés második fele a kigyúrt vallatóról.

Harmadszor:
Csatlakozom Cselo-hoz: tökéletes bűntényról akkor beszélnék, ha az nem erőszakon alapul. Ennyi erővel végig mehetsz az utcádban egy csukjával a fejeden, pofánvered a szomszédokat, elveszed a pénzüket, amiből elutazol Zimbabvébe, ott úgysem találnak meg. Ezt azért nem nevezném tökéletesnek...

Végkövetkeztetés:
1. GONDOLKODJ!!!
2. Imádkozz, hogy ne valósítsa meg senki az ostoba terved! Inkább írj a levéltározás szakmai fortélyairól, vagy bármi másról, amihez értesz!

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.12.27. 11:23:12

Hahaha, ez kész, alig hiszem el. Májusban megírok valamit poénból, mikor még a tojáshéj ott van a blogom seggén, és az december végén kikerül az Index címlapra. Sok lett itt a komment hirtelen, ejj, míg megcsócsálom ezeket... Csak az utolsóhoz! A tervem nem ostoba, sőt, muhahaha, muhaha, és kacagaok, csak kacagok, ahogy az őrült tudósok szoktak. :))

süti beállítások módosítása