DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Congratulation

2009. október 20. - csunderlik.péter

Sültbolond.

Nem mintha az nagyon elegáns lenne, hogy titkon magnóra veszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr41462739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_timur 2009.10.20. 12:22:48

Csucsu neked ezzel pontosan mi a bajod? vagy csak játszod a szokásos műliberális, pszeudoérzékeny láncoskutya szerepét? hangulatkeltő kis törpefasz... -remélem nem moderálják..

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2009.10.20. 12:46:47

@_timur: Helló!

Egy jogászoknak tartott Bevezetés a közgazdaságtanba című kurzuson szerintem minden perc drága. Ezért nem kéne énekelni, ami alapvetően kurva idegesítő, és hozzá még nevetséges is, sőt, alapjaiban kérdőjelezi meg az előadó mentális státuszát. Amiből mindjárt kapunk az elején egy löketet, amikor üvöltözni kezd.

A Rákosi-rendszer "objektív" (hogy egy tipikusan marxista fordulattal éljek)"nemzetellenességével" (értsd. kizsákmányolás) egyetértek, Szálasiék után ők ártottak a legtöbbet, erre vannak mindenféle adatok. De hogy Rákosiék után közvetlenül a Gyurcsány-kormányt helyezi (amire modorosan eufemizálva utalni akar a "közelmúltban"), az tényleg egy röhej, és úgy kell bemondani a Lófaszt, ahogy állítólag Kodály.

No, én eme történet hitelességében se vagyok biztos. Kodály elutasította a felkérést, Illyés Gyula se vállalta el az új szöveg megírását, ez meg van írva. De hogy Kodály bemondta volna Rákosinak a lófaszt? Aha, persze, lófaszt. Gondolom, ötvenhatban mesélte el először a történetet.

Kolompár Orbánozás OK, én is rühellem, de akkor se hiszem, hogy a Bevezetés a közgázba erre való, mondom, minden perc drága. Az állam nem ezért fizeti a fejkvótát, csókolom!

Mi is volt még? Kommunizmus és antiszemitizmus téma. Ez önálló írást igényelne. Maradjunk annyiban, hogy bántóan leegyszerűsíti a kérdést. Végül, a kedvencem. Ahogy súlyosan utal, hogy "emlékeznek-e, hogy ki volt egyszerre pártelnök és miniszterelnök?" Csak nem Orbán Viktorra gondolt (1998-2000)? Mintha ez valami kommunista dolog lenne. Bolsevik trükk. Lófaszt, mama. Kezitcsókolom.

Istenem, és azért Botos Katalinnak nem akármilyen szakmai életrajza van, nem akármilyen karrierrel. Azért jobban örülnék, ha helyette mondjuk egy frissfejű tanársegéd oktatna.

travis 2009.10.20. 13:33:36

A lengyel kommunistákról nyilván Popieluszko atyának más véleménye volna. :)

szamárfül/pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2009.10.20. 13:54:32

emlékeim szerint egy csomó tanárra rájön a katedrán az agymenés, és azt hiszik pár percre, hogy a pszichiáterüknél fexenek... :)

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2009.10.20. 14:00:31

@travis: Lehetne sorolni. Felteszem, Botos Katalin dunyhába bújva nézte a Simon Templart, mikor Lengyelországban bevezették a szükségállapotot 1981 decemberében.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2009.10.20. 14:17:45

"Mert a titkosszolgálatok az állam kezében vannak." Miért, Fásy Ádám kezében legyenek? Az eszem megáll. És úgy mondja ki, mint valami titkot.

Hátha valaki ezeket rendszeresen előadja a munkahelyén, akkor tényleg nem csodálkozom, ha egy idő után már valóban tízszer annyit kell dolgoznia, hogy ki ne basszák.

Czelder Orbán 2009.10.20. 16:41:05

Kemény dózis. Mondjuk a Pázmány jogi kar eleve "vicces" gárdával dolgozik.
Morvai Krisztina lényegében ki se tűnne közülük.

BISMARCK 2009.10.20. 16:50:43

Na, Csucsu, most lesz egy kis veszekedés közöttünk :D
Mintha nálunk nem lenne néhány tanárnak agymenése egy-egy előadáson. Pl. Krausz, Romsics, hogy csak a nagyobbakat említsem, mert akár ott van Gál Katalin is, de ő kit érdekel? Ettől még az ELTE töriszaíka a legjobb az országban. Nem feltétlenül ez minősít.

Regno delle Due Sicilie · http://regnodelleduesicilie.blog.hu 2009.10.21. 00:12:20

ha ez egy mucsai lakossági fórumon hangzik el, szerintem még akkor is simán nevetség tárgyává válna, mert annyira súlyosan primkó ez a szöveg.

ha ez egy egyetemi előadás akar lenni, hát, nehéz erre szavakat találni...és nem azért mert nincs 2-3 gondolata, amivel egyet lehet érteni. van, de ez nem ütős ellenérv e tekintetben.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2009.10.21. 12:19:47

@BISMARCK: Romsics Ignáchoz nem volt szerencsém, de Krausz Tamásnál rengeteg órát elvégeztem, ha tizenkettőt nem, akkor egyet se. A "közéleti" megmozdulásaival/megszólalásaival, Verebes-Krausz napkeltés beszélgetésekkel nem nehéz nem egyetérteni, de tanárként nagyon bírom. Ha megválaszolsz egy elgondolkodtató kérdést, akkor kólát fizet a büfében (ez most egy kólás kérdés: "Az Internacionálé meddig volt a SZU himnusza? És miért addig?" ). Elég sok kólát nyertem tőle, de annál többet tanultam a SZU történetéről. Messze nem kell mindent elfogadni tőle, de azt hiszem, ma már kevés olyan tanár van, aki foglalkozik a diákjaival. Amikor kellett nekem egy kézirat, akkor mondta, hogy csak ugorjak fel hozzá szombaton, és együtt megkeressük. Ez most így elég buzisan hangzik, biztos mondták már a hátam mögött, hogy Krausz köcsögje vagyok, mert mindig kiállok mellette. De ez a helyzet, hogy Krausz jó egyetemi tanár, csak a legtöbben eleve elutasítóak vele szemben, mert úgymond "kommancs."

És ha már a kiborulásoknál tartunk. Nos, Krauszt sose hallottam annyira primkón beszélni, mint Botos Katalint, és egyáltalán, ha a legdurvább órai beszólását keresem az elmúlt X évben, talán az, hogy "a HÖK-től ne várjunk semmit, mert fasiszták vannak benne és fradisták."

BISMARCK 2009.10.21. 20:06:09

@Csunderlik Peti:
Nekem sajnos nincsenek ilyen pozitív élményeim Krauszról. Még a Pesti Barnabás utcában történt, hogy a járógipszben munkába járó – tehát nem diák – feleségemet ki akarta parancsolni a liftből, mert nem fért be a biciklijével. Sajnálom, de ez nekem pont elég, hogy ne nagyon kedveljem. És akkor még az „orosz katona nem erőszakolt meg nőket a háború alatt” –ról még nem is beszéltünk.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2009.10.22. 15:32:00

@BISMARCK: Megértem, hogy te ezért berágtál rá.

Viszont „orosz katona nem erőszakolt meg nőket a háború alatt”. Én ezt Krausztól még se nem hallottam, se nem olvastam.

Legfeljebb csak olyan formában, hogy a szovjet hadseregben hivatalosan büntették a nemi erőszakot elkövetőket, hisz ez nem fért bele a "szovjet katona" mítoszába.

BISMARCK 2009.10.22. 20:51:55

@Csunderlik Peti:
Lehet, hogy most már megszelídült és nem mondd ilyen baromságokat. Ez is még a PBU-s korszakban hangzott el egy szemináriumon. És pontosan, azzal igazolta az állítást, hogy azt hivatalosan büntették tehát nem is volt ilyen.

Lord Ruthwen 2009.10.23. 10:25:07

@Csunderlik Peti: Én meg Romsics Ignáccal kapcsolatban mondhatom ugyanezt. Majdnem az összes XX. századi magyar történelemről szóló kurzust nála végeztem el, és nyugodtan állíthatom hogy még csak azt sem lehetett az előadásaiból vagy a szemináriumain átbeszélt témákból leszűrni hogy ő egyáltalán milyen politikai meggyőződésű, nemhogy ilyen primitív szövegeket hallottunk volna tőle mint a felvételen hallható...

Sőt még azok a jobbosok is akik jártak hozzá (tudom, mert pl. Loppert Dániellel egy szemináriumi csoportba jártam) elismerik hogy tiszteletreméltóan elfogulatlanul, csak a tényeket szem előtt tartva oktat.

BISMARCK 2009.10.23. 12:37:15

@Lord Ruthwen:
Na ja. Akkor egy konkrét példa. 2002es választás, vegyes csoport, a fele néprajzos volt, akik jobbosok voltak. Romsics belekezdett az „az a hülye vidék mindent elrontott” monológba. A néprajzosok majdnem elvágták a torkát, ők ugyani azt hitték, hogy aki Bethlenről meg Trianonról tart órát az tisztességes jobbos ember.

Lord Ruthwen 2009.10.23. 14:45:54

@BISMARCK: Rendben. Egy másik konkrét példa. 2004, szeminárium a rendszerváltásról (ez volt az első kurzus amit nála végeztem el). Sokkal könnyebb lett volna ennek kapcsán aktuálpolitizálni mint egy Bethlennnel foglalkozó órán, mégis abszolút korrekten sikerült átbeszélni a témát. Politikai meggyőződéstől függetlenül mindenki így gondolta, és senki nem akarta senkinek elvágni a torkát.

Amúgy miért hitték a néprajzosok hogy Bethlenről és Trianonról csak jobbosok tarthatnak órát?

BISMARCK 2009.10.23. 16:30:37

@Lord Ruthwen:
Szegény Csucsu blogját teljesen szétverjük :D
Romsics és a rendszerváltás. Erről az jut eszembe, hogy „ki mihez nem ért annak a bolondja”
Hogy a néprajzosok miért gondolták ezt? Nem tudom. Erről talán őket kéne megkérdezni.

Regno delle Due Sicilie · http://regnodelleduesicilie.blog.hu 2009.10.23. 17:16:09

egykor volt olyan (hamis!) látszata a dolognak, hogy Romsics a két világháború közötti jobboldat, annak egy részét feltétlenül (elsősorban Bethlen) rehabilitálni akarja, hiszen már 89 előtt is írt róla és sokkal jobb fényben tüntette fel, mint akkoriban szokásos volt.

sokaknak később esett csak le, hogy a történelmi hűség, a pontosség volt a célja, nem a rehabilitáció, hát még az oldalak közötti preferencia kifejezése...

amúgy ez az "elmélet" megint feléledni látszik, hiszen nem régen jelent meg a jobboldali hagyomány kötete, sokan meg úgy tűnik azóta se tudnak disztingválni a között hogy valaki a jobboldalt kutatja, meg aközött hogy jobboldali beállítódottságú...

craft 2009.10.23. 21:38:16

Ezt a Dunába kéne lőni!

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2009.10.23. 23:10:08

@craft: Nem, csak tegyék parkolópályára, ha nem tudja moderálni magát.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2009.10.23. 23:15:53

@BISMARCK: Elég csak ránézni néhány néprajzosra. (Egyébként nem tudom, hogy néznek ki a néprajzosok.)

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2009.10.23. 23:21:40

@francesco lorenzo: Romsics Ignácban nagyon becsülendő, mennyi lehetőséget ad a fiatal történészeknek, doktoranduszoknak, hogy megmutassák magukat. Meg kell nézni, hány kötetet gründolt össze.

Trianon a magyar politikai gondolkodásban; Mítoszok, legendák, tévhitek a 20. századi magyar történelemben, stb.

KGX 2009.10.24. 20:11:42

Az előadásról nem mondok véleményt, de ez mégis hangfelvétellel való visszaélés. Egyébként szerintem (és itt nem kívánok jövendő és jelenlegi történészeket kioktatni) a Rákosi-rendszerben volt egy "Himnusz-szövegtervezet (kezdőstrófa)" (hogy ki írta, nem tudom) egyszer hallottam, azóta sem felejtettem el (Horváth Attila tanította az ELTE ÁJK-n):
"Történelmünk poshadó mocsár volt/
melyben a nép térdig benne gázolt/
hordozván bankárt s arisztokratát."

Érdekelnének a vélemények.

Üdv,

KGX

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2009.10.24. 20:21:57

@KGX: Mintha csak én írtam volna tizennégy évesen.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2009.10.24. 21:06:27

És most nehogy elkezdje valaki, hogy a Himnuszunk "töketlen, sodródó, felelősségáthárító", bezzeg a spanyol, a francia vagy az olasz, és a magyar foci is azért szar, mert...stb. Én szeretem a magyar himnuszt.

craft 2009.10.25. 01:00:42

@Csunderlik Peti: Egyszerűbb ha a Dunába lőjük.

craft 2009.10.25. 01:02:35

A Himnuszunk: töketlen, sodródó, felelősségáthárító, bezzeg a spanyol, a francia vagy az olasz, és a magyar foci is ezért szar....

BISMARCK 2009.10.25. 08:41:03

Krausszal lényegében semmi bajom, sokkal hitelesebbnek tartom mint, pl. Romsicsot vagy Gerőt. Bár szerintem néha hülyeségeket hadovál, de - a saját szemszögéből és érdekéből - igaza van és értelmesen meg tudja védeni a véleményét. Az már más kérdés, hogy kettőnk értékrendje és érdeke 99%-ban szemben áll egymással.

KGX 2009.10.25. 14:46:45

Az a baj, hogy politikailag a társadalomtudományok művelői rendkívül nagy többségükben ide vagy oda elkötelezettek, és ez a pártosság többet árt a tudománynak, mint használ.

A magyar Himnuszt szeretem, bár valahol azt olvastam egy angol szövegben hogy a "Boldogasszony anyánk..." kezdetű katolikus egyházi énekünket tartják a jogelődjének.

A spanyol, francia, vagy olasz himnuszok talán katonásabak, pozitívabb szövegűek, de ez mit sem számít. A kínai himnusz kifejezetten a felkelésre biztat ("Keljetek fel mind, kik nem akartok rabszolgák lenni/húsunkból és vérünkből építsünk egy új Nagy Falat...").

_timur 2009.10.27. 21:38:07

@Csunderlik Peti:

Szervusz Pjotre!

Izé a „a nézőpontom liberális” izé… tehát liberálisan nézve: „nem kéne énekelni, ami alapvetően kurva idegesítő, és hozzá még nevetséges is, sőt, alapjaiban kérdőjelezi meg az előadó mentális státuszát”.(Cs.P.) Tehát, mint a liberális látásmód két lábon járó imámja jelented ki, hogy egy akademikus komolyság transzparens merevségétől eltérő mozzanatokat is tartalmazó előadást csak egy idióta tarthat… szerinted?

Rosenfeld Mátyi bácsi vs Szálasi Ferenc… hogy ki mennyit, milyen mértéken és mennyi emernek ártott nem eldönthető pont a mindenféle adatok miatt. Tudom, neked Szálasit illik jobban elítélni :P. A Gyurcsány kormány és Rákosi kormány közt párhuzamokat az ámítás és a protekcionista módszerekben egyértelműen felfedezhetünk.

Szerintem megint csak a jó öreg fekáliát csapkodod strandpapuccsal… Ugye azt szeretnéd mondani, hogy egy 3 és fél perces összevágott anyagól vonsz le követekeztetéseket egy egyetemi előadás minőségi színvonaláról? Hát persze hogy nem. Csak ez az írásod is épp egy fröcskölődős „igazi liberális téma” reklámja lehetett. Az ilyesmit úgy szereted, mint Dzsínó a majálist.

Nem hiszem, hogy egy ilyen blogon ahol valóban laza hangnemben sokszor komoly, de mindenesetre elgondolkodtató témákat körüljárva logikusan felépített kritikákat olvashat az ide vetődő, egy ilyen semmirevaló, egyenesen rosszindulatú hanganyagokat kéne reklámoznod. Szomorú ha szimpatizálsz ezzel a kis balhé koholó kis pöccsel/pinával aki ezt a felvételt "elénk tárta".

A szoci küldetéstudatodat megértem, mert barátomnak tudhatlak 10 éve de ne mond nekem, hogy ezt a jelenlegi szart amit az országban lapátolunk, alapvetően nem a szocialistának és liberálisnak hazudott mutyi, szemfényvesztő gusztustalan hazugság és külföld kiszolgálása jellemzi és irányítja! Ennek az alapjai pedig igen az 1 forintos gyárvételezések idején, a 89-ben 1 millió huf alaptőkével rendelkezők kft nyitásának lehetőségekor, a számonkérések elmaradásában (ezt mondjuk Antalék baszták el), és még több száz alapindokban kereshető. Ez mind, mind azt bizonyítja hogy a hatalmaskodás lehetősége azonos kezekben, de minden esetre azonos akolban maradt.

Sokat írhatnék még te is tisztában vagy vele... ja igen! a Szub egy raklap szar, csak hogy tudd. Első kézből... :D

_timur 2009.10.27. 21:47:21

@craft: te meg aztán honnan szakadtál te szerencsétlen abortuszmaradvány? sajnállak, mert szánalmasan primitív a felfogásod... nekem legalább csak a stílusom az veled szemben!

Sutty 2009.10.30. 06:39:23

függetlenül attól, hogy a magyar foci világhírű (hatalmasakat tudunk bukni) a magyar himnusz überhappy (tényleg csak könnyeket facsar belőlem dallamilag és szövegileg is) csakazért nem fogom felhőtlenül szeretni és a plafonig dicsőíteni, mert magyarnak születtem. a tradíció nem érv a 21. században, srácok. valamit le is kéne tenni az asztalra.

Sutty 2009.10.30. 06:40:34

elegem van abból, hogy bármerre megyek a világban a cipőm orrát nézegetem, amikor kimondom - magyar vagyok. nem magamnak köszönhetem....

Sutty 2009.10.30. 07:22:05

márciusban mexikói emberekkel beszélgettem. (angolul, mert a magyar világnyelv is egyben) meséltem, magyarország. mondták, látták a cnn-en. 100 éves tankokkal flangálunk az utcán. Mondtam, igen. Erre is büszke lehetek!

Sutty 2009.10.30. 07:23:35

gagyiland. ez a nagy büdös igazság!

craft 2009.10.31. 12:32:41

@_timur: Olvass elébb és csodálkozz.

KGX 2009.11.02. 12:02:12

Sutty: "valamit le is kéne tenni az asztalra." Ez igaz. De az alkotmány meg a nemzeti himnusz (szerintem) nem alsógatya, amit (jó esetben) naponta cserélünk. A himnuszt sem kell szeretni, ez van. Ha írnánk egy überhappy-t helyette, attól még nem lennénk mindenre szaró dzsangás raszták, akik egész nap "repülnek". Akinek nem tetszik, ami itt van, az elmehet innen, nyitva a határ! Nem fog hiányozni senki.

_timur 2009.11.09. 14:32:23

@craft:
kocsmásan: miva'?
általánosan: mit értsek azalatt, hogy ismételsz?

craft 2009.11.12. 10:36:07

@_timur:
Mit akarsz érteni az alatt, hogy ismételek? A csodálatos :
" te meg aztán honnan szakadtál te szerencsétlen abortuszmaradvány? sajnállak, mert szánalmasan primitív a felfogásod... nekem legalább csak a stílusom az veled szemben!"
alatt mit értsek?

craft 2009.11.12. 10:41:40

A tanárokat meg kötelezni kellene, hogy csak tényeket tanítsanak. Ez bizonyos tantárgyak esetében lehetetlen.(Pl.: irodalom, filozófia, etika, stb.) Ezen tantárgyak esetében sem lenne szabad a tanárnak benyomást kelltenie a diákban. De fog mert diák. És ha sok diákot tanít egy tanár az még szőrnyübb.

A baj nem az ideológiával van. Minden ideológia lehet jó és rossz is bizonyos szempotból. A baj azzal van ha elvesszük a választási lehetőséget. Igaz jelen esetben nem erővel, hanem szépen lassan mint valami méreg. Ez kérlekszépen manipuláció, ugyanaz mint a tévé. Csak tévét nem kötelező nézni, de egyetemre kell járni ha akarod vinni valamire is.

craft 2009.11.12. 10:44:46

Az ország jenlegi helyzetét meg magunknak köszönhetjük. Nem a politikusok a hibások. Ők csak menekülő patkányok, kapitány helyett. Miattunk lettek patkányok. Nem a multik/zsidók a hibásak. ők csak üzletemberek és kihasználják a lehetőségeket.

A környezet a hibás, azaz mi. Minden más csak következmény.

craft 2009.11.12. 10:45:57

@KGX: Majd hiányozni fogtok. :(

Medzsik 2009.11.12. 15:02:28

Én lennék egésznap ganjázo überhappy rasztás.
De ez nem Dzsaméhka.Ez Mo.Ha nem tetszik változtass.ha tudsz...
Vagy ahogy KGX mondja,lehet menni.
Bár ezt már a Gyurcsány is megmondta.És akármekkora vérszopó,átverő,gengszter,sátánfajzat,zsinagógába járó,blablabla.Szerintem igaza volt...

KGX 2009.11.12. 18:08:15

Craft: Én maradok. A politikusok hibások, mert ők tudnak/tudnának tenni valamit. Mari néninek négyévente van egy szavazata. Bár a Mari nénik is felelősek, akik a politikusokat megválasztják, de ez áttételes felelősség, és zömmel a politikusi hülyítésnek dőlnek be az emberek.
Medzsik:Most meglepődtem, hogy az illetővel kerültem egy platformra-Nálad:-D. De Sutty hozzáállását destruktívnak érzem. Ha szarul érzi itt magát, menjen oda, ahol nincs egy magyar ember sem. Ha pedig arról van szó, hogy nem tett meg minden elvárhatót, akkor tegye meg, és jobb lesz a világlátása is. Az, hogy ki mely országba születik, az senkinek nem róható fel. Ami az überhappy deckes rasztákat illeti, lehet, hogy agyondolgozottabb napok helyett én is jobban járnék egy ilyan bulival:-D.

KGX 2009.11.12. 18:09:57

Mondjuk nem tudjuk, hogy mi bántja Suttyot. Van valami "alapdefektus", amelyre épül a "kórkép".

craft 2009.11.12. 19:10:35

Amugymeg timokrácia. Csak az a gáz marinénibő több van mint adófizetőből. Látod ezért ez egy megoldhatatlan probléma. Vagy menekülsz vagy szopsz.

KGX 2009.11.14. 14:10:12

Jó, hosszú távon ez egy nagyon nehéz kérdés. Akinek van elég pénze, nyugdíjas korára úgyis elköltözik Madeirára.

craft 2009.11.14. 22:43:44

Nekem inkább nem a hosszútávi problémával van gondom. Azzal van gondom, hogy azokat a lépéseket amiket meg kéne tenni az ország gazdasági helyzetének javulásának érdekében nem lehet. Asszem GDPénk +50%-ka viszaosztásra megy el. Adófizetők kb az ország lakosságának 30%-a.
Azt mondtam hogy ha a fidesz lesz jövőre lesz 13. havi nyugdíj megint? Yéééy

KGX 2009.11.15. 11:18:36

Lehet, hogy 30 % is csak ippeg. Te közgazdász vagy?

craft 2009.11.16. 14:52:41

Csak majd szeretnék. MCCs (kps) szökevény vagyok onnan ismerem a blogot.
A 30% meg jóindulatú túlzás. Csak hogy este tudjak aludni.

KGX 2009.11.17. 19:09:33

Mindenesetre kevés, az biztos. Akkor sok kalappal a közgazdászi léthez:-D.

KGX 2009.11.17. 19:11:55

@Medzsik: Hallgass Subscribe-ot, ha szereted a modern metálba oltott rasztazenét (plusz még több minden mást is hozzákavarnak), akkor tetszeni fog, kivéve, ha már ismeredXD.

Medzsik 2009.11.17. 20:45:32

@KGX: ismerem hát.nem is rossz.
de én inkább jazzt hallgatok...

craft 2009.11.18. 15:31:54

@KGX: Reménjük azok a kalapok le is kerülnek majd a fejekről. Szar dolog, hogy a mai világban már nem nagyon lehet újítani. Az elméletek le vannak fektetve, alkalmazásukra vannak is szép példák (Kína, Pinochet-féle diktratúra, stb.) csak az a fránya politika.

KGX 2009.11.19. 21:31:55

@craft: Úgy legyen. Olyan ez, mint a bibliográfia. Először az volt a nagy arc, aki könyvészetileg ismeretlen ősnyomtatványt talált. Ma már egy új 17. századi nyomtatvány megtalálása is nagy dolog, de lassan a 18. századból is csak a kisnyomtatványokra van esély:-D.

craft 2009.11.20. 14:16:04

@KGX: Inkább olyan ez mint a minden. Még ha a paranormalitást szeretném tudományosan vizsgálni se lennék első.

KGX 2009.11.20. 17:05:17

Még azért bőven lehet monográfiákat írni minden társadalomtudományban, ha mainstream elméletalkotásra kisebb is az esély (közel zérus).

KGX 2009.11.24. 14:55:02

@Medzsik: Egy kis vers, csak Neked:-D.

Hommage á…

Őszi éjjel izzik a galagonya
izzik a galagonya ruhája.
Jó is lesz majd avval rágyújtani,
avval rágyújtani dzsangára.
Hogyha a raszta fürtöt ereszt,
mindjárt hedbengelni kezd.
Őszi éjjel izzik a galagonya
izzik a galagonya ruhája.
süti beállítások módosítása