DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Wagner-vásárt tartottunk: A zsidók szégyenéről beszélgettünk Puzsérékkal

2014. december 09. - csunderlik.péter

a_zsidok_szegyene.JPGHátrafelé nyilazó műsorunk, a Régen minden jobb volt legutóbbi adásában Puzsér Róbert és Farkas Attila Márton voltak vendégeink, hogy a Szily Laci és Inkei Bence kicikizte drámájukról, A zsidók szégyenéről, a holokausztról és a holokauszttagadásról beszélgessünk egy órában.

Ugyan A zsidók szégyene tényleg úgy hangzik, mintha Woody Allen írt volna egy South Park-epizódot, és a tandráma-formával szemben is vannak "esztétikai" aggályaim, de a felvetését fontosnak tartom: a holokauszttagadás büntetése a világ egyik legfasisztább törvénye. Mindennél jobb illusztrációja a Pascal-klasszikusnak, miszerint "aki angyal akar lenni, állattá lesz". Ilyen alapon azt is lehetne büntetni, aki tagadja a relativitáselméletet, vagy nem hisz az alkohol káros hatásában. De ezt a műsorban is kifejtem, főleg a második felében, amikorra Robi már magunkra hagyott minket, mert Juventus-meccs kezdődött a tévében.

Régen minden jobb volt (2014. december 5.) - A zsidók szégyene (Puzsér, FAM) by Régenmindenjobbvolt on Mixcloud


Hallgassátok és nyomassátok, hadd vegyük ki mi is a részünket a holokausztiparból. Hogy korunk túlfeszített lényeglátó Szabó Dezsőjét, Puzsért és a piramisjátékos FAM-ot mennyire nagyra tartom, korábban itt írtam meg.

A hidrogénfúziótól a Fidesz-tobzódásig - Így értékelnek évet Puzsérék

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr276969269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása