DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Továbbított üzenet

2009. július 23. - csunderlik.péter

A mentősök, tűzoltók stb. arra jöttek rá, hogy baleseteknél és más szerencsétlenségeknél, a szerencsétlenül járt személyeknél fellelhető a mobiltelefön. És mikor rájöttek, el is rakták.

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr901262122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2009.07.23. 11:30:45

Csak annyit (mert kényszeresen lábjegyzetelem magam), hogy minden tiszteletem a mentősöké, a tűzoltóké, komolyan, le a kalappal. De ezekkel a továbbított okosságokkal már hagyjanak békén (ICE1, ICE2, ICE3) a pilisiek.

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2009.07.24. 11:30:17

AZ EREDETI LEVÉL, mert úgy látszik, mégis van, aki még nem vágja:

"továbbított üzenet:A mentõsök, tûzoltók stb. arra jöttek rá, hogy baleseteknél és más szerencsétlenségeknél, a szerencsétlenül járt személyeknél fellelhetõ a mobil telefon. A mentõakciónál azonban õk nem tudják, hogy a számtalan név közül kit értesítsenek hozzátartozóként a balesetrõl. Ezért olyan ajánlást tettek, hogy mindenki tegye be a mobiljába a szükség esetén értesítendõ személy(-ek) nevét és számát. Ilyen esetekre jött létre az ICE (In Case of Emergency) nemzetközi pszeudonim.
E név alatt bejegyezhetnénk azoknak a személyeknek a nevét és telefonszámát, akiket az ilyen esetekben értesíthetnek a mentõk, tûzoltók, ill. a rendõrség. Amennyiben több személyt kívánnánk megadni, akkor ICE1, ICE2, ICE3 stb. pszeudonim alatt lehetne õket feltüntetni. Ez a megoldás egyszerû, nem kerül semmibe és hatékony lehet. Amennyiben érdemesnek találja, kérem továbbítsa ezt az e-mailt ismerõseinek, hogy egyre jobban elterjedjen.
Határ Gábor mentõápoló (OKJ), OMSZ-KDR, Szfvár mentõtiszt hallgató, PTE-ETK, Pécs"
süti beállítások módosítása