DAS BLOG - Közélet Kultúra Kritika (de Győrffy Miklóst itt ne keressék!)

Csucsu - REFLUX

Csucsu - REFLUX

Hús és vér

2007. június 15. - csunderlik.péter

Elmúlt két választásunk (2002, 2006) alkalmával olykor még az olyan felkészült politikai elemzők, mint Lakner Zoli, a vicces hajú Dolph Lundgren-alteregó, vagy éppen a mindig elfogulatlan Stumpf István is csak értetlenül álltak azelőtt, hogy az MSZP azok után nyomta le a Fideszt, hogy az időközi közvélemény-kutatások alapján még nem nekik állt a zászló. Hát igen, az nagyon nem állt. Az erekcióra mindjárt visszatérünk. Addig is unatkozó női olvasóim csak forgassák a Fürge ujjakat, a Burdát, vagy Lévai Anikó tésasszony szakácskönyvét.

Ha csak arra gondolunk, a 2004-es EP választáson milyen katasztrofális vereséget szenvedtek a szocik, Medgyessy Pétert leváltották a bizantinus intrikusok, a Viktor meg közben állítólag összegyűjtött hárommillió aláírást, hogy jöjjön vissza a Bobby Ewing, akkor érthető a tátott száj, amibe  még Ron Jeremy is beleférne szőröstül-bőröstül. Jó, a választásokig még volt a legpunnyadtabb szaró galambok totyogására emlékeztető száz lépés program, meg a miniszterelnökjelölti tévévita is. Ott a bólogató Túri-Kovács Bélákhoz és kedves Kudlik Julikhoz szokott felcsúti jobbszélső már elég fáradtnak tűnt, a bespurizott Gyurcsány meg annyira seggbe akarta rúgni az ellent, hogy majdnem hanyatt esett, de ennyi. Szórakoztató volt, de Pelczné Gáll Ildikó is megmondta, hogy rosszabbul élünk, mint négy éve. Szegény Pelcz.

Aztán nagy győzelmet arattak a szocialisták. MÉGIS. 2002 után megint. Ilyen négy év után ki gondolta volna. Hát ezért kamilláztak az elemző urak. Igen, megcsinálták. Jessz!  Öklözhet a levegőbe Hiller István.

A farkam gondolta volna, és már helyben vagyunk.

Mert nem is oly rég megtaláltam a választ arra, hogy a közvélemény-kutatások szerint két választás között csak a Fidesz kondenzcsíkját szagoló MSZP miért duzzad hatalmasra választások idején. A megoldásra nem a Politikai Szemlében akadtam rá, hanem egy celebmagazinban, egy farkakról szóló cikkben. Hölgyeim, most tessék bekapcsolódni. Tolle lege:

„Az sem mindegy, hogy ernyedt vagy merev állapotban mérjük a péniszt, hiszen van, hogy egy aprócska hímvessző óriás darabbá növi ki magát izgalom hatására - vagyis elviekben valaki kis pénisszel rendelkezik, gyakorlatban azonban egész más a felállás. A szlengben ezt húsfaszként, illetve vérfaszként szokták emlegetni. Húsfasz: alapban nagy, izgalom hatására sem változik nagyon a mérete. Vérfasz: kicsi, de nagyra nő.”

Hát erről van szó.

Ezek szerint a Fidesz húsfasz, az MSZP viszont vérfasz. A Fidesz támogatottsága masszív, szinte konstans, különösebben nem nő választások idején. Ellenben az MSZP! Ha megérzi a hatalom izgató altesti illatát, akkor a ciklus közben ernyedt, lankadt, folyton hibázó pöcs választások idején akkora lüktető vörös brokivá duzzad, hogy a fél országot beteríti. Legalább.

Már várom a 2010-es választásokat. Kíváncsi vagyok.

Viktor, össze kell szedned magad, ha le akarod nyomni a vérfasz szocikat, még három év van a dugásig. A mostani fölény még nem garancia a sikerre, és hiába az őszödi beszéd, még lehet savanyú a narancs. Addig is ajánlom a Fidesznek ezt az oldalt: www.narancssarga.hu

Érdemes megnézni. És Ön hogy áll?

A bejegyzés trackback címe:

https://csucsuka.blog.hu/api/trackback/id/tr5599350

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: bugrisblog 2007.06.26. 21:10:13

Szurkoljatok, nyugdíjasok!Hosszú huzavona után az OVB végül hitelesítette a Fidesz és a KDNP népszavazási kérdéseit, a párt(ok) hamarosan el is kezdik az aláírások gyűjtését. Ez pedig nem jelenthet mást, minthogy máris üzemi hőfokon zakatolnak az MSZP és…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CSEEET 2007.06.16. 00:46:54

A felvezetés elég nehézkes(már majdnem abbahagytam), de a vége olyan amire számíthatok tőled. Fasza. Leszek a piár menedzsered. :)

Lil 2007.06.17. 16:24:27

Ez a cikk kurvajó!

EszTike 2007.06.17. 20:24:33

Kissé beteges, de érdekes és elgondolkodtató párhuzam.... :) jó :)

Medzsik 2007.06.17. 23:23:19

ha mindkettő fasz,akkor nem azalapján kéne választanunk hogy a kissebbet szopjuk,mert avval jobban járunk :D
És a fasz hasonlat igenis találó,bár én,mindig a pöcs elő- és utótagot használom a politikai életben "főpöcs orbán" "pöcsgyurcsány" "az a semjénpöcs"
de tényleg ennyik lennénk?
ezt érné az ország?
egy nagy lyuk amit négyévente jólmegrak valaki,aztán lógva hagyja...nagy bajok vannak itt kéremszépen...

csunderlik.péter · http://csucsuka.blog.hu/ 2007.06.18. 16:55:36

Bankesz, olyan ember véleményére nem adok, aki eljön velünk a pecsába depecsmód buliba, aztán seggrészegen el kezdi keresni a gahanéket, másnap meg reklamál, hogy miért nem mondtuk előre, hogy csak a számaikat pörgeti két sutyerákos, és nem is lesz ott a depeche mode. :))

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.06.19. 20:15:07

Medzsik 2007.06.17. 23:23:19
egy nagy lyuk amit négyévente jólmegrak valaki,aztán lógva hagyja...nagy bajok vannak itt kéremszépen...

Ehhez kapcsolódóan ajánlanék(h mennyire gyűlölöm ezt a szót) egy régi alvin muzsikát,amit még néger kislány koromban hallottam,a címe:szavazz rá. Valahogy így szól:"olyan ez az ország,mint egy sarkon álló kurva,valaki mindig fizet érte,aztán rögtön seggbe kúrja..."

tóth csaba 2007.06.20. 11:31:23

szerintem meg nem arról kéne szavazni a parlamentnek, hogy a politikatudományi intézet vezetője legyen-e az ombudsman, hanem arról, hogy ki kerüljön a helyére...
én támogatlak... :-)

Thaddeus Griffin · http://osztgyunamigyun.blog.hu 2007.06.20. 11:40:06

tóth csaba 2007.06.20. 11:31:23
csak nem érdekelt vagy,h ne szabó máté legyen a PTI vezetője?:P

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2007.06.25. 09:58:53

Kicsit hezitáltam, kivegyem-e ezt a blogot a Plucker-emből (Palm-ra offline HMTL viewer), hullámzónak éreztem a színvonalat, de ezzel a kiváló metaforával meggyőztél. Csak így tovább, elvtársi üdvözlettel stb.

Egyébként én is szeretem a szimbóleumokat, ráadásul ugyanebben a tárgyban követtem már el hasonlót - trackback helyett re.blog.hu/2006/11/28/orban_viktor_spenot

Edina 2007.06.29. 14:09:34

Azt kell mondjam ez nagyon találó, ráadásnak Medzsik a szopás-hasonlattal.. :) Le vagyok taglózva... Pláne teccet, mert én húsfaszos vagyok. Jobbanmondva nem kell a hazug vérfasz... Annál inkább találó... a vérfasz is másnak hazudja magát addig amíg nem jön el az ő ideje... jujuuu

jorge 2007.07.01. 12:18:40

zseniális!

MegaBASS 2007.07.02. 07:48:43

"olyan ez az ország, mint egy sarkon álló kurva! / valaki mindig fizet érte, aztán meg rögtön seggbe kúrja" - by Alvin

Nagyon atom lett a bejegyzésed. Lényegében egyetlen párhuzamra épít, a többit a stílusoddal töltöd ki. GépzsíR!

Angelblade 2010.03.31. 15:36:22

Ez a Fidesz nagy játékos! Pár éve még uszítgatta az árpádsávosokat, együtt szarták körbe a Kossuth teret,gyújtották fel a Tv-székházat, a HírTv tudósítója az ott összegyűlt bőrfejű csűrhét "forradalami erőknek" titulálta.Ma meg azzal jönnek,hogy h tessék ránk szavazni,mert ezek lábbal tiporják a demokráciát,nacionalisták bla-bla-bla.De kérem tsiztelettel,( hogy Torgyán Jocó szavaival éljek)hát ők nevelték ki őket?Ezt az Isten ,haza, család, szopassunk együtt Deutsch Tomival a kupiba rizsát ők találták ki!Én Gyurcsányban bíztam, bízok is mert egy egyetlen ember volt a politikában akitől eddig őszintén- nem propagandacélzattal- azt hallottam hogy változtatni kell.Persze ha a Geheime Staatpolizei rámászik és ellehetetleníti, readásul még a sajátjai sem állnak 100%-ig mellette,akkor ő sem tud mit tenni.Ha nyer a fidesz abban egy jó lesz: Eltapossa a Jobbikot mint egy csótányt.Ahogy tette ezt a Kisgazdákkal, Mdf-el,és a Kerszténydemokratákkal.(Sajnos az utóbbival nem eléggé) Na Isten, haza, baszás! Ora et labora te köcsög hélóta!
süti beállítások módosítása